nauwe tabblad snel met een sneltoets in firefox

Firefox heeft een heleboel sneltoetsen, maar dit is een van de meest bruikbare. Ik had eerder over hoe je een bepaald tabblad te selecteren met een toetsenbord hotkey, die ik gebruiken om eenvoudig terug te schakelen naar mijn RSS-lezer van uw keuze (Google Reader) geschreven.

Vandaag vroeg ik me af hoe ik snel een tab die ik had geopend kon sluiten. Bij het gebruik van Google Reader, met behulp van de “v” sneltoets zal het geselecteerde item openen in een nieuw tabblad. Ik wilde een eenvoudiger manier om het tabblad te sluiten dan te druk op Ctrl + F4, dat is een beetje moeilijk te gebruiken.

Hier is de sneltoets om een ​​tab in Firefox snel te sluiten

Ctrl + W

Deze toetscombinatie is veel gemakkelijker te gebruiken.

Deze werkt ook in IE7,. Dan is er ook Ctrl + T, dat men creëert een nieuw tabblad. En Ctrl + R (deze herlaadt huidige tabblad).

Dank u voor het wijzen deze out, HTG en Mathias.

In de dagen voor aanwijsapparaten, heb ik veel geleerd van deze snelkoppelingen, en ze nog steeds gebruiken. Interessant, Microsoft en IBM werkte in het begin van het creëren van een hele reeks van user interface ‘standaarden. “Helaas, Microsoft zelf dan verlaten velen van hen.

Deze sneltoetsen werken wel in (sommige) andere browsers en applicaties, niet alleen FF.

BEDANKT

hoe kan ik ontdoen van de tab “Welcome to Firefox” bij elke opstarten in Firefox?

Is er een sneltoets, of een manier om een ​​voor gebruik in Firefox te creëren, dat zal “Sluit andere tabs”? Vaker wel dan niet, dat is de sneltoets ik nodig voor het sluiten van tabbladen in Firefox.

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Shortcuts

– Een vrij compleet overzicht van keybord snelkoppelingen voor firefox

Wauw. Om een ​​sneltoets om te werken met “v” in Google Reader was precies wat ik zocht te vinden. Bedankt

Je moet het ook proberen in een andere context / programma’s. Soms werkt het, soms niet. Ik kan je vertellen dat het zeker * niet * werken in sommige van de oudere Microsoft multi-window apps zoals MS Access. In die, als je wilt om een ​​venster te sluiten, moet u Ctrl + F4 te gebruiken. Als u op Alt + F4 in een van die, zul je, uiteraard, sluit de hele app. Echter, er ten minste één multi-window app waarin Alt + F4 alleen het geopende venster te sluiten in plaats van het hele programma (en Ctrl + F4 werkt niet). Ik denk dat dit komt omdat die aanvraag was oorspronkelijk verschillende modules (elk een apart programma) en het is slechts “aan elkaar genaaid” in recente versies. Overwegende dat de Microsoft apps in kwestie werden ontworpen om meerdere vensters bevatten heel vroeg op.

Ik denk dat de Firefox Ctrl + W is er voor compatibiliteit met zowel Mac of * nix. Ik voor het eerst leerde Command + W om een ​​venster op Macintosh sluiten.

Ik ben het met u, het is veel eaiser dan Ctrl + F4: -) -; Furry koeien loeien en decomprimeren..

Ook Ctrl-Shift-T werkt in Firefox en Chrome op het laatste tabblad un-dicht u gesloten. Vaak erg handig.

Bedankt voor dit! Ik had een PDF maken van firefox knie en ik omhoog in brand gestoken Google Chrome, vond deze functie in Google en de CTRL + W valselijk gewerkt om firefox weer bruikbaar te maken, zonder dat de hele browser af te sluiten.

OMG! dat is een nuttig snelkoppeling, veroorzaken op het tabblad dicht FireFox knop is zo klein!

Goede info. Bedankt voor dat 🙂 Ik hou echt van uw website

Ik heb een probleem met Firefox 3.0. Zodra ik een pagina toe te voegen aan mijn bookmarks, de Ctrl + W sneltoets werkt niet meer. Ook wanneer ik druk op Ctrl + D om een ​​pagina aan mijn favorieten toe te voegen, heb ik niet meer krijgen het popup bevestiging doos. Dit is allemaal dingen die ik voor het eerst opgemerkt in FF 3.0. De oudere versies nooit had dit probleem. Iemand anders dit ooit ervaren?

De middelste muisknop is ook zeer nuttig in tabs, klikken op een link met het opent de link in een nieuw tabblad en te klikken op een tab in het tabblad bar met het sluit dat tabblad, zelfs als het niet in het zicht.

Bedankt voor de informatie. Maar ik heb een probleem met Firefox kunt u mij uitleggen hoe je surfgeschiedenis te besparen en sla de pagina’s wanneer we willen de firefox te sluiten?

Controle-T werkt niet meer in Firefox om nieuwe tabbladen te openen op mijn systeem. Ik heb het niet met opzet te schakelen en kan een manier om het weer in te schakelen niet vinden. Ik heb een bos van add-ons geïnstalleerd, maar ik heb ze al enige tijd.

Alle ideeën over hoe om weer in te schakelen?

Bedankt.

GM

probeer opera, met 9,2 sneltoetsen geselecteerd, en / of met de geactiveerde

ctrl-alt-w – sluit alle, ctrl-alt-shift-w – Sluit alle maar actief

thanx een ton

GRACIAS LOCO

Hoe kon ik een tab “Inbox.com” dat ik per ongeluk opende toen mijn originele tab was “Google” Delete

Bedankt

Ctrl-W werkt op veel plaatsen in Windows, ook in MS Word, waar het het huidige document sluit.

thanx voor heropening van het laatste tabblad gesloten- ctrl + shift + t …; zeer nuttig

Hoe sluit ik tabbladen in Firefox – vervelend omdat het altijd ook open op het vorige tabblad

Zandtijgerhaai zijn felle nog voordat ze geboren zijn, in de baarmoeder van de haaien te vechten hun broers en zussen, verbruiken ze voor voeding, en alleen de sterkste van het broed overleeft naar het open water te raken.