verander de standaard kleurenschema in Office 2007

Het kleurenschema van Microsoft Office 2007 past zeker in Windows Vista, maar gelukkig voor degenen onder ons ongelukkig met zoveel licht blauw, kan het kleurenschema worden gewijzigd.

Deze tip werkt hetzelfde of u Access, Word, Excel, PowerPoint of – als u de kleur te veranderen in een, verandert de kleur in alle Microsoft Office-toepassingen. Aangezien de stappen zijn dezelfde wij Word als voorbeeld.

Klik op de Microsoft Office-knop en klik op Opties voor Word.

Klik op Populair en vervolgens gebruik maken van de “Color Scheme” drop-down pijltje om te kiezen tussen Blauw, Zilver of Zwart klik op OK.

Hiervoor heb ik gekozen voor Black, kunt u kiezen welke kleur u de voorkeur (zilver ziet er goed uit). Als je nu geopend Access, Word, Excel, PowerPoint of de kleur zal worden veranderd. Maar hoe zit het met Outlook? Blijf lezen!

Vreemd genoeg, moet u een nieuwe e-mail in Outlook 2007 te openen met het oog op de Microsoft Office-knop te zien. Zodra je er bent, dan kunt u klikken op “Editor Options”, en volg dezelfde stappen als hierboven.

Vooruitzichten wordt gewijzigd tegelijkertijd de andere Office 2007 producten. wijzigen elk product disply optie en het verandert de hele kantoor 2-7 producten (in ieder geval in 2007 Ultimate).

kan worden veranderd aan andere personen dan Balck, blauw of zilver kleuren?

G -, Niet dat ik ben me bewust van zonder 3rd party software.

Hoe kan ik verander ik de kleur van een hyperlink in 2007 Powerpoint?

… Ik de afgelopen weken, omdat ik overgestapt naar Office2007, elke keer als ik opende een van de Office-toepassingen Ik zou knevelen en wilde gooien als we kijken @ de standaard ziekenhuis-blue …

Nu zie ik alleen “BLACK? en het gevoel alsof ik opnieuw geboren !!!!; bedankt How2Geek Team !!!

Postscriptum Ik heb Office Ultimate 2007 … toen ik de kleur veranderd onder Word, veranderde het ook op Outlook ..

Zoveel te willen kleurrijk creatief te zijn !! Dit zou een Russische product voordat perestrojka en glasnost !! Bland blauw of zilver en somber zwart … .. en je kunt niet variëren tussen producten … hoe erg on-Microsoft.

Bij eerdere versies van Word, gebruikte ik een donkerblauwe achtergrond. Het hielp enorm (ik heb het zicht problemen). Kan zoiets niet meer nu worden gedaan ???

Thnx.

DLM

Welke toepassingen van derden kan veranderen in andere kleuren?

Dat is eenvoudig genoeg, maar weet iemand hoe ik het kleurenschema wereldwijd kunt instellen over mijn netwerk. De ADM sjablonen voor Office 2007 geen instellingen leveren om dit te doen. Deze instelling wordt opgeslagen in het register, en zo ja … waar ???

Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid tijd branding onze desktop ervaring hier, tot in het kleinste detail besteed, dus het is heel vervelend dat ik geen controle over de kleur van Office 2007. \

Iemand een idee?

Vond het: HKCU \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Common \ Theme. Omdat het een usermedium het zal moeten een logon script.

@Stephen

Zeer interessant … Ik zou kunnen hebben om iets mee doen, bedankt!

OK, Nou hier is de Template Custom ADM ik heb geschreven voor Groepsbeleid. Werkt als een speer

KLASSE USER; CATEGORIE “Custom Office 2007 Config”; BELEID “Color Scheme”; KEYNAME “Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Common”, leg uit “Hiermee kunt u de Office 2007 Colour Scheme beheersen.”; PART “Pluk de kleur uit de lijst “TEXT, eindstuk; PART” Kleur “DropDownList, vereist is; VALUENAME” Theme “, ITEMLIST; NAME” Blue “WAARDE NUMERIEKE 1; NAME” Silver “WAARDE NUMERIC 2; NAME” Black “WAARDE NUMERIC 3; END ITEMLIST; eindstuk; END BELEID; END CATEGORIE

