het per ongeluk lozen van wat leidde tot een 30 jaar oceanografisch onderzoek?

Antwoord: Rubber Eenden

In 1992 werden een aantal containers van een vrachtschip op weg van Hong Kong afgewassen naar de Verenigde Staten. Onder de containers gewassen uit het schip werden verschillende verpakt met een levering bestemd is voor De eerste jaren, Inc.-tienduizenden badeendjes, kikkers en andere speelgoed voor in bad.

In tegenstelling tot de meeste speelgoed voor in bad, de Friendly Floatee lijn van speelgoed uit De eerste jaren hadden geen drainage gaten en waren dus volledig waterdicht-waardoor ze te drijven op voor onbepaalde tijd, tenzij beschadigd. Twee Seattle gevestigde oceanografen-Curtis Ebbesmeyer, hier te zien, en James Ingraham-sprong op de vreemde gebeurtenis als de kans van je leven.

In normale oceanografische drift patroon studies, zijn 500-1000 drift flessen uitgebracht. De lekkage van speelgoed voor in bad vertegenwoordigde een ongekende kans om zeestromingen volgen als een maar liefst 28.000 van hen uit het beschadigde lading containers had gemorst. Binnen twee maanden, werd het bad speelgoed wassen op de kust van Alaska, nieuwsgierig strandjutters en schoolkinderen zijn ze herstellende over de hele wereld sinds die tijd. De hoge recovery rate en de grote afstanden het bad speelgoed hebben gereisd hebben een cruciale rol in zowel de verfijning van de theorie├źn rond de oceaan stromingen en bewegingen, alsmede in het verhogen van het bewustzijn over milieu-omstandigheden en de interconnectiviteit van de oceanen van de wereld gespeeld.

Rubber Ducky, u de one.You maken bad tijd veel plezier.

Als de eenden in 1992 en zijn slechts 2013 werden gemorst, hoe was er een 30 jaar durende studie?

dit is wat leuke en creatief denken is