maatstaf opstarttijden van softwaretoepassingen met apptimer

Tijdens het schrijven van de Secure Computing-serie, kregen we veel verzoeken om te vergelijken elk effect nut naast elkaar, dus laten we eens kijken naar een gratis programma dat u zal toestaan ​​om de hoeveelheid tijd die een aanvraag duurt te starten bepalen.

PassMark’s AppTimer geen installatie nodig en kan lopen van een flash drive. Natuurlijk, dit is slechts een onderdeel van een algemene evaluatie van de prestaties van de software, maar is erg handig.

Met behulp van AppTimer

Download het bestand, pak, en start de executable.

AppTimer loopt een geselecteerde programma een aantal malen om de hoeveelheid tijd die aan een lijmmortel krijgen berekenen. Voor deze eerste voorbeeld zullen we een kijkje nemen op Microsoft Outlook 2007. nemen Bij het kiezen van een toepassing Verkenner wordt geopend, zodat u kunt bladeren om de software executable te testen (outlook.exe is op C: Program FilesMicrosoft OfficeOffice12).

AppTimer zal logs van elk testresultaat te houden, zodat ik een map om die bestanden op te slaan gemaakt.

Op dit moment laten we gaan en voer de test, zorg ervoor dat de app je testen is uitgeschakeld, klikt u op Uitvoeren App.

AppTimer zal lanceren Outlook en vindt u informatie die door in het veld Status opmerken, en als ze klaar zijn zult u het volgende bericht te krijgen.

Nu kunnen we het opgeslagen logbestand openen en de resultaten die in milliseconden.

Terug naar de gebruikersinterface van AppTimer. U kunt invoeren verschillende criteria voor de tests, u kunt bijvoorbeeld het aantal testen executies te verhogen, verandert de vertragingstijd, en de manier waarop het venster toepassing wordt gesloten. Er is een handige bestand dat elke verandering die kan worden uitgelegd. De varianten kunnen handig bij het bepalen van verschillende proeven onder verschillende omstandigheden.

Een interessante test voor AppTimer zou zijn om proeven op intensievere toepassingen zoals Photoshop werking. Wisselende omstandigheden op de computer kan ook de lancering tijden veranderen. Bijvoorbeeld als u start meerdere applicaties test vervolgens de opstarttijd van zeggen Photoshop. Neem deze resultaten en vergelijk ze tegen de lancering van het met geen applicaties. Er zijn een groot aantal tests die u kunt uitvoeren en vergelijken met meerdere systeemconfiguraties. Voor de echt geeky is dit zeker een leuke gratis hulpprogramma.

Download AppTimer voor Windows

Ondanks de verschillende kleuren, alle lussen in Froot Loops granen zijn dezelfde smaak, een generieke fruitsmaak het bedrijf noemt, je raadt het al, ” Froot. “