toegang in de cache versies van webpagina’s wanneer een website is naar beneden

Heb je ooit nodig is om toegang te krijgen tot een webpagina alleen te vinden dat de gehele website is down? Nu kunt u toegang tot de meest recente versie in de cache van Google met de Gcache + extensie voor Firefox.

Met behulp van Gcache +

Wanneer u de extensie te installeren zijn er geen opties voor u lastig te vallen met. De enige beslissing die je moet maken is of u wilt naar de “Toolbar Button” toe te voegen aan UI of niet van uw browser.

Hier kunt u de “access points” voor de uitbreiding … “Toolbar Button, Context Menu en statusbalkpictogram” te zien. Als u toegang tot de verlenging van de webpagina zelf kunt u ofwel de “Gcache pagina Command” in het “Context Menu” of gebruik de sneltoets (Ctrl + Alt + Shift + G).

Let op: Een enkele klik links op de “Toolbar Knop of Status Bar Icon” brengt de gecachte versie. Door te klikken op een van beide weer zal de gecachte versie verdwijnen.

U kunt ook toegang krijgen tot de uitbreiding als rechts te klikken op een link met de “Gcache Link Command”.

Als u toegang tot een gecachte versie van een webpagina dit is wat dingen eruit moet zien. Op de top van de webpagina ziet u een “boxed off” gebied weergeven van de oorspronkelijke webpagina URL en de datum waarop de “cache snapshot werd genomen”. Merk op dat u kunt ook toegang krijgen tot een “text-only versie” van de webpagina.

Als je kijkt naar de “Address Bar” ziet u ook een “numerieke URL / cache listing” prefix voor de link …

Conclusie

Als u zijn geweest nodig een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot een webpagina als een volledige website is naar beneden om wat voor reden, dan zal de Gcache + extensie zeker zeer nuttig zijn voor jou.

Links

Download de Gcache + verlenging (Mozilla Add-ons)

Download de Gcache + verlenging (verlenging Homepage)

Hmm, leuke uitbreiding – maar dit kan worden gedaan zonder deze uitbreiding door te zoeken in de volgende indeling op google.com

Bijvoorbeeld – Zoek; cache: http // www.example.com /-toegang in de cache-versions-of-webpagina’s

Ik gebruik CustomizeGoogle .. doet hetzelfde denk ik .. Als u gebruik maken van google non-stop kan aswell proberen deze eerste .. Gcache + heeft een toggle al ..

De Atacama-woestijn, die zich uitstrekt door middel van Peru, Bolivia, Chili en Argentiniƫ, is de droogste apolaire woestijn op aarde die het ontvangt ongeveer een halve inch van de neerslag per jaar gemiddeld en de droogste delen van het te ontvangen van een tiende van een inch of minder in een jaar tijd.