het creëren van een hyperlink in een Word 2007-stroomschema & verbergen vervelend ScreenTips

Eerder vorig jaar hebben we gekeken naar creëren van een stroomschema in Word 2007. Sindsdien heb ik een paar vragen over hoe je links in Word 2007 Flow Charts maken, dus laten we terug te gaan en neem een ​​kijkje gekregen!

Het eenvoudige antwoord op de vraag is ja. We kunnen hyperlinks vrijwel overal in een Word-document te maken. Markeer gewoon de tekst op het document dat u wilt een hyperlink te creëren, klik rechts en scroll naar beneden om hyperlink.

Dit zal het dialoogvenster Hyperlink invoegen waarin u de gemarkeerde tekst boven zal merken te openen. Zorg ervoor dat Bestaand bestand of webpagina is geselecteerd en typ het webadres dat u wilt koppelen en druk op OK. Hier kunt u ook zoeken naar een netwerkstation, een bestand of map op SharePoint misschien.

Nu kunt u toegang tot de link in het stroomschema met behulp van de Ctrl + klik combinatie.

Hierboven ziet u de witte pop-up scherm zal merken ons te vertellen moeten we Ctrl + Klik hier voor de link. Dit zijn ScreenTips die nuttig zijn bij het navigeren documenten kunnen zijn, maar soms zijn ze hinderlijk in de weg. Zet ze uit door te klikken op de Office-knop Opties voor Word Popular. Kies nu de scherminfo stijl die u wilt en klik op OK.

U kunt experimenteren met de drie verschillende opties die in feite helemaal af te breken tot geavanceerde, sommige, of geen.

Ondanks de aanhoudende urban legend dat Walt Disney cryonically bevroren was, werd hij in feite gecremeerd en bijgezet in het beroemde Forest Lawn Memorial Park in Glendale, Californië.