Hoi, ik ben visueel Imparied en kan niet de Office 2007 kleuren te zien;. Ik gebruik een hoog contrast zwart, en ik kan Office XP gebruiken zonder enig probleem (omdat Office XP maakt gebruik van de Windows-kleuren), Helaas, in Office 2007 kan ik alleen gebruik maken van één van de 3 kleurenschema’s beschikbaar, en kan ze niet wijzigen of een nieuwe maken dat mijn behoeften past;. weet u of het mogelijk is om een ​​nieuw kleurenschema (dat wil zeggen met behulp van een programmeersoftware) ?; Dank voor uw hulp te creëren .

Ik heb een gebruiker in de positie Alberto’s. Ze kan niet de arme contrast scherm elementen in Office 2007 zie ik wist dat Vista was schuldig aan dit ‘stijl’. Ik ben het eens met mijn gebruiker die het zicht slechter dan voorheen, zelfs met goede ogen.

Waar zijn de add-on producten die het uiterlijk kan verbeteren?

Ik kon niet minder zorg over de menubalk dat is het enige dat verandert met de kleur instelling. Met een programma als Outlook met zo veel op het scherm (ik heb de mijne ingesteld om mappen links, e-mails midden en het leesvenster aan de rechterkant), ziet er alles uitgewassen / vervaagd. Ik kan nauwelijks zien de bleke blauwe vlaggen en dozen aan de rechterkant van de e-mails en de balk.

Ik ben niet in staat om verder te gaan met de 2007 opgezet Ik heb een blauwe pagina scherm en witte tekst. Ik krijg migrains en kan de witte pagina met de zwarte tekst te zien zal me hoofdpijn geven;. Wie kan ik contact opnemen om een ​​add-in om dit probleem te verhelpen;? Nooit een probleem gehad met woord voor. alleen kreeg de verschrikkelijke programma, omdat ik niet kan openen spul mensen mij in Word 2007 te verzenden.

Net als bij een paar van je Ik hou niet van de kleurenschema’s. Het is veel moeilijker om te zien dan de vorige versie. Het contrast en definitie is er gewoon niet. Prestatie-wise, 2003 is sneller op zijn minst voor de toepassingen en eerdere bestanden heb ik ook. Hebben meer crashes en problemen in 2007 dan in 2003.

Anyways, er wordt verondersteld een download voor 2003 dat de steun voor bestanden die zijn opgeslagen in 2007. stelt Ik heb niet geprobeerd en het verklaart wat je nodig hebt al een hoge prioriteit updates stroom, maar bent u welkom om te lezen over en probeer het je te hebben …; http 😕 //www.microsoft.com/downloads/details.aspx FamilyId = 941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466 & displaylang = nl

Dit is niet nuttig. Office wordt met behulp van niet-standaard kleuren, en men kan niet het verschil tussen actieve en niet-actieve vensters te vertellen. Hoe krijg ik de kleuren om de “Windows” standaard die ik heb gekozen overeenkomen? (65 miljoen kleuren, en je kunt kiezen uit drie)

Ik heb geen zicht problemen, maar ik vind alle Office 2007 kleurenschema’s zijn hard op de ogen als gevolg van de lage contrast. Om deze reden ben ik vasthouden aan Office 2003 met de add-in voor Office 2007-bestanden en Mozilla Thunderbird open te stellen voor e-mail.

Ik hoorde over het kleurenschema vroeg op na het installeren van MS Office 2007 Pro, maar op dit moment, voor het leven van me ik weet niet hoe ik mijn Office-knop kleur, die in feite zwart op een witte achtergrond te corrigeren. En de verschijning van Word 2007 is ongebruikelijk, heeft een groene rand in plaats van de zwarte regeling. Ik hoop dat mijn code van het beeld wordt weergegeven in dit commentaar vak. Zo niet, dan zal ik de directe html link naar mijn photobucket album bieden eronder; code van het beeld:. [IMG] http://i101.photobucket.com/albums/m51/Sniper121/MS Office / MSOfficeWord2007-OfficeButtonBW.jpg [ / IMG]; Directe link: http://i101.photobucket.com/albums/m51/Sniper121/MS Office / MSOfficeWord2007-OfficeButtonBW.jpg; HTML-code

