toegang tot uw dropbox snel in google chrome

Wilt u snel toegang tot uw Dropbox-bestanden terwijl u surft of het gebruik van web-apps in Chrome? Hier is een keurige extensie die u kunnen helpen u toegang tot uw Dropbox snel, terwijl in de browser.

Ermee beginnen

Om te beginnen met behulp van Dropbox vanuit Chrome, ga dan naar de DropBox uitbreiding pagina en klik op Installeren.

Zodra de extensie is geïnstalleerd, klikt u op de nieuwe Dropbox-logo in de werkbalk, en log in met uw standaard Dropbox-account. Zorg ervoor dat u Remember me, zodat u niet hoeft te uw gegevens elke keer in te voeren.

Nu zult u al uw Dropbox bestanden en mappen daar in het menu overlay in Chrome.

Klik op uw mappen te openen en te zien wat er in zit, of klik op een link naar een bestand te downloaden of direct te openen.

Afbeeldingen wordt geopend in een nieuw tabblad in Chrome, maar documenten en de meeste andere bestanden downloaden. Klik gewoon op het bestand te downloaden, en het zal meteen beginnen met downloaden.

U kunt ook onlangs gewijzigd en de toegevoegde bestanden te bekijken in de recente gebeurtenissen in. Dit is vooral geweldig als je samen aan een project en de noodzaak om te zien of uw gedeelde bestanden zijn onlangs gewijzigd.

Nu, ongeacht wat site die u bezoekt, kunt u snel toegang tot uw Dropbox-bestanden. Dit kan ook een geweldige manier om gelijke tred te houden met een tweede Dropbox-account zijn, als je er een Dropbox-account gekoppeld aan uw computer, kunt u een tweede rekening gekoppeld in Chrome met deze extensie te houden.

Toegang tot uw Dropbox vanaf elke computer

Draagbare toepassingen maken het makkelijker om uw favoriete programma’s van overal, maar helaas is er geen draagbare versie van Dropbox. Maar, kon u deze extensie in Portable Chrome te installeren, zodat je kon nog steeds gemakkelijk toegang tot Dropbox ongeacht welke computer die u gebruikt.

Aan de slag met Chrome Portable, kijk op ons artikel over hoe het geïnstalleerd krijgen en loopt van uw flash drive. Nu lopen Portable Chrome en installeer de DropBox uitbreiding erin als hierboven. Meld u als voorheen, en zorg ervoor dat het vakje Remember me te controleren.

Nu, wanneer u Portable Chrome lopen, zul je nooit meer dan een klik verwijderd van uw Dropbox zijn ongeacht welke computer die u gebruikt. Je account zal bewaard blijven, zelfs als je het gebruikt op een andere computer.

Conclusie

Als je Dropbox regelmatig gebruiken om bestanden op te slaan en samen te werken met anderen, kan deze uitbreiding maakt het veel makkelijker om Dropbox te gebruiken. Ook al is deze uitbreiding is eigenlijk alleen maar de weergave van de Dropbox mobiele site, het is nog steeds een handig hulpmiddel omdat het veel sneller te gebruiken die daadwerkelijk in te loggen op de normale website. De uitbreiding is ongelooflijk responsief en kan de snelste manier kunt u een bestand te vinden of bekijk de recente gebeurtenissen in je Dropbox zijn.

En als u regelmatig samenwerken met anderen in Dropbox, check out ons artikel over het gebruik van gedeelde mappen in Dropbox. Het heeft een aantal tips en trucs die kan het gemakkelijker maken om gelijke tred te houden met de veranderingen in uw gedeelde mappen.

Link

Installeer de DropBox-extensie voor Chrome (Google Chrome Extension Gallery)

Inschrijven voor Dropbox

Zeer nuttig inderdaad. Bedankt!

Gezien het aantal witte duiven losgelaten op bruiloften en andere speciale evenementen, zou je denken dat je zou een in het wild zo nu en dan te zien, de reden waarom je niet doen, is dat die duiven daadwerkelijk postduiven en nadat ze zijn vrijgelaten ze vliegen juiste huis.