ingebouwde snelle lancering sneltoetsen in Windows Vista

Windows Vista kunt u sneltoetsen gebruiken voor de eerste 10 items in de Quick Launch menu. Deze sneltoetsen worden automatisch toegewezen, dus er is geen noodzaak om iets anders dan begrijpen hoe ze werken.

Voor elk pictogram in de balk Snelstarten, wordt de sneltoets Win + nummer toegewezen. Deze worden toegewezen van links naar rechts, 1-9 (0 en 10).

Bijvoorbeeld in de volgende screenshot, zult u zien dat de eerste 4 iconen zijn

Dat zou betekenen dat de automatische sneltoetsen worden toegewezen als deze

Lijkt een beetje zonde om Show Desktop en Flip3D gebruiken wanneer u Win + Tab en Win + D hoe dan ook kan gebruiken voor deze. Misschien zal ik ze te verplaatsen …

Ik neem aan dat Bureaublad weergeven en Flip3D zijn meestal er voor tablet-pc, waar het niet altijd gemakkelijk om de sleutel combo’s te gebruiken.

Klinkt logisch, voor TabletPC gebruikers. Uitstekend punt!

Geweldige tip! Zodra ik ben met Vista full-time, zal ik in staat te stellen deze te gebruiken. 🙂

naar vista Flip3D gebruiken u kunt doen: Win + Tab

kun je alles wat je wilt daar te regelen en het eerste wat in de lijst zal werken op Win + 1 en ga zo maar door.

Ik gebruik Win + n voor het schakelen van desktops. Ik moet weten hoe dit uit te schakelen. Iemand een idee?

Het beeld op mijn computer op het werk is zijwaarts. Wat hotkey (a) kreeg het op dat punt en (b) welke sneltoets zal het terug te zetten en (c), kan ik dat sneltoetscombinatie uitschakelen?

rn Sue

De snelkoppeling is zoiets als Ctrl, Alt en omhoog / omlaag / links / rechts pijltjestoetsen.

Ik werk in een school waar de kinderen vinden het hilarisch om het scherm op zijn kop te zetten voor de volgende gebruiker …

Peter.

De Win + slechts doet een ding dat je noemde (3d flip) de andere geopende programma’s – hoe kan ik bepalen welke programma’s te openen – een aantal open programma’s die ik bijna nooit gebruik

Peter, Hartelijk dank voor uw bericht. Mijn borther was het spelen van een spel op de laptop en plotseling het scherm stond op zijn kop. De comination ik heb gevonden nuttig is: CTRL + ALT + UP om mijn scherm te herstellen in de juiste positie. Wat betekent CTRL + ALT + DOWN maakte de hele rotzooi;! Nogmaals bedankt; Justine.

@Marg / Justine

Ik denk dat het probleem is dat die hotkeys om het scherm te draaien in uw videokaart software (meestal ATI op een laptop) worden toegewezen. Je zou die sneltoetsen uitschakelen door in te gaan op de ATI-bedieningspaneel, waarmee het probleem zou oplossen.

Hallo daar

Ik heb net een nieuwe laptop gekocht met Vista en ik langzaam gaan door het afstellen van alles wat ik kan. Uw site is al zeer behulpzaam tot nu toe, dus ik dacht dat ik je quiz over sneltoetsen …

Sinds ik ploeterde met Emerge desktop op WinXP Ik heb een totaal hotkey afficianado geweest. Echter, als gevolg van een aantal toepassingen waarnemend vreemd ik liet het achter en ging terug naar de Windows-shell. Maar ik miste mijn sneltoetscombinaties. Dus vond ik een prachtige kleine app genaamd “HotKeyBind” die werkte perfect op WinXP. Het staat je toe om de standaard Windows sneltoets combinaties (die in WinXP veel minder waren) uitschrijven en definieer uw eigen.

In Vista zijn er veel nieuwe WIN + toetscombinaties. HotKeyBind blijkbaar nog niet verhuisd naar Vista aangezien het slechts een lijst van de WinXP hotkeys.

Dus … mijn vraag is: is er een manier om de standaard Windows-sneltoetsen ongedaan maken of uit te schakelen? Ik vind het leuk om al mijn sneltoets combinaties gecontroleerd op één plek. Het idee van het hebben van te gaan naar verschillende toepassingen snelkoppelingen en ga naar eigenschappen en voeg een hotkey is een beetje ergerlijk.