Ik wil het terug te krijgen naar standaard kleur modus, dus als je weet hoe, laat het me weten,. Thanks; Sniper121

Ik vond de oplossing voor mijn vraag hierboven. Mijn desktop weergave-instellingen zijn gewijzigd door een familielid, en ze gebruikten de Eigenschappen voor beeldscherm \ tabblad Vormgeving om het uiterlijk van de desktop applicaties naar Windows klassieke stijl knoppen en Windows te veranderen, met de High Contrast wit kleurenschema, en de twee kleuren keuzes voor de actieve titelbalk werd ingesteld op Teal. Ik veranderde het terug naar de weergave-instellingen ik leuk vond en dat mijn probleem opgelost met Office op zoek als het beeld in de directe link hierboven.

Ik heb een normaal zicht, maar vond de nieuwe lage contrast Office 7 spul gewoon belachelijk – echt moeilijk om te zien – Ik heb medelijden met de mensen met visie problemen, en het geroemde “accessibilty opties” geef ons over-the-top contrast stuff – slechts een mid instelling zeggen het dubbele van het contrast zou goed zijn. Ondertussen bedankt voor het tonen van me hoe het allemaal ingesteld op zwart – dat is een ton beter. Leuk als microsoft gaf ons een keuze uit twee kleuren, elke intensiteit, in plaats van alleen mistige tinten van licht blauw – gad!

Ik kan niet geloven wat een apalling keuze van de kleuren Microsoft ons in Office 2007. Het zou niets te nemen hebben gegeven voor hen om dit te veranderen en ik hoop dat ze beseffen hoe belachelijk ze zijn niet te doen.

Een oplossing die ik heb gevonden is Open Office,. In de opties onder Vormgeving kunt u naar bijna elke kleur;. De nieuwe versie 3.0 zal het even welk bureau document even.docx ect te lezen;. Het is zeer vergelijkbaar met Office 2003 op vele manieren en een korte leercurve ten opzichte van office 2007.; het heeft zelfs de traditionele menu-based interface als kantoor 2003; het is ook gratis en open source;. het kan ook draaien op hetzelfde moment als office 2007.

Iedereen in mijn organisatie begint te verhuizen naar Open Office als gevolg van deze en andere problemen;. Ik persoonlijk heb verspild tientallen uren aan het uitzoeken haw om dingen die eenvoudig waren vóór doen,. Ik heb ook hoofdpijn krijgen met de standaard 3 kleurinstellingen , zwart is beter, maar na een uur of zo ik kan net zo goed naar huis gaan.

Slechts mijn mening, te nemen of te laten;. Rick

Ik heb net verhuisd van Office 2003 naar Office 2007 op het werk. Hoewel een verandering in wat men gebruikt om altijd een schok, vond ik dat het was meestal gewoon een kwestie van wennen, waar dingen waren. Het enige wat ik kan niet omgaan met is niet in staat om kleurenschema te veranderen van de nutteloze 3 die zijn ingebouwd. Ze zijn duidelijk ontworpen door degenen die willen een fashion statement, die eigenlijk niet nodig om enig werk te doen met behulp van maken Kantoor. Is Microsoft proberen om ons voor te bereiden voor de volgende versie van Office, waar ze misschien de ultieme eenvoud zal hebben: de keuze van slechts zwarte tekst op een zwarte achtergrond, licht grijze tekst op een lichtgrijze achtergrond, of hemelsblauw tekst op een hemel blauwe achtergrond ?

Ik ben blij dat ik gebruik maken van Open Office thuis. Als iemand een manier om de kleurenschema’s van de onwerkbare degenen geleverde veranderen heeft gevonden, zou ik graag willen weten. Zoekopdrachten nu toe hebben daagden gewoon op sites zoals deze die wij stellen zijn geplakt met de kleurenschema’s verstrekt.

probeer dit: Ga naar het tabblad Pagina-indeling vervolgens Pagina Color, kiezen welke kleur je fit! donkere achtergrond verandert automatisch je font color tobe wit.

