Maak een systeemherstelpunt in Windows 7

Wanneer Systeemherstel in de rug in Windows Me werd geïntroduceerd het heeft geholpen te redden een aantal grote computer snafus bij verschillende gelegenheden. De functie is nog steeds opgenomen in het nieuwe besturingssysteem Windows 7 en vandaag zullen we een blik werpen op hoe om een ​​nieuw herstelpunt te nemen.

Een herstelpunt maken

Het wordt aanbevolen dat u een herstelpunt vóór de installatie van nieuwe software of het maken van grote veranderingen in uw computer. Vaak wanneer u nieuwe software installeert u de keuze om een ​​punt te maken, maar als je niet kunt doen een handmatig ook.

Klik met de rechtermuisknop op Deze computer en ga naar Eigenschappen.

Klik vervolgens op de link System Protection.

Het dialoogvenster System Properties opent en u zult willen klikken op Create.

Typ een beschrijving van het herstelpunt dat zal je helpen herinneren het punt waarop het werd gecreëerd.

De tijd die nodig is voor het maken van het herstelpunt is afhankelijk van de hoeveelheid gegevens, computer snelheid etc.

Helemaal klaar! Nu, als er iets mis gaat heb je de voldoening te weten dat je terug kunt gaan in de tijd naar het moment voordat de wijzigingen zijn aangebracht.

Dus, in dit OS, worden herstelpunten werkelijk gaande is om te werken, wat betekent dat eigenlijk te herstellen? Of zal het zijn als in XP waar elke herstelpunt je probeert te herstellen geeft u de foutmelding: “Het systeem kan dit niet herstellen herstelpunt”.

Ik ben verbaasd dat je dit niet noemen. Vraag het maar aan iemand in IT over wat een epic fail Systeemherstel in Windows XP.

Systeemherstel heeft mij vele malen gered, toen ik heb geprobeerd om programma’s te installeren en een puinhoop van hebben gemaakt. Windows ME was nutteloos, dus ik denk niet dat ik gebruikte het toen raakte ik kwijt dat OS ASAP! Maar met Windows XP en Vista is het al een must-have en moeten gebruiken nut in mijn gereedschapskist;. De heer Bill

Ik ben het eens dat Systeemherstel is beter dan toen het eerst uit kwam gekregen. In Vista en Windows 7, is het nu veel betrouwbaarder, maar je moet nog steeds om het te testen. Gemakkelijk te doen op een enkele machine, maar het is moeilijk op een grote inzet.

Toch, zelfs met de nieuwste versies van System Restore zijn er momenten dat het niet zal werken of niet zal doen wat je nodig hebt. Het hebben van een herstelpunt beschikbaar is niet zo goed als het hebben van een volledige back-up. Vergeet ook niet dat Systeemherstel niet werkt op de meeste gegevensbestanden, enige systeem en programmabestanden.

Ik gebruik Windows 7 RTM, en hebben al een flink aantal van mijn programma’s geïnstalleerd. Het verwijderen van een aantal van hen is een pijn als Windows 7 klaagt ze niet echt geïnstalleerd voor een aantal redenen …

Ik verwijderd van een van deze programma met behulp van Revo Uninstaller en het creëerde een systeem te herstellen voor mij automatisch. Vervolgens verwijderd van het programma en vertelde me dat het was gegaan. Ik rebootte de PC en helemaal niet kon starten. Het was ijskoud met rare kleuren op de achtergrond.

Het was mijn eerste ervaring met het niet kunnen opstarten in Windows 7, en ik gebruikte de System Restore (die ook een eerste was) en alles werkt als een charme.

Ik kan niet zeggen voor andere OS, maar dit Windows Systeemherstel optie redde mijn OS deze tijd.

Nu dat ik weet hoe je handmatig maken, zou ik dat ook te doen om mij te helpen op de lange termijn.

Dominic

Hallo, in XP herstelpunt kan achteruit gaan maanden in te stellen wijzen het hele jaar door. Ik kan niet lijken te doen met Windows 7 is er iets wat ik niet zien. De functies ging terug naar het begin van de maand, maar dat was het. Ik stel het punt functie te herstellen wanneer ik geïnstalleerd die twee maanden terug in augustus heeft beed. Dacht dat u misschien wel in staat om te reageren. Bedankt

Dank u; Alle hulp zou deze goed en zo eenvoudig te zijn;. Met vriendelijke groet,. John.

