vallende sneeuw toe te voegen aan webpagina’s met de sneeuwval extensie voor opera [browser fun]

Heeft u genieten van het kijken naar sneeuw vallen door de lucht? Of u geniet van de sneeuw waar je woont of wil je gewoon een aanraking van sneeuw naar uw warme klimaat te brengen, zal de Sneeuwval toestel een zachte aanraking van plezier toe te voegen aan uw surfervaring.

Zodra de extensie is geïnstalleerd, bent u klaar om het te sneeuwen. Klik op de nieuwe knop op de werkbalk en binnen enkele ogenblikken kunt u enoy kijken naar die sneeuwvlokken als ze lui drijven naar beneden. Houd in gedachten dat elke webpagina geopend voor het installeren van de uitbreiding zal moeten worden vernieuwd. Om de sneeuwval te stoppen gewoon Vernieuw de webpagina.

Opmerking: Je zal zo nu en dan stuiten op een webpagina waar sneeuwvlokken niet voorkomen (How-To Geek is er een die de uitbreiding niet werkte tijdens onze tests).

Sneeuwval [Opera Extensions]

Chrome heeft een ook!

En Firefox?

Ik hou van opera. Vroeger was ik een Firefox-gebruiker voor ongeveer 2 jaar, maar als ik zie opera, ik maak het mijn standaard browser.

Opera elke keer

Dit is een voorbeeld van de nutteloze en onnodige types contra-functionaliteit van extensies die zijn er zeker van te blijven worden gemaakt door (en ik gebruik de term losjes) ontwikkelaars en maakt me vraag Opera buigen naar de wil van, en een poging om de Firefox te lokken menigte. Om een ​​dergelijke drastische verandering in wat geweest is te maken, want het is de oprichting, de beste browser op de markt, is voor mij een vergissing. Als dit een voorbode van wat komen denk ik dat de Opera-team terug zullen kijken op deze als hun “Waarom! @ # $ Hadden we dat doen?” Moment. Als een zeer lange termijn fan en gebruiker Ik heb net mijn hoofd schudden als ik zie wat er begint te gebeuren en zich afvragen waar kan ik gaan volgend na de verlengingen sloeg de fan?

@pitman – Controleer uw e-mail … Ik vond een mooi vallende sneeuw gebruiker script voor u. ^ _ ^

Gelukkig Nieuwjaar voor allen, en dank u Engel van de Aziatische soort voor die tip;. May wat je gelooft in zegen jullie allen.

@pitman – U bent van harte welkom. ^ _ ^ Geniet van de sneeuw!

Meer dan 75 procent van de Amerikaanse banken gebruik maken van dye packs-bundels van dummy rekeningen met een explosieve pakje kleurstof (en soms ook traangas) binnen dat wordt geactiveerd wanneer de nep geld packs laat de bank te ontmoedigen en te identificeren bankrovers.