^^^^ Dat verandert de _document_. Mensen hier willen het uiterlijk van het programma venster zelf te veranderen.

De ironie is, een goed opgevoede “standaard” Windows app moet altijd de optie om “nee” kleurenschema, dat wil zeggen, het erft de geselecteerde in het Windows Eigenschappen voor Beeldscherm kleuren. Dus M $ slaagt erin om zowel zijn eigen applicatie standaard en de ADA in een deining FOOP schenden.

Zullen ze ooit leren wanneer je moet goed genoeg met rust te laten? En nee, dit is niet bedoeld als een hatelijke opmerking, het is een eerlijke vraag. Komt er een versie van Office die gewoon doet niets met kleuren, en laat de OS-instellingen de overhand te zijn? Of zou er een aantal verborgen registry instelling of iets dergelijks, dat maakt dit gebeuren?

Paul, ik denk dat het antwoord op uw vraag is OpenOffice – http://download.openoffice.org. Ik heb het vroeger wel een beetje op Linux, en al na het ervaren van de travestie die Office 2007 op een laptop van het werk lopende XP, ben ik het installeren van daar ook.

great !!! excectly wat ik op zoek was naar;. dank

Dank je wel Ed !!! Dat helpt mijn ogen enorm en nog steeds normaal afgedrukt.

Ed schreef: Ga naar het tabblad Pagina-indeling vervolgens Pagina Color, kiezen welke kleur je fit! donkere achtergrond verandert automatisch je lettertype kleur wit zijn.

Ik vond een manier om de Office 2007-toepassing kleuren in Vista te veranderen.

Ga naar Configuratiescherm / Personalisatie / Window Kleur en vormgeving, en aan de onderkant klikt u op “Open Eigenschappen van klassieke vormgeving voor meer kleuropties”. Kies een kleurenschema dat u wilt wijzigen, en klik vervolgens op de knop “Geavanceerd”. Van daaruit kunt u de werkruimte kleuren aan te passen, en ze zullen werken in Office na het kiezen van toepassing vanaf het tabblad ‘Uiterlijk’.

Is er een manier om de pagina-indeling, Pagina kleur standaard op een donkere kleur zoals zwart te maken? Ik kan het veranderen voor elk document, maar ik wil dat het standaard zwarte pagina in kleur, zodat ik mijn ogen niet uit te doen branden met de witte achtergrond.

Ik denk dat je moet opslaan als een sjabloon Chris. Op die manier kunt u de sjabloon opent en het zal de pagina blijven de gewenste kleur;. Dankzij ed maakt mijn ogen voelen veel beter.

Goede opmerkingen en tips hier. Het is geweldig om zich te ontdoen van het ziekenhuis blauwe te krijgen. Bedankt. Echter, ik vind het interessant dat de auteur van deze pagina koos dezelfde afschuwelijke kleur voor de Meet the Author en Leave a Comment dozen. Hmmmm.

James is verkeerd. De procedure beschrijft hij met het bedieningspaneel heeft geen invloed op Office 97. Ik denk niet dat hij het probleem begrijpt. Office 2007 is verschrikkelijk. Ik wou dat ik nooit had geïnstalleerd wanneer ik mijn computer kocht. of op zijn minst aan die Windows heeft – – zoals vastgesteld door de personalisatie in het Control Panel Waarom kan ik niet de kleur aan wat ik wil veranderen?

Office 2007 is groot;. Het biedt meer maatwerk en het afstellen van vorige versies;. En veel beter en dan de open office onzin;. Regardsless van wat er is gezegd hierboven ik hou MsOffice;. Enige dat beter had kunnen zijn is dat ze moeten maken het meer modulair van opzet. Op een manier die ik modules die ik niet nodig en kan verwijderen.

Tom, waarschijnlijk heb je gelijk en het zorgt voor nog meer maatwerk dan voorheen. Echter, wat mij stoort is dat ik niet in staat ben om het uiterlijk van de kleur schema geselecteerd in het configuratiescherm van Windows XP te passen veranderen, zodat ik hebben een standaard uiterlijk van een venster op mijn schermen en, nog belangrijker, ik niet ‘t vermoeien mijn ogen zoals het nu gebeurt met een van de drie’ Candyland ‘kleurenschema’s.

