het creëren van een Windows Home Server computer thuis te herstellen schijf

Er kan een moment komen dat een van de computers in het netwerk zal moeten worden hersteld vanaf een home server back-up. Om dit te doen die je nodig hebt een WHS computer thuis Restore CD en hier nemen we een kijkje naar hoe er een te maken.

Create Computer Restore CD

Er gebruikt om een ​​ISO opgeslagen in de map Software van WHS, dat laat je toe om een ​​herstel-cd te creëren. Als u een afbeelding ziet daar is het meer dan waarschijnlijk achterhaald. Om de nieuwe afbeelding hoofd te krijgen naar de Microsoft-site en downloaden restorecd.msi (link hieronder).

Standaard is de afbeelding is geïnstalleerd om Mijn documenten in de Windows Home Server computer thuis Restore CD (Dual Boot) map. Echter, je naar elke map op uw computer die u wilt gebruiken. Eigenlijk je zou willen sturen naar de Software aandeel van WHS.

Om de afbeelding op cd branden in Windows 7 kunt u gebruik maken van de ingebouwde Disc Image Burner nut.

Als u gebruik maakt van Vista of XP kunt u het gratis programma ISO Recorder gebruiken om de cd na deze leidraad te verbranden. Ze bieden zowel een 32 en 64 bits versie van ISO Recorder.

Zodra u de de herstel-cd gemaakt zorg ervoor dat het op een veilige plaats te bewaren voor het geval dat je het nodig hebt om een ​​van de machines op uw netwerk te herstellen.

Het is goed om deze schijf klaar voor het geval dat een ramp, zodat u een machine kunt herstellen van WHS back-ups. In de nabije toekomst zullen we een kijkje nemen op een computer volledig te herstellen met behulp van de CD en een back-up van WHS te herstellen. Een back-up van uw computergegevens is uiterst belangrijk en WHS maakt het een “instellen en vergeten” proces. Je zou ook geïnteresseerd in het leren hoe om uw computer te configureren voor back-up op Windows Home Server.

Download de WHS Huiscomputer Restore CD

Burn ISO Image to Disc met ISO Recorder in Vista en XP

Ik heb de WHS schijf te herstellen, het probleem is dat de laptop van mijn zoon is erg nieuw en de bestuurders op de WHS herstellen schijf niet zijn NIC herkennen. Wat zal ik doen?

De staat Louisiana heeft meer gevangenen dan enige andere Amerikaanse staat en, als het gerangschikt is als zijn eigen land, meer dan enig ander land op aarde.