pas op! Google Reader notifier voor Firefox is nu crapware

Iedereen met behulp van de zeer populaire Google Reader Notifier extensie voor Firefox moet waarschijnlijk onmiddellijk te verwijderen, zoals het nu is het bijhouden van uw browsen en advertenties in uw statusbalk zonder uw toestemming. Verachtelijk.

De advertenties zijn sneaky, en ze niet opdagen meteen … dit screenshot werd genomen uit de blog Bernie Zimmermann, maar ik heb persoonlijk controleerde de broncode voor de uitbreiding en vond het probleem zeker bestaat, niet om de bug rapport Mozilla vermelden legt het in detail.

Als u wilt de gewraakte code voor jezelf te zien, blader naar beneden in de map van uw Firefox-profiel van extensies, vindt de {efa1abef-cb1c-4e40-9bc5-e2e69a3fb329} \ map chrome \ inhoud, en je ziet de st_ads.js bestand.

Zodra u de JavaScript-bestand openen, ziet u Ladingen van tracking en advertenties aan de hand.

En wat je ook doet, klik niet op de advertenties, want ze neemt u mee op een eindeloze redirect door middel van ad-gevulde pagina’s.

Dus, hoe kom ik af van de verachtelijk opdringerige advertenties?

Persoonlijk zou ik de uitbreiding volledig te verwijderen, en misschien af ​​te drukken van de broncode en verbranden. Maar als je absoluut moet blijven gebruiken deze extensie, kun je gewoon de huidige versie te verwijderen, en installeer de oude versie op deze URL

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addons/versions/3977#version-0.71

U wilt aan de stok met versie 0.71 en zorg ervoor dat wanneer u wordt gevraagd om de uitbreiding later upgraden, Doe het niet!

Rant Over Firefox-extensies: Wat gebeurt er?

Dit is niet de eerste keer dat een zeer populaire Firefox-extensie is naar de donkere kant verkocht en word badware. Slashdot meldde een tijdje terug dat de NoScript extensie begonnen kapen de Adblock Plus extensie, en terwijl de auteur sinds onuitputtelijk heeft zijn excuses aangeboden, heb ik dit probleem niet zien als weg te gaan.

Wat is er nog een andere Firefox-extensie te stoppen van het draaien in badware, stiekem in het bijhouden van codes, of het stelen van uw persoonlijke gegevens? Het is al gebeurd met twee van de meest populaire extensies … Iemand bij Mozilla nodig heeft om iets aan te doen.

Wat kan ik doen?

Ga nu naar de uitbreiding pagina bij Mozilla Add-ons en laat een beoordeling uiten van uw ongenoegen.

En in de toekomst, zou u niet wilt gewoon blindelings goed te keuren elke extensie update – ga naar pagina van het toestel bij Mozilla Add-ons, en controleer de recente beoordelingen voordat u updates installeert.

Met dank aan Lifehacker lezer Daniel voor het hoofd omhoog op deze.

Bedankt voor het benadrukken van deze kwestie op How To Geek..it lijkt al deze add-ons van de ontwikkelaar een leuk en creatieve manier te gelde maken via hun add-ons / plugin.

De meeste van de normale gebruiker misschien niet opgevallen als deze ontwikkelaars biedt een update voor de add-ons. Misschien als ze de add-ons vrij te maken voor gratis, dit zou een van hun onwettige manieren om wat geld te verdienen ..

Een andere optie is om een ​​andere extensie “Google Reader Watcher” bijvoorbeeld gebruiken.

Geprobeerd Notifier voor een tijdje, maar het leek me gewoon slecht ontworpen;. Google Reader Watcher is veel beter en niet het hele volgen of advertenties te doen.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4808

begonnen met het zien van de voegt vorige week – in feite gebeurt er direct nadat ik installeerde alomtegenwoordigheid dus ik dacht dat het was dat. Bedankt voor de info! Was gewoon verwijderen van de voegt handmatig in about: config … Deze jongens niet wil dat mensen zijn spullen uiteraard downloaden

Bedankt – zal het posten in mijn duitse blog.

Ik heb gemerkt dat de advertenties gisteravond. Ik had geen idee waar ze vandaan kwamen, totdat ik deed een beetje van het onderzoek en ontdekte het was deze uitbreiding waardoor ze. Ik ben, net als sommige anderen, met behulp van Google Reader Watcher nu. Bedankt voor deze post! Ik kreeg echt boos over de advertenties, omdat ik dacht dat ik had iets per ongeluk gedaan om ze te laten verschijnen.

Niet helemaal zeker of dit legaal is, maar de licentie die deze add-on heeft vermeldt dat het niet wijzigen van de code onderdeel wordt afgezien om redenen van privacy. Ik gebruikte 7-zip en Notepad om the.xpi bestand te bewerken. Ik heb de netwerkpakketten gesnoven en ik heb niet gezien een bos van advertentie sites gaan door daar bij het vernieuwen, en er zijn geen advertenties in de statusbalk aan de onderkant; Hier is mijn gewijzigde XPI; http:. // Tr .im / googlereadernotifier_na

spijt over het probleem met mijn band …; De web hosting bedrijf dat mijn domein met volledig crashte en moest worden hersteld vanaf een back-up;. Ik zal proberen en maak de link functionele binnenkort weer.

@ Cyberguy91: Leuk idee, maar niet nodig. Gewoon verwijderen van de nieuwste versie en de laatste versie te gebruiken voor dit alles, 0,71. De enige verandering ten opzichte van die van de huidige versie is de toevoeging van de advertentie-systeem; https:. //addons.mozilla.org/en-US/firefox/addons/versions/3977#version-0.71

Nou, er was een andere verandering: de naam van de auteur werd wholesale verwijderd uit alle bestanden en over de dialoog. Denk dat je iets vertelt …

Natuurlijk zoals reeds vermeld zijn er andere alternatieven die u zou moeten overwegen te proberen.

een andere reden om weg te blijven van alles wat met de naam ‘google’ erin

De plug-in lijkt te zijn verwijderd. Yay.

Het artikel link hierboven (Head over naar de uitbreiding pagina …) is gebroken, omdat Mozilla deze extensie is verwijderd uit het web site als van juli 2009.

Ben een oldie, onlangs in P.C. Leerde vroeg op de voordelen van Firefox. Bouwde mijn website op XP Pro.It gaat naar het scherm ok, maar Yahoo zal niet herkennen. Google doet. ‘Matrix’ bedreigingen begonnen; scherm zou bevriezen en dim.Was gesproken in de handel-in + $ 800 op Windows 7. Am nu zeker dat ik ten onrechte met het domein. maar seniliteit lijkt over te nemen en ik heb niet Kellys A tot Z van XP. Door het absoluut na het, ik loste veel problemen. Niets als het nog voor de bestrijding van Windows 7 ellende. Hoe ik haat dat MS blauw. Veel StarOffice Writer documenten verloren in de upgrade of geconfigureerd en WordPad iconen hebben verdreven S.O.Writer.It zal HP-printer als standaard niet accepteren en ik moet overschakelen naar IE om af te drukken. Hoewel nog steeds gebruik van XP, MS haalde alle Firefox-iconen en bestanden en een 60 uur taak alvorens terug naar normaal. Alvast bedankt. Hoop dat ik het gekef niet overdrijven. Les.

Nice job iedereen! Het lijkt erop dat Mozilla blokkeerde de extensie.

Volgens Paul Simon, de titel van zijn lied “Mother and Child Reunion” was de naam van een kip-en-ei gerecht dat hij getild menu een Chinees restaurant.