Als je mij en alle andere mensen pijn zou kunnen verklaren hoe dit te bereiken met Office 2007, zou ik het werkelijk waarderen en neem uw punt.

Bedankt!

Hartelijk dank voor deze tip. De standaard kleur werd het doden van mijn ogen. Weet iemand of er een manier is om het contrast te wijzigen? De manier waarop het nu is, met mijn perfecte zicht zelfs ik heb moeite onderscheidende welke tabbladen worden gemarkeerd. Heel irritant! Er is zoiets als te veel stijl die je kent.

We opgeruimd veel moeite lezen Office 2007-bestanden door de selectie, “Gebruik altijd ClearType” vakje onder het Options – Popular venster in een toepassing. ClearType maakte het fuzzy met een slechte contrast.

Ik ben spel om te proberen iemands derde creatie partij die me zal toestaan ​​om mijn MS Office 2007 Suite terug naar mijn gekozen Windows kleurenschema te stellen; Zou iemand in de wereld bereid zijn om mij een kans om hun software te proberen uit te geven;.? – )

ClearType is een anti-aliasing technologie voor gebruik met LCD-schermen. Als u een LCD-scherm hebben NIET uitzetten. Het zal eigenlijk uw tekst moeilijker te lezen als je doen.

Ook lijkt het erop dat Office 2010 veel van de dingen die je op dit moment klagen over in Office 2007 zal veranderen.

Dat gezegd hebbende, ik heb niet gevonden een eenvoudiger versie van Office te gebruiken dan Office 2007. Ik gebruik ook Office 2008 op mijn Mac en de twee zijn nu voldoende op elkaar dat ik niet verloren tussen de twee. Zodra u een beetje tijd met Office 2007 te besteden vindt u dat de meeste dingen zijn in feite veel eenvoudiger en veel sneller dan in de vorige versies.

Ik denk dat ze konden ons meer mogelijkheden voor kleurenschema’s voor de gebruikersinterface hebben gegeven, maar toen werden ze op zoek naar een product dat moest minstens twee als niet drie verschillende OS overspannen te maken. Als ze 2007 alleen Vista en hoger had gemaakt, dan zou het hebben gemaakt van de Aero design elementen. Dat zou een lange weg te veel van deze klachten op te lossen zijn gegaan.

Just my 2 cents.

Het grootste probleem dat ik heb is wanneer ik heb een aantal van Word, Excel en andere bestanden te openen, ze hebben allemaal dezelfde kleur paneel en het duurt me langer te vinden en te navigeren tussen hen.

Onder de vorige versies van Office, Excel was groen, Woord was blauw etc en verschillende bestanden waren te onderscheiden.

Alle stappen te kiezen om u te laten de kleur van * alle * office apps veranderen. Ik wil in staat zijn om slechts één te veranderen (bijv. Excel naar groen, het verlaten van Word blauw).

Hoe kan ik dit doen?

Heeft iemand enig idee over het instellen van de verschillende componenten binnen Office aan * * verschillende kleuren hebben?

Waarom hebben we een keuze uit 3 kleuren voor het lint, en geen keuze voor het standaard scherm kleur van een spreadsheet alleen maar? Sinds ik werk in een groot kantoor, heb ik niet de vrijheid om te weigeren Excel 2007 – en de heldere kleuren moeite mijn ogen 8 uur per dag. Fancy kleuren zijn zeer geschikt voor grafieken en foto’s, maar voor documenten of spreadsheets die alleen op BW-printers worden afgedrukt – amber op groen was de makkelijkste op onze ogen! Heeft niemand vertellen MS van deze tijdens de beta-testen ??

Hoe kan ik het minimaliseren van de grote foto’s in Word, Excel en Outlook.

Sorry de Grote knoppen met korte cut foto’s op hen.

Hoe kunnen we de kleur keuzes toe te voegen? Blauw, zilver of zwart me bewegen niet.

Office 2010 heeft precies dezelfde kleur keuzes 🙁 Ik ben echt beginnen een aanzienlijke reservoir van haat voor die oranje hoogtepunt dat in alle stelsels lijkt te ontwikkelen.

