mobiele telefoon ontwerp: de 7 fundamentele beperkingen die een mobiele telefoon vorm [video]

Benieuwd waarom uw mobiele telefoon is ontworpen zoals het is? Deze informatieve video wijst op de beperkingen van de mobiele telefoon ontwerp en de factoren die de moderne mobiele telefoon lay-outs te rijden.

Bill Hammack, het gezicht van de ingenieur Guy video’s, neem een ​​moment om de geschiedenis van de mobiele telefoon ontwerp uit te leggen en hoe kwamen we aan bij de huidige ontwerpen. Als een interessante kanttekening, Bill gebruikt 8pen als zijn Android-toetsenbord (gezien op rond de één minuut).

Cell Phone ontwerp [YouTube via Make]

Goede presentatie, maar we weten al dat.

zijn goed, maar hij didnt vermelden hoe blackberrys serieus Crap compaired om alle andere slimme en domme telefoons, maar toch verkopen !!!

@Bobro: Je moet een toepassing voor Blackberry hebben. Ze zijn een bedrijf man telefoon is wat ik ben gekomen om te realiseren. Ze zijn onzin als u meer flare wilt en ze zijn zeer beperkt tot business type toepassingen. Dus stel dat, Blackberry pin wees een groep mensen te verkopen aan en de focus op hen …

Je hebt grote inzichten over de mobiele telefoon, keep up the good work!

Buiten de VS en Britse markten, Dora the Explorer instrueert kinderen in het gebruik van het Engels (niet Spaans als ze bekend is in de genoemde markten).