kunt u meerdere chroom tabs te verplaatsen naar een nieuw venster?

Sleep een tabblad uit het tabblad bar in Google Chrome en verandert het in een nieuw venster. Is er een manier om die truc met meerdere tabbladen repliceren naar een groepering van tabs gemakkelijk af te breken in een nieuw Chrome-venster?

Today’s Vraag & antwoord-sessie tot ons komt beleefdheid van SuperUser-een onderverdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groepering van Q & A websites.

SuperUser lezer RLH wil tabs efficiënter bewegen in Chrome

Ik weet dat dit lijkt misschien een domme vraag, maar het is zeker een kleine functie die ik zou het leuk om te gebruiken, als het bestaat. Is er een manier om snel meerdere browser-tabbladen in Chrome te selecteren en beweeg ze allemaal een nieuw browservenster?

Ik weet dat je een tab kunt nemen, en trek het af van de huidige Chrome sessie naar nieuw venster te maken. Vervolgens kunt u slepen en neerzetten andere tabbladen van een Chrome-sessie aan het nieuwe venster.

Op sommige momenten zal ik vaak 20+ tabbladen openen in een browser. Om te bezuinigen op rommel, zal ik een nieuw Chrome-venster te maken en te verplaatsen 3-5 pagina om de nieuwe sessie. Op dit moment, betekent dit dat ik moet drag-drop … drag-drop … drag-drop … en ga zo maar door.

Het zou leuk zijn om te kunnen de tabbladen Ik wil verplaatsen te selecteren en gewoon trek ze allemaal af in een keer. Kan dit worden gedaan?

RLH zou zeker bespaart heel wat tijd als hij al twee dozijn tabbladen in één klap kon bewegen. Is dit mogelijk?

SuperUser inzender Joel Taylor suggereert met de volgende sneltoets om de klus te klaren

Deze functie wordt momenteel ondersteund als deze

Een andere inzender, gronostaj, wijst erop dat een ander gemeenschappelijk punt-selectie sneltoets werkt ook

U kunt ook reeksen van tabs met Shift te selecteren.

Net zoals het selecteren van bestanden in Windows Explorer kunt u de Ctrl-toets gebruiken om te kiezen of de Shift-toets om een ​​hele brok te grijpen door het selecteren van de eerste en de laatste tab in het blok dat u wilt.

Hebben iets toe te voegen aan de verklaring? Geluid uit in de commentaren. Wil je meer antwoorden van andere tech-savvy Stack Exchange-gebruikers te lezen? Bekijk de volledige bespreking draad hier.

Dank je wel, How-To-Geek, voor de verhelderende mij op deze prachtige functie!

Hebben geprobeerd op de Mac, en ik kon doen via Cmd + Shift.

Houd cmd + shift en klik op het eerste tabblad, ga dan verder naar de knoppen ingedrukt houden en klik op de laatste tab, sleep de tabs worden uitgevoerd voordat de cmd + shift knoppen.

Zou dit niet te vinden via Google, dus dacht hier te delen

Vanwege licentie-wetten en contracten, worden alle Kit-Kat candy bars gemaakt in de VS geproduceerd door Hershey’s en al het Kit-Kats in de rest van de wereld worden geproduceerd door Nestle.