ontzagwekkende bookmarklet collectie klaar om uit te kiezen en toe te voegen aan uw browser

Bookmarklets zijn uiterst nuttige toevoegingen te hebben voor uw dagelijkse surfen moet zonder het gedoe (of vertraging effect) toestellen. Met dat in gedachten tech blog Guiding Tech heeft samen een geweldige collectie van 21 bookmarklets die klaar zijn om toe te voegen aan uw favoriete browser zijn.

Gewoon naar beneden scrollen en selecteer / het bookmarklets u wilt van de blog post te installeren en te genieten van de verbeterde browsing!

U kunt het begin en het einde resultaten uit onze steekproef gebruik van de Search Site Bookmarklet te zien in de screenshots boven en onder …

Let op: We veranderde de bookmarklet iets naar de zoekresultaten via Google Singapore richten.

Van Guiding Tech: Alle schakels in dit artikel zijn direct bookmarklet koppelingen en je hoeft alleen maar om deze links te slepen om uw bladwijzers werkbalk in de browser om te beginnen met het gebruik ervan. Echter mogelijk dat bepaalde bookmarklets niet compatibel met bepaalde browsers, zodat we ook hebben gezien de bron pagina voor elke zodat u direct kunt installeren vanaf de officiƫle pagina als je een probleem te installeren direct vanaf hier worden geconfronteerd.

21 ongelooflijk nuttig Bookmarklets voor betere online Browsing [Guiding Tech]

zag een paar handige sprekers er A.A. ongetwijfeld.

@vistual – Ik ook. ^ _ ^

Ik vond een paar te noemen. Bedankt.

Ik hou van hoe een paar van die u kunt zoeken websites. Die moet zijn gemaakt met Chrome in het achterhoofd. In Firefox, ik selecteert u de tekst, kies mijn zoekmachine met de rechtermuisknop op de tekst en kies zoeken. Google, Wikipedia, en IMDb zijn de meest handige voor algemeen gebruik. Bing is een mooi alternatief voor Google als ik wil een second opinion. Ik heb GSM Arena te specs op telefoons omhoog te trekken. En Google Play Apps opzoeken Android apps die mensen noemen, en Mozilla add-ons voor uitbreidingen.

De enige bookmarklet ik heb is KeepVid’s. Van een YouTube-video, kan ik klik erop om te worden meegenomen naar een pagina waar ik de video kan redden. Mijn 1.5Mbit aansluiting zuigt zelfs voor 360p video’s, dus het is beter om gewoon downloaden van de video in 720p of 1080p en bekijk het op volle rez.

Highland vee is een Schots runderras bekendste (en geĆÆdentificeerd door) hun ongewone ruige dubbele vacht, de dubbele vacht helpt hen te beschermen tegen de natte en winderige omstandigheden van de Schotse Hooglanden.