HTG vraag: hoe kan ik een extra grote miniaturen terug in Windows 8?

Als u onlangs de sprong hebben gemaakt om Windows 8 en u verbaasd over de schijnbaar beperkte miniatuurformaat keuzes bent, lees dan verder als we benadrukken hoe een XL miniaturen terug te krijgen (en een aantal zeer handige sneltoetsen die je toegang geven tot maar liefst 45 thumbnail formaat keuzes).

Dear How-To Geek

Ik heb onlangs een nieuwe computer met Windows 8 op. Over het algemeen ben niet erg ongelukkig met het nieuwe OS (net als iedereen me vertelde dat ik zou zijn!), Maar er is één ding dat me echt frustrerend. In Windows 7 was er een snelkoppeling direct onder het zoekvak in Windows Explorer die een slider-achtige functie, waar je makkelijk alles van detailweergave voor een XL miniatuurweergave zou kunnen kiezen gehad. Ik vond de extra grote miniatuurweergave bij het zoeken door middel van beeld directories als het maakte het gemakkelijk om pic van kleine verschillen in de foto’s.

Ik ben ervan overtuigd dat de functie moet nog steeds in Windows 8 (waarom zouden ze neem het uit?), Maar als ik kijk naar Explorer in Windows 8 zie ik iets totaal anders. Nu is de snelkoppeling naar beneden is in de rechter benedenhoek en het is een twee-knop deal in plaats van een slider. De knoppen staan ​​alleen voor een gedetailleerd beeld (de grote lijst met type bestand en de datum van de schepping) en kleine miniaturen (die verschijnen over de grootte van postzegels op mijn scherm). Ik ben ervan overtuigd dat de instelling moet daar ergens zijn, maar ik heb net gekregen zo gefrustreerd met de hele zaak Ik ben niet op zoek op de juiste plek! Hulp!

oprecht

Craving Big Thumbnails

Is dat niet hoe het gaat? We wennen aan dingen die op een bepaalde manier en dan een nieuwe versie van onze favoriete software of OS komt uit en, hoewel de onderliggende functionaliteit is meestal er nog steeds, het is getweaked net genoeg om ons te irriteren en dwingen ons om een ​​nieuwe snelkoppeling of truc leren .

Je hebt helemaal gelijk, de extra grote miniatuur functionaliteit is nog steeds een functie in Windows Verkenner, maar Microsoft heeft een beetje gebruikersinterface schuifelen tussen Windows 7 en Windows 8. De snelkoppeling schuif je graag gebruikt, is al lang voorbij, maar gelukkig zijn er vier eenvoudige manieren om de miniatuur grootte aan te passen, ondanks de nu aanzienlijk beperkter snelkoppeling die, zoals u er rekening mee, beperkt u een binair detail-of-small-thumbnail keuze

(De kleine miniatuurweergave is, technisch gezien, de zogenaamde “grote pictogrammen” door Windows, maar we met u eens dat het is vrij klein. De werkelijke kleine uitzicht moet echt “icoon” view worden opgeroepen als het alleen laat u het pictogram voor het bijbehorende programma .)

Gebruik van het menu Beeld: De eerste methode, en de methode waarschijnlijk het meest comfortabel voor mensen die liever met behulp van de GUI, is naar het menu Beeld gebruiken om de huidige venster Explorer uitzicht veranderen. Dit menu-optie was eigenlijk beschikbaar in Windows 7, maar maak je geen klop jezelf voor het niet te merken: als u in de gewoonte van het gebruik van de GUI shortcut knop gekregen, zou je nooit nodig om te zoeken naar de menubalk-optie. Wanneer u klikt op View, dan heb je een breed scala van mogelijke thumbnail maten te zien

Bekend voorkomen? Dat zijn allemaal de keuzes van uw Windows 7-slider en nog wat. Het selecteren van “Extra grote pictogrammen” zal u het uitgestrekte uitzicht je hunkert geven. Naast het gebruik van de menubalk, kunt u ook gebruik maken van het snelmenu door met de rechtermuisknop op te klikken tussen een van uw bestanden of in de negatieve ruimte naast hen om het menu te trekken

Daarnaast is het gebruik van de GUI menu’s of de binaire snelkoppeling in de rechter bovenhoek, zijn er twee handige sneltoetsen die u kunt gebruiken, een toetsenbord basis snelkoppeling en een toetsenbord + muis snelkoppeling.

Met behulp van sneltoetsen: Het compleet toetsenbord gebaseerde sneltoets is CTRL + SHIFT + (1-8). Elk nummer dat u selecteert, 1-8, komt overeen met één van de 8 opties die u ziet in het menu Beeld (Extra grote pictogrammen met details te bekijken). In uw geval, herinneren CTRL + SHIFT + 1 zou de handigste zijn, als die schakelt het oog op de grootste miniaturen.

Met behulp van de Scroll Wheel: Het toetsenbord + muis shortcut vereist een muis met een scrollwiel en biedt het hoogste niveau van de aanpassing beschikbaar. Voor de muis-gebaseerde truc, terwijl het in de map die u wilt de miniaturen voor te stellen, houdt u de de CTRL-toets op je toetsenbord en scroll omhoog of omlaag met de muis scrollwiel. Scrollen up stapsgewijs beweegt je de verkleinde omvang schaal, en naar beneden te scrollen stapsgewijs beweegt je naar beneden de grootte schaal.

Hoe incrementeel? Waar, zoals het menu Weergave en sneltoets truc die u beperkt tot 8 standpunten, als je de CTRL-toets ingedrukt houdt en blader u toegang tot een ongelooflijke 45 variaties van miniatuur grootte en detail-view variaties. Zeker ergens in die 45 variaties is de perfecte weergave voor elke gebruiker.

Heeft u een prangende vraag tech? Stuur ons een e-mail naar ask@howtogeek.com en we zullen ons best doen om het te beantwoorden.

Er was een weergave in Windows XP, ik denk dat het was filmstrip weergave (een voorbeeld hier te vinden), waar de geselecteerde foto wordt ongeveer 90% van het scherm en langs de onderkant was de miniaturen in een enkele lijn van alle beelden in de gebelde map. Dat standpunt is geweest ontbreekt (of verplaatst) sinds Windows 7, en het was niet een van de 45 miniatuur maten.

Het is al lang geleden dat ik heb zien dat uitzicht, je hebt gelijk! Het lijkt erop dat na XP de functionaliteit werd gemigreerd naar de “Slideshow” view en vervolgens in Windows 8, gemigreerd naar de standaard foto-viewer. Hoewel in het gemigreerde versies het is niet helemaal hetzelfde.

Volgende keer dat je gebeten door een mug, voel je vrij om te vervloeken haar alleen vrouwelijke muggen bijten.