vastleggen en foto’s en video’s delen op de gemakkelijke manier

Hoe vaak heb je wilde een screenshot met iemand te delen … dus je hebt gemaakt screenshot via een tool, vervolgens geüpload naar enkele image hosting site, en vervolgens 5 minuten later je eindelijk de link te sturen naar hen. Wat als er een manier om dat allemaal te doen in 5 muisklikken in slechts een paar seconden was?

Ons probleem is opgelost door een gratis service genaamd Jing die ontworpen is uiterst makkelijk te gebruiken … te zijn en het is gratis, althans voor nu. Niet alleen dat, maar ze geven je gratis (maar beperkt) rekening bij Screencast.com, waar u kunt delen van uw afbeeldingen en video’s, en toegang tot deze online. Als u wilt, kunt u ook FTP gebruiken voor uw eigen server, of de foto’s te uploaden naar Flickr plaats.

Met behulp van Jing

U kunt vastleggen van de desktop widget, het pictogram, of een sneltoets starten … gewoon trek een kader rond de selectie, klik vervolgens op Afbeelding of Video.

Als u op Afbeelding geklikt, nu kun je gewoon op ‘Verstuur’ om screencast (URL) knop …

En nu de URL naar de screenshot is op het klembord

http://screencast.com/t/L7pwzjWa

Als u een fragment hielden … dat is slechts 5 klikken en je een link op het klembord dat je nu kunt plakken in een gesprek of e-mail hebt.

De knop insluiten geeft je code insluiten in plaats van alleen de URL

Of je kan zelfs Kopieer de afbeelding zelf naar het klembord of opslaan in een bestand

U kunt schakelen van het gebruik van Screencast.com ofwel Flickr, FTP, of een bestand.

Het beeld vast te leggen heeft extra hulpmiddelen, zoals pijlen, tekst en markeringen

U kunt ook een kijkje nemen op de screenshots en video’s die je hebt genomen met de hulpprogramma

De video-opname is al even indrukwekkend, zij het met de vrij beperkte screencast.com account Ik kan geen groot monster bevatten of anders zal ik snel opraken van bandbreedte, gezien het aantal abonnees en al.

Customizing Jing

Het eerste wat ik deed na het installeren van Jing was erachter te komen hoe de irritante desktop widget uit te schakelen

Open de voorkeuren (die vreemd genoeg de naam “More”), en u kunt het vak vinkje voor “Show Launcher” om onmiddellijk te verwijderen.

U kunt er ook voor kiezen om uw foto’s naar Flickr

of FTP … nadat u uw server informatie toe te voegen, kunt u de Share-koppeling aan te passen, waardoor [filename] waar u de automatisch gegenereerde bestandsnaam te gaan. Dat is de link die zal worden gekopieerd naar het klembord.

Je kon de afbeelding embed code aan te passen als je wilde om dit instrument te gebruiken om beelden naar uw blog te uploaden. Gewoon in iets als dit

Op deze manier kunt u of de URL of de embed code te kiezen bij het uploaden van screenshots, bespaart u tijd.

Toegang tot uw afbeeldingen online

Als u ervoor kiest om de Screencast.com account te gebruiken, kunt u inloggen met dezelfde gegevens die u gebruikt bij het opzetten van Jing, en bekijk alle van de items van overal

Volgens de Jing FAQ-pagina vindt u 200 MB opslagruimte en 1 GB van de overdracht met uw account te krijgen voor gratis (voorlopig), en je kunt dat verdere upgraden als je wilt.

Natuurlijk hoef je niet te Screencast.com te gebruiken, kunt u uw eigen server (FTP), of Flickr gebruiken.

Download Jing uit jingproject.com

Wow dit klinkt perfect voor het doen van die snelle blog posts of het tonen van mijn moeder spullen in photoshop. Bedankt!

Als alles wat je nodig hebt of wilt is het eerste deel ‘Jing’ dan is er ‘Snippy’ aan; http: //www.bhelpuri.net/Snippy/

Geweldige gids, bedankt!

U heeft 2 GB aan opslagruimte en 2GB aan bandbreedte met screencast nu ..

Het klonk perfect … ook perfect. Het is een enorme programma te draaien, dat het vastleggen van video’s maakt op mijn laptop een pijn, en je kunt alleen opslaan in a.SWF bestandsformaat, dat is niet handig als het een video. De hele reden waarom ik gedownload is dat het makkelijker is dan alles handmatig te doen. Op de top van dat, Jing wraps uw video in een pakket met hun advertentie in het begin en het einde van de video. Ik zou een andere video capturing programma in Jing voorkeur. Als je alleen wilt Jing om een ​​screenshot te maken, stel ik voor dat je krijgt wat RonCam zei

“Als alles wat je nodig hebt of wilt is het eerste deel ‘Jing’ dan is er ‘Snippy’ aan; http: //www.bhelpuri.net/Snippy/”

Roy Sullivan, een Amerikaanse Boswachter van het Park, heeft een wereld record voor de meest blikseminslag-in de loop van zijn 35 jarige carrière werd hij maar liefst 7 keer geslagen.