Mijn gebruikelijke sneltoetsen zijn geweest; WIN + X: Volgende werkruimte; WIN + 2: Wijs actieve venster naar de volgende werkplek; WIN + Z: Vorige werkruimte; WIN + 1: Wijs actieve venster naar de vorige werkruimte; WIN + ALT + 1: Ga naar werkruimte 1; WIN + ALT + 2: Ga naar werkruimte 2; WIN + ALT + 3: Ga naar werkruimte 3; WIN + ALT + 4: Ga naar werkruimte 4

WIN + F: Firefox; WIN + ALT + F: Filezilla; WIN + T: Thunderbird (botsingen nu met doorlopen taakbalk); WIN + G: Google Desktop Search; WIN + ALT + G: Photoshop; WIN + CTRL + G: Illustrator; WIN + E: Cubic Explorer; WIN + ALT + E: Windows Verkenner; WIN + CTRL + E: Internet Explorer; WIN + w: winamp; WIN + Q: Shutdown; WIN + S: Stylemaster; WIN + R: Run; WIN + ALT + R: Reden; WIN + N: Notepad ++; WIN + M: MozBackup; WIN + V: ViceVersa; WIN + C: Cubase

Dat is alles wat ik kan bedenken uit de top van mijn hoofd, maar ik denk dat er waarschijnlijk meer. Een flink aantal van hen zijn botsing met de nieuwe Vista-WIN hotkeys en ik wil eigenlijk niet om te proberen en uit te werken alternatieven zoals ik nu ben zo gewend aan hen.

Nog ideeën?

Ik gebruik AutoHotkey om veel van soortgelijke taken uit te voeren .. kun je meestal voorrang op de ingebouwde hotkeys mee.

Ah rechts.

Ik heb bij AutoHotKey zag vóór, en ik moet toegeven dat ik vond mezelf een beetje in de war. Ik denk dat HotKeyBind is gebouwd met behulp AutoHotKey, net als mijn favoriete tekst vervangende software – Texter van Adam Pash op Lifehacker.

Ik heb gevonden met een kleine hoeveelheid van de aanpassing kan ik rond de nieuwe windows sneltoetsen te krijgen zonder al te veel moeite – Ik ga gewoon moet mijn snelkoppelingen op het bureaublad aan te passen zo goed en krijgen in een aantal nieuwe gewoontes!

Alex

Ik ben al op zoek naar die Sneltoetsen ooit gevoel kreeg ik mijn nieuwe computer.

Dus hoe zou ik de ctrl-alt-up screen flip ding uit te schakelen op een laptop die draait op Windows Vista? Ik bedacht hoe het te doen op mijn thuis-pc (met windows xp), maar kan niet het uit met de nieuwe vista spul.

Ik vond het geweldig hotkey alt ctrl + pijl, want met mijn laptop kon ik lag op mijn kant in mijn bed en lees net een met het scherm gedraaid bij 90 ° en slapen wanneer ik wil e-book

Hiya … mijn zus heeft problemen met haar laptop … de komst van Windows Vista … op toetsen lkjuiop haar semi numerieke (u weet wel) shes ingedrukt som knoppen bij elkaar en het type kan niet met behulp van deze toetsen niet meer te wijten aan hen nu het zijn nummers ive keek in de handboeken en probeerde de gebruikelijke sneltoetsen, maar niets lijkt te werken neem dan kan iemand helpen? ta.

Hoi. Hou van deze site. Im nieuw voor computers; heb mijn laptop. Wat is WIN knop iedereen schrijft over voor snelkoppelingen?

@Richesin

Er moet een toets op het toetsenbord met het Windows-logo op het. Het is meestal tussen de ctrl en alt toetsen aan de linkerkant van het toetsenbord.

Mijn zus vond de oplossing eindelijk dankzij … de laptop had een blauwe functin toets drukte ze dat samen met alt tab n denk ik en loste het nummer / letter semi-keys voor iedereen met hetzelfde probleem de FN-toets;. BTW hello Alex Leonard van zijn zus Sandra.

@mandy: Sandra’s zus? Op dit moment kan ik alleen maar denken aan een Sandra die ik ken – uit Duitsland, heeft dreadlocks?

Of ben ik dat verschrikkelijk en vergeten enorme stukjes van mijn leven ?! (Heel goed mogelijk 🙂

Alex spijt wat een kleine wereld … mijn zus heeft nooit dreadlocks gehad of woonde in Duitsland, maar ze stierf haar haren pijler doos rood en naar Glasgow eens … nog steeds niet dezelfde persoon is het,? Lol … sorry mijn fout Ik had moeten weten Hoe beter de Alex Leonard ik weet is een psycholoog en niet zo slim als je op computers haar en mijn zus zijn beste vrienden en beiden als even blonde (weer) als elk other.Thank u voor uw antwoord wel vrede!

Men kan de PStart applicatie gebruiken om easely toewijzen Hot Keys om een ​​toepassing

http://pegtop.net/start/

@mandy Helaas ben ik niet uniek doordat Alex Leonard – er is een jazzpianist in New York dat mijn naam ook gestolen!

