HTG vraag: Hoe kan ik een standaard te houden bij het gebruik van meerdere Google-accounts?

Als u gebruikt meerdere Google-accounts tegelijkertijd is er een goede kans dat een van hen is degene die je wilt naar de standaardinstelling. Wanneer het niet de standaard het is nogal frustrerend, lees dan verder als we zien hoe een lezer op de rekening die ze willen is de standaard te garanderen.

Dear How-To Geek

Ik heb meerdere Google-accounts. Ik heb mijn persoonlijke account, ik heb een Google-managed account van uw werk, en mijn college onlangs overgestapt naar een Google-beheerd systeem. Tot een paar weken geleden, wanneer ik een algemene Google-tool zoals Gmail of Google Calendar geladen, het is altijd standaard ingesteld op mijn persoonlijke Google-account (degene die ik het meest gebruikt).

Nu, echter, dit standaard op mijn werk houden. Ik heb gekeken in elk menu van elk individu Google account Ik heb in mijn Google dashboard, op deze manier en op die manier, en ik kan niet een enkele toggle, switch vinden, of drop-down menu in zicht waarmee ik aangeven welk account moet de standaard worden. Wat geeft? Neemt u mij niet vertellen dat ik handmatig log in en uit al deze accounts!

Met vriendelijke groet, Multi Inloggen Lost

Nou, moet u zich afmeldt bij al uw accounts, maar slechts een keer. Hoewel het niet goed gedocumenteerd, en nergens in de configuratie dashboard of menu wordt nog opgemerkt, is er een methode om de multi-login waanzin. We gaan om uit te gaan op een ledemaat en gaan ervan uit dat een paar weken geleden iets heeft plaatsgevonden dat je afgemeld bij uw accounts en je moest terug inloggen (grote browser Update, Windows Update, een computer crash, je veegde uw cookies, etc.) en dat, wanneer je naar terug te loggen in je in je werk rekening ingelogd eerste.

Dat is de verborgen truc dat is niet erg goed gedocumenteerd: welke rekening u zich aanmelden bij de eerste als u gebruik maakt van Google’s multi-login functie wordt standaard rekening voor de duur van de tijd die je bent aangemeld bij Google. Afmelden bij de standaard rekening schakelt de standaard naar de volgende account in de lijst en afmelden van alle van de rekeningen stelt de gehele cyclus, zodanig dat de volgende login wordt de nieuwe standaard.

Het zou mooi zijn als er een toekomstige set-as-default functie was, maar in de tussentijd zul je hoeft alleen maar aan te denken om in te loggen om de gewenste standaard eerste.

Heeft u een prangende vraag tech? Stuur ons een e-mail naar ask@howtogeek.com en we zullen ons best doen om het te beantwoorden.

Ik heb “opgelost” dit probleem op door het gebruik van afzonderlijke browsers. Ik gebruik Internet Explorer voor de zakelijke rekening en Chrome voor mijn persoonlijke account. Het is ook mogelijk om te gebruiken “incognito” windows (elk met zijn eigen set van tabs) voor een gescheiden boekhouding. Het idee is dat je nodig hebt om de accountgegevens gescheiden te houden. Met behulp van verschillende browsers maakt het duidelijk voor mij dat het moeilijker is om meerdere incognito Chrome-vensters gebruiken, omdat ze allerlei hetzelfde uitzien. Echter, als je de groep tabbladen ingesteld zijn kunt u bijhouden van uw e-mail, agenda, enz. In die groep tabbladen zolang je groepen van ramen die weet niet over elkaar te maken te houden. Dat is het hele doel van het incognito proces.

Dit was het juiste moment. Ik heb net werd een meerdere Google-account setup, dat wil zeggen mijn nieuwe start-up bedrijf en mijn persoonlijke. Ik vermoed dat dit een first come first served propositie zoals uitgelegd … maar was nog niet gegeven het eens te proberen. Dus, dit was op tijd.

Dank je.

Clarence Leonidas “Leo” Fender, de uitvinder van de iconische gitaren zoals de Fender Stratocaster, eigenlijk niet weet hoe je de gitaar te spelen.