De oranje hoogtepunt maakt me ziek en de witte op grijs geeft me hoofdpijn.

Als u een fragment van de e-mail die u hebt geselecteerd voor bijvoorbeeld in uw inbox te verliezen als gevolg van de domme highlighting klikt u op een andere map, misschien Verzonden items en klik vervolgens op uw inbox weer en de laatste e-mail je had gekozen moet opnieuw worden benadrukt in een hoger contrast.

Tom, je bent heel duidelijk een buitenbeentje hier. Je bent eighter een ms werknemer of een kleine jongen. Dus tenzij je een positieve bijdrage shut up te maken over Open Source software.

ontsproten je me gered

Hallo, Is er een manier om de standaard witte pagina in het bureau 2007 te veranderen, begon het hoge contrast geeft me hoofdpijn heb ik een paar van mijn Frens met behulp van een Chinese software die het mogelijk maakt het veranderen van de white paper kleuren, zodat het contrast is niet gezien zo hoog en is vriendelijk voor de ogen, al was het maar was er één of andere manier in het kantoor van 2007 dat zou geweldig zijn ……… ..; Als iemand enig idee heeft gewoon doorgeven

groeten; Sanjaya

Kan worden gedaan – hier zijn de instructies voor Office 2007 op Windows XP. Kunnen verschillen op andere versies van Windows.

-> Configuratiescherm; -> Opties toegankelijkheid; -> tabblad weergave; -> schakelaar op een hoog contrast (maak je geen zorgen – eindresultaat hoeft niet hoog contrast zijn); -> knop Instellingen; -> kies kleurenschema dat het meest lijkt op wat je wilt (kan later tweak); -> toe te passen en af ​​te sluiten terug naar paneel te controleren; -> display; -> tabblad Vormgeving; -> knop Geavanceerd; -> Fine tune kleuren en toe te passen

Office 2007 zullen deze kleurinstellingen te eren, omdat ze zijn opgezet met behulp van toegankelijkheidsopties. Ook al heb je de ‘high contrast’ selectievakje gebruikt om dit te realiseren kunt u net zo eenvoudig in te stellen laag contrast kleurenschema’s en deze zullen ook worden gehonoreerd. Het enige nadeel – vensters wordt weergegeven in ouderwetse stijl, zonder 3D-shading en lichteffecten.

dit is dus help vol dank je wel ..

Hoe komt i cant klik op ‘populaire’ in het woord opties? Ik kan alleen maar de onderste vier.

JM je bent een redder in nood! Ik had bijna opgegeven en ontslag mezelf om de onleesbare blue-on-blauw thema. Wat een stelletje clowns bij MS!

Iedereen weet dat als je het kleurenschema van Microsoft Office op een Mac OSX kan veranderen ??? Sorry als het zegt dat het ergens daarboven ^^ maar ik kan niet worden bummed om ze allemaal te lezen. 🙂 Thanks !!!

hij al

Ik heb een zin voor jullie allemaal na te lezen de meeste opmerkingen

Stop met zeuren over het, doe er iets aan.

Je hoeft het niet leuk? Wissel naar OpenOffice.org, maar stoppen met klagen over freaking office 2007/2010 ….

Als je echt wilt dat er veel te veranderen, ga en coderen van uw eigen Office pakket … Geef de jongens die dit een pauze zal ya … Als je iets dat is onzin te maken, hoef je het niet leuk gemaakt als mensen zo freaking dom over … Je wilt eerlijk commentaar hebben, maar eerlijk gezegd, dit is dan eerlijkheid met 100 mijl …

Dus, de belangrijkste les van de live! Stop met klagen, gaan doen!

weet iemand hoe te veranderen het tekstveld kleur van Microsoft Excel 2007?

Dag iedereen

Er is een manier om de kleur van de pagina te wijzigen in Microsoft Word 2007.

1. Ga naar het tabblad “Pagina-indeling.”; 2. In het derde vak, de “Pagina-achtergrond” vak, klikt u op “Pagina Kleur.”; 3. Selecteer wat donkere achtergrond u verkiest. De tekst wordt automatisch wit geworden.