Bedankt voor de hulp … ik kon doen het herstelpunt in XP, maar ik dacht dat ze namen de optie in 7. Wat betreft de opmerking over het niet kunnen om te herstellen naar een eerder punt, moet u meer punten dan proberen gewoon degene die je denkt dat je wilt: ik dacht dat het voorbij was voor mijn systeem vanavond hebben geprobeerd het eerste herstelpunt wat resulteerde in die boodschap … dus ik probeerde men een beetje verder langs de lijn en kreeg alles weer aan het werk, al had ik opnieuw te installeren een ding of twee. (I gepartitioneerd voor Ubuntu 10.04 beta-2, dus ik wist dat ik het spelen met vuur, maar ik denk dat het nu allemaal goed …)

Zal Systeemherstel al mijn instellingen terug naar de datum dat ik opgeef (grootte van de iconen, tekstgrootte & screensaver) om wat voor reden Ik heb problemen met het wijzigen van tekstgrootte … de ‘toe te passen] knop is er, maar niet hi-verlicht, zodat het would’nt werken.

Dank je. Herstelpunt succesvol aangemaakt.

Ik kan niet meer dan een herstelpunt maken. Waarom?

Als ik klik op de “Open System Restore” knop, maak een herstelpunt, sluiten en opnieuw op de knop, alles wat ik heb gezien is een keuze om mijn bestanden en instellingen te herstellen naar een eerder herstelpunt. Er is geen optie om een ​​nieuwe aan te maken. wtf?

Dank je. Herstelpunt succesvol aangemaakt.

goed werk. dank je broer

Ik heb hulp nodig. De herstelpunten ik creëren met behulp van Windows 7 lijken te worden weggevaagd de volgende dag na het opnieuw opstarten van de computer. Ik heb de bovenstaande stappen ijverig gevolgd en hebben zelfs 10 GB aan schijfruimte onder configuratie toegevoegd. Er moet iets anders dat ik mis zijn. Help alstublieft!

het zegt “het herstelpunt niet kon worden gecreëerd om de volgende reden: (0x80070005)

please help aub

Hartelijk bedankt. Ik snap niet waarom Microsoft en enkele andere ondernemingen-interface te veranderen in een non-sense manier. waarom nu kunnen we niet herstelpunt van het systeem te herstellen van accessoires. gewoon onnodige verandering en vervelend.

Ik ben met behulp van Windows 7 en ik heb gemaakt herstelpunt, maar na enkele dagen wanneer ik controleer het herstelpunt ik niet vinden die herstelpunt Ik heb al eerder gemaakt. Waarom? Please help me om het even wie. waarom dit gebeurt;. Dank u

Dank u zeer, het me helpen om te creëren herstelt. Laten we eens kijken werkt het echt in de toekomst? enigerlei wijze nogmaals veel dank ..

Dank je! Dank je!

Windows 7 is nieuw voor mij en ik kreeg gefrustreerd, maar alles is nu goed 🙂

Ik wilde naar een herstelpunt te maken voordat ik probeerde een aantal nieuwe software.

herstelpunt in win7 is echt geweldig zijn op te slaan mijn OS helemaal zo vaak

dats ppl die klagen dat ze herstelpunt in win7 en na een paar dagen ze terug kwam en controleer gewenste punt en vinden zij verdwenen, dus ik heb suggestie voor hen …

ur pc opnieuw op te starten, drukt u op F8 voordat het opstarten van Windows splash screen, nu in het opstarten optie te kiezen Reparatie Computer; nu is het tonen u de verschillende herstel methoden, check systeem te herstellen, in het systeem te herstellen u kunt ur gewenste punt te zien, zo niet dan is het erg teleurstelling; in dit geval, ik moet zeggen dat uu nemen volledige back-up ur systeembestanden (C 🙂 en op te slaan in verschillende delen van ur HD (D: of E 🙂 zijn ook zeer nuttig zijn bij het win7 en ik getest, haar werken ook prima glans als witte wijn:)

en ja nog een ding als u cant zien ur handmatig of automatisch herstelpunt in het systeem te herstellen dan te controleren op SHOW MORE Systeemherstel optie in het systeem te herstellen venster misschien zijn nuttig voor u TYT

Thanks a lot voor de richting, maar er is een probleem met mijn PC of Windows ik weet die mijn windows

My Computer / Eigenschappen / Protection (Is deze optie niet hebben)

Abdul Saboor;. als uw computer niet die optie … hebt, je hoeft alleen maar te blaten doen, klikt u op de knop Start …; selecteert u Configuratiescherm … ..; klik op System …;. Klik op de bescherming System …. en dan kun je zien Maak … knop aan de onderkant …, klikt u op die Start knop … …;. daarna volg gewoon zoals bovenaan deze pagina … (volg de instructies)

Iedereen heeft een manier om de creatie van het herstelpunt te automatiseren? Ik wil graag het uit te voeren in het midden van de nacht – Elke avond – – –

Misschien iets te maken met het gebruik van Win 7 Task Scheduler om het hulpprogramma dat doet eigenlijk het creëren uit te voeren?

