omzetten van video’s van de partij met de handrem

Heeft u uw telefoon of tablet te vullen met dingen om naar te kijken voor een grote reis? Als je dat doet, dan weet je het toestel kan snel vol. Zou het niet mooi zijn als je batch conversies van je favoriete video’s zou kunnen doen om de ideale grootte?

We hebben onlangs behandeld hoe dit te doen in Handrem, waar we erin geslaagd om een ​​groot 220MB video krimpen tot een slanke 100MB. Theoretisch, als al onze bronbestanden neer dat er veel kan worden gekrompen, zouden we in staat zijn om ten minste tweemaal fit zoveel dingen op onze toestellen.

Het probleem is dat we slechts één bestand omgezet. Stel je voor als je moest enkele tientallen bestanden en je wilde ze allemaal te krimpen in een onbewaakt batch job. U kon dit proces te starten in de ochtend voordat je ging aan het werk, of ‘s nachts voordat je naar bed gaat. Dan alles wat je zou moeten doen is over te brengen naar uw mobiele apparaat wanneer het klaar is.

In dit artikel gaan we het eenvoudige proces van het omzetten van een partij van videobestanden in de open-source video conversie applicatie Handbrake verklaren.

Vuur van Handbrake. Het eerste wat je hoeft te doen is een van de voorkeuren van het programma.

In eerste instantie, als u probeert om een ​​batch-conversie uitvoert, vindt u dit foutbericht. In werkelijkheid is het niet zo dat de automatische file naamgeving moet worden ingeschakeld, in plaats moeten we een folder te stellen voor onze wachtrij om de output bestanden op te slaan.

Klik op “Tools -> Options” om de voorkeuren te openen.

In de voorkeuren, klikt u op “Output Files” en klik vervolgens op de “Browse” knop naast Path Standaard.

Nu, selecteert u een map waarin u de wachtrij om zijn output bestanden automatisch op te slaan. In dit voorbeeld gaan we de uitgang naar een map op onze desktop, dus het is gemakkelijk te vinden.

Als je eenmaal hebt besloten waar je telefoon video’s zal gaan, klikt u op “Select Folder” en je bent klaar.

U kunt video’s toevoegen aan een wachtrij een voor een, dat is wat je gaat doen als je wilt om video’s van verschillende locaties te selecteren, of als u wilt selecteren bestanden toe te voegen op één locatie.

In ons voorbeeld gaan we op “Map openen”, die alles zal toevoegen van een enkele map.

File Explorer zal u vragen om een ​​map te selecteren. Blader naar de locatie waar uw bron video’s worden opgeslagen, kiest u de map en klik op “Select Folder.”

Omwille van de vergelijking, zodat we later zien hoeveel ruimte we besparen zodra onze batch-conversie wordt gedaan, laten we eens kijken hoeveel ruimte de 14 dossiers we omzetten nemen. Deze groep is dan 2 GB, 2.38GB om precies te zijn.

Dus, met onze folder geselecteerd klikken we op “iPhone & iPod touch” uit de Presets. Handrem automatisch aanpassen van de Output-instellingen op basis van de selectie Presets.

Klik op “Add to Queue -> Alles toevoegen” en uw bestanden worden toegevoegd aan de wachtrij. Let op, het hele idee achter de wachtrij, is dat je veel bestanden kunt toevoegen, vanuit verschillende locaties, als een grote klus. Dus, als je eenmaal een map toe te voegen aan de wachtrij, kunt u een ander toe te voegen, of enkele bestanden van verschillende locaties.

Het punt is, als je een groot aantal bestanden geconverteerd in een keer nodig hebt, zet ze in de wachtrij.

De Queue zelf heeft een aantal opties die u kunt aanpassen. Misschien wel het meest relevant is het de “Toen Done” pulldown menu, waarmee u kiezen wat Handbrake doet wanneer je batch opdracht is voltooid. Sommige van deze invloed zijn op uw systeem, zoals de mogelijkheid om af te sluiten of overwinteren, dus ze zijn ideaal als u wilt een taak te starten, ga dan naar bed of op het werk, en uw systeem zal niet draaien voor uren en uren na Handbrake is klaar .

Neem een ​​kijkje op uw Queue, is er meer opties beschikbaar. Bijvoorbeeld, er misschien een aantal titels die u niet wilt converteren.

U kunt deze verwijderen door op de rode X, of u kunt afzonderlijke bestanden bewerken, alsof je ze wilt converteren naar een ander formaat. Let op, klik op de knop “Edit” zal u kick back naar de handrem app, zodat je je wijziging (en) kan maken.

Als u nodig hebt om wijzigingen aan te brengen, klikt u op ‘Toon wachtrij “en u zult uw werk weer te zien, klaar voor actie. Klik op ‘Start’ als je klaar bent.

Het ding over een batch-conversie is dat het waarschijnlijk zal nemen een tijdje aan te vullen, dat is waarom je normaal gesproken een voor het werk of bed, of wanneer je gaat om uit de buurt van de computer voor een tijd zou beginnen.

Begrijp ook, zal de lengte van de tijd die het kost om te voltooien hangt af van hoeveel bestanden in de wachtrij, hoe groot ze zijn, en hoe snel uw computer is.

Als u de taak wilt pauzeren, drukt u op de knop “Pauze”. Als u de instelling “Wanneer Done” wijzigen, kunt u dat ook doen.

Wanneer onze taak is voltooid, vergelijken we de ruimtebesparing. We zijn erin geslaagd om op te slaan meer dan vijftig procent. Stel u voor hoe dat zich vertaalt meer dan enkele tientallen dossiers.

U kunt twee keer passen zoveel bestanden op je telefoon of tablet!

Ga je gang en uw nieuwe bestanden naar uw apparaat. Apple-gebruikers kunnen iTunes en Android eigenaren kunnen de methode ‘Verzenden naar’ in dit artikel beschreven gebruiken. Hopelijk bent u in staat om genoeg video’s converteren naar je door de meest saaie vliegtuig en de auto rijdt. Laat ons weten wat je denkt door te spreken in ons discussieforum.

“Huh?” Als een taalkundige vulmiddel dat geeft aan dat de luidspreker is verbaasd of niet iets te weten is iets taalkundigen overwegen een universeel mensenrecht woord.