Ik ben zeker geen psycholoog maar, ik kan begrijpen computers (soms) beter dan mensen.

hoi, ik heb een probleem, ik heb een laptop al mijn icoon zijn verdwenen, heb ik ze niet verwijderen, terwijl ik het gebruik van internet Thanks

Weet iemand hoe u Windows Vista Quick Launch menu te krijgen om te stoppen met een beschrijving van de pictogrammen wanneer ik pauze over hen. Ik heb geprobeerd te doen via het start menu eigenschappen, het mocht niet baten.

Hey ik ben op zoek naar een manier om hotkeys voor Windows Vista, zoals een twee drie belangrijke combonation voor het blokkeren van ramen maken

re: combo voor het vergrendelen – win + l (probeer eerste letters)

@Steve; Klik met de rechtermuisknop op het pictogram dat u wilt dat de reactie verwijderd uit en ga naar eigenschappen,. Vervolgens in het tekstvak naast, commentaar, maak het leeg

Is er een manier om pop in de schermbeveiliging met twee of drie toetsen (net als win + L voor het vergrendelen)

Bob

Ik zou graag willen weten dat ook bob

desktop-instellingen iconen zijn alle ingericht om de rechterkant van het scherm. kan oplossing voor de iconen in de juiste plek.Ik zetten niet te vinden ben met Vista Home edition 32bit hp pavilion elite m9040n

Oke, dit is waarschijnlijk niet de schrijf plek om te vragen … maar ik heb enorm problemen met een spel trainer. Ik heb het liep met beheerdersrechten priviliages en compatibiliteit-modus, en het scherm verschijnt geen zorgen maar de sneltoetsen wont werk. Ze werkten eens ongeveer 30 seconden, maar nu helemaal niets !!!

Het is enorm om me boos en ik kan er wel uit. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

Vista niet de 3DFlip. Microsoft heeft dat voor Windows 7. Welke van de sneltoets is Ctrl + Tab.

Ik bedoel Windows-toets + tab

Ik probeerde de ctrl + alt + neer ding op mijn laptop, en het duurde niet precies wat ik had verwacht oo Ik ben draait op Vista, en op het eerste, het maakte alles enorm, dus toen ik ging naar de resolutie vast te stellen, is was op -1x-1 en het zei iets over mijn grafische kaart niet in up-to-date (net ineens …) dus ik hernieuwd mijn computer en alles leek normaal, maar de resolutie nog steeds zegt -1x-1 en ik kan ‘ t veranderen, en nu kan ik niet spelen, en mijn screensavers niet opdagen omdat er iets duidelijk mis is met mijn videokaart? Dus ja .. is er een manier om dit te keren? o-o

Ik ben verbijsterd door het enorme aantal mensen die eigenlijk zouden willen een sneltoets naar een toepassing te openen. Deze functie wordt gebruikt door precies NUL ontwikkelaars en doet niets anders dan in de weg van de sneltoetsen die daadwerkelijk dingen te doen. Is er behoefte aan een sneltoets om ramen open mediaspeler? Is het wachten meer dan 20 minuten voor uw besturingssysteem om een ​​kleine prijs om te betalen voor de tijdsbesparing heldendaden van de Windows-personeel dat brengt je zulke gestroomlijnde genie als de Windows Media Player snel ingrijpen sneltoets laden? Veel kwijlende idioten zeg nee; Voor elke minuut heb ik verspild aan gewoon proberen om naar het lokaliseren waar u deze nutteloze functies die sommige hack programmeur verkocht aan zijn veel betaalde baas dat doet niets af kunnen zetten, maar vullen een kantoor tussen starttijden, I moet in staat zijn om een ​​baksteen te gooien door een van de ramen van de verstandelijk gehandicapte mensen die ernstig kunnen praten over het bestaan ​​van iets zo achterlijk als een sneltoets om uw e-mail te openen;. ik wil graag persoonlijk bedanken iedereen voor het helpen slingeren van de wereld in de richting van dystopia. Dit is niet zo onwetend als uitdrukkingen zoals ‘friendly fire’, of ‘global warming’, maar het is zeker daar op de domme schaal. Ik zou zeggen dat het op de schaal van toeteren wanneer je rijdt iemands oprit, of stil in portieken,. Dus in het sommatie. Ik kan zien dat een persoon die een sneltoets gebruikt om open te stellen hun gehackte Outlook nodig zou hebben om te horen dat een deuropening is niet een goede plek om op te staan.

Zowat dat bedrag van de dom ……

Sky scherm is ondersteboven. Ik heb windows vista en controle alt up knop niet oplossen it.HELP

Menselijke tranen verschillen in chemische samenstelling op basis van de oorzaak van de tranen (zoals lachen / plezier, verdriet of reactie op externe stimuli zoals ui dampen).