Kunt u back-up op USB of iets anders ??

koele het werkt. Bedankt

Ik heb Windows Home Premium met mijn vriend laptop, zodat het systeem niet nu accecessible en ik geprobeerd om te herstellen van DOS-modus. maar het geven van dit bericht: “Geen herstelpunten zijn op het systeem schijf van uw computer gemaakt. aan krat een Rstore punt geopend System Protection. ”

dus wat ik moet doen op dit moment is er geen herstel media die op dit laptop.so hoe ik mijn laptop os en toepassingen kan herstellen? Help me alstublieft.

Kunt u een exacte datum en tijd om de computer terug te zetten in te voeren?

thanx

thanx yaar

Koi Khaas Gal nhi aa tan meinu pta hi si

Hartelijk bedankt

Hartstikke bedankt.

Erg bedankt

Hoi

Is het mogelijk om een ​​herstelpunt handmatig vandaag zeggen is 20 ste augustus maak ik handmatig herstelpunt voor 20 juli ………

En de ramen updates nodig zijn om altijd worden gedraaid hoeft het geen probleem voor de prestaties van het systeem veroorzaken ….

wat is Protection instellingen, ik heb twee partities c: \ (met windows 7) en w: \ (persoonlijke bestanden), blijkbaar de w:. \ partitie de beschermingsstatus is uitgeschakeld, is er een mogelijkheid dat ik kan creëren een herstelpunt voor slechts w: \ aandrijving door gewoon de bescherming status On veranderen?

bedankt

Dank `s a Lot.

Dank u voor het maken van deze gegevens beschikbaar. Ik had geen idee hoe dat te doen totdat ik uw pagina gevonden. Uw uitleg is duidelijk en makkelijk te volgen. Dank je!

In Windows XP, klikt u op Uitvoeren in het menu Start, typ% systemroot% \ system32 \ Restore \ rstrui.exe en druk op Enter. U kunt een herstelpunt vanaf daar.

In Windows Vista en 7, druk op WINDOWS LOGO + R, typ systempropertiesprotection en druk op Enter. U kunt een herstelpunt vanaf daar.

dankzij een tonnnnnn ……, ik was lookin voor deze ………

groeten

Amber Singh, New Delhi, India

hey der is een probleem gebleken tijdens het maken van het herstel van punt .. een dialoogvenster toont elke keer; zeggende

“Er is een onverwachte fout in het pand pagina; Systeemherstel ontmoette een error.Please probeert uit te voeren opnieuw te herstellen. (0x 81000203); Sluit de pagina en probeer het opnieuw. ”

Dus vertel me alsjeblieft een oplossing voor dit … Ik heb logenstraffen op u!

@Michael Highman, Bedankt voor de info XP. Lijkt alsof het zou zijn opgenomen in het artikel.

Ik heb een Vista-computer, ziet eruit als Windows7? Ik wil meer dan de 1 maand staat het weer te herstellen. Ik probeerde het creëren van een herstelpunt. Ik begrijp het niet en ik ben niet met een computer saavy. Ik ben gewend aan het zien van de agenda’s waar u een datum die je wilde kunt kiezen. Ik moet het meest waarschijnlijk terug te gaan naar 1 augustus. Ik heb problemen, waar constant nieuwe tabbladen opduiken wanneer op internet en veel ramen fouten opduiken zeggen programma’s werken niet. Ik heb geveegd met WebRoot een paar keer. Ik wil alleen maar om te herstellen naar een tijd dat ik weet alles werkte. Hoe kan ik dit doen?

In Terminator 2 wanneer Sarah Connor en de T-1000, dat veranderd in haar worden getoond op het scherm op hetzelfde moment, geen CGI werd gebruikt om de scène-the terminator kloon van Sarah te creëren was de actrice Linda Hamilton’s tweelingzus, Leslie.