Op die manier hoef je niet te typen op een effen witte achtergrond.

Ik hoop dat dit helpt.

Seera

dank je.

dank je.!

Wie was de idioot die kwam met dit e-formaat? Weet iemand of dit zelfs ADA compatibel? De bovenstaande tips niet helpen zich te ontdoen van die lichtblauwe formaat. Bedankt.

Veel dank aan J M, voor het delen van hoe je MS Office 2007-toepassingen aan te geven dat het actieve venster via een duidelijke titelbalk kleurverandering. “High contrast” instelling onder toegankelijkheidsopties voor mij werkt op Windows XP. Voor degenen onder ons met een goede hoeveelheid van het scherm onroerend goed is deze enorme b / c ik kan vertellen welk venster de focus alvorens te typen in het heeft. Merk op dat veel pictogrammen kijken korrelig en Google Chrome lijkt niet in te schrijven op de kleuren opgegeven.

zijn erg hulp ful

Als u wilt om de kleur van uw thema te veranderen voor alle Office 2007-programma kunt u gewoon het register te gebruiken;. 1. Open Uitvoeren en typ “regedit”; 2. Open HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \; 3. Klik op de “Common” map; 4. In de gemeenschappelijke map vindt u “Thema’s” te vinden. Dubbelklik op “Thema’s”;. 5. Verander de hexadecimale waarde aan het volgende: 1 = blauw; 2 = Silver, 3 = Black; 6. Sluit de Register-editor en open office. Het thema moet worden bijgewerkt om de registersleutel te weerspiegelen. Hartelijke groeten, Erik Mjelde

Ik ben met behulp van Office 2010 op Win7

JM de weg is enigszins anders voor Win7 – maar voordat u hieronder lezen (1); -> Configuratiescherm; -> Display; -> Personalisatie; -> Selecteer een van de High Contrast Thema’s (geen zorgen – eindresultaat hoeft niet zijn hoog contrast). regeling “Windows Classic ‘werkt niet – alleen de High Contrast Thema’s hebben een invloed op het bureau; -> Klik op’ Windows Color ‘en het opzetten van kleuren die u wilt – het migth een goed idee om alle kleuren en attributen van een naar beneden om te schrijven kleurenschema dat u wilt. Ik nam de instellingen van mijn WinXP Notebook (klik met de rechtermuisknop Desktop -> Eigenschappen -> Vormgeving -> Geavanceerd: je moet de instellingen van de 15 of zo items te kopiëren); -> voer de waarden op uw Win7 PC (laat ‘Uitgeschakeld Item ‘en de kleur’ ​​hyperlink ‘deep blue – die 2 zijn nieuw in Win7, niet grootte van het punt niet wijzigen 20-18 zoals het is op WinXP (bijv Actieve titelbalk) – zal niet goed op Win7) kijken; -> Solliciteren; – > Klik op ‘Save thema’ en op te slaan onder een naam die u wilt

By the way: uw aangepaste regeling get’s opgeslagen in C: \ Users \% USER% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ Themes. Sommige thema’s verplaatst naar een submap, maar zijn nog steeds beschikbaar in Display -> Personalisatie – Ik heb dit nog niet begrijpen. Thema’s zijn de extentie ‘.theme’ kreeg, maar zijn eenvoudig Windows.INI-bestanden – zodat ze kunnen worden bekeken met een programma-editor.

(1) JM de weg: nice! Maar kijk eens: Je zal niet in staat zijn om terug te veranderen alles met ‘Windows Color’, terwijl een ‘High Contrast’-thema is geactiveerd. Sommige wijzigingen zijn gebonden aan het “High Contrast’-thema. Controleer op; – knop Sluiten van de aanvragen wordt lelijk;! – In in meerdere plaatsen zal de normale fonts vervangen door vet lettertype. Dit kost de leesbaarheid, – IE of Firefox: Content zal anders worden gemaakt! In één geval op de knoppen te klikken verdwenen – goed misschien gewoon gewist uit! Dit was de slechtste probleem ik heb gevonden. Daarna ben ik overgestapt naar een standaard thema; Mijn conclusie:. Do ‘High Contrast’ regelingen onder Win7 NIET als je niet met een visuele handicap.

(2) Ik heb geprobeerd om te begrijpen wat de gebruiker Erik uitgelegd in het register. Echter: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ niet “Thema’s” hebben in de “Common” map.

Persoonlijke mening, maar het kan niet zijn dat Microsoft’s vlaggenschip-toepassingen te gebruiken op een andere manier om hun vooruitzichten dan veranderen duizenden andere Windows-toepassingen – ze hebben alleen maar om dezelfde kant op te kijken. Periode. Ik gebruik een aangepaste Tarwe-Color-Scheme, dat is zeer comfortabel voor het oog. Maar er zijn nu net die paar Office-toepassingen verwart me door verschillende colorisation en niet laten zien welk venster actief is.

Als dit de prijs die moet worden betaald voor de ribbons-interface dan kan ik alleen maar zeggen: verwijder de linten!

De enige reden waarom het hele lint spul moest worden uitgevonden was verkeerd eindbeslissingen MS om ongebruikte menu punten in Office te verbergen. Geen wonder kantoor gebruikers niet de commando’s vinden als ze het grootste deel van de tijd zijn verborgen!

Met behulp van JM oplossing vond ik mor problemen: bijv. Lotus Notes zal ook overschakelen naar een High Contrast Mode.

Meestal zie je unopend mails in rood, opend in het zwart. High Contrast modus precies veranderen de kleuren en voeg gebruik een aantal verschillende lettertypes ook ….

Deze pc-gebruiker vraagt ​​zich af wat het brengt rood te wisselen -> zwart en zwart -> rood op hetzelfde moment. Hij zou veronderstellen dat de helft van de berichten zijn nog steeds onleesbaar …

Rekening houdend met alle ravage toegepast op Windows ik kan alleen maar afraden agains met behulp van High Contrast thema’s

Snij mijn tanden op WordPerfect 5.1 een hele tijd geleden …

Nu ben ik beginnen te oud (natuurlijke oorzaken) te krijgen en is op zoek naar manieren en middelen dwingen Office2007 van het gebruik van dezelfde kleurstelling als WP5.1 (blauwe achtergrond, witte tekst).

Deze pagina gevonden, samen met enkele suggesties over hoe om het te verslaan tot onderwerping. Zal het proberen, natuurlijk …

Weet iemand hoe om te filteren op alle suggesties die ons vertellen over OpenOrifice;. Dit zou de omvang van deze thread gekapt om een ​​beter beheersbaar niveau en laat alleen relevante informatie :-).

wow, dat was snel en eenvoudig dankzij 🙂

james je slaat de spijker op de kop, (zie opmerking 09) volgde ik uw uitstekende post en ive veranderde al mijn kleuren om witte tekst op een zwarte achtergrond ,, bye bye oog blear! Tom

HEEL ERG BEDANKT!!!

Erik’s aanpak is de juiste is, en werken, maar er was een klein ding in zijn post die correctie nodig heeft – volg deze

1. Klik op ‘Start’, selecteer “Run” en typ “regedit” en klik op “OK”; 2. Navigeer het register mappen naar HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \; 3. Klik op de “Common” map in het linkerpaneel; 4. Controleer om te zien of u een waarde binnen “Common”, genaamd “Theme” (niet “Thema’s”) – als je dat doet, springt naar stap 7, anders wordt verwezen naar de volgende stap; 5. Klik met de rechtermuisknop in het rechter venster, en selecteer Nieuw-> DWORD-waarde; 6. Bewerk de naam van de nieuwe DWORD-waarde op “Theme” (niet “Thema’s”); 7. Klik met de rechtermuisknop de “Theme” waarde en selecteer “Wijzigen”, en verander de waarde van één van de volgende nummers; 1 voor Blue, 2 voor Silver, 3 voor Black; 8. Sluit de Register-editor en open office. Het thema moet worden bijgewerkt om het register waarde te weerspiegelen.

Thanks Het werkte

Ik heb Office 2007 en Windows 7 – Ik schijn mijn kleurenschema te hebben verloren !! Lijkt niet uit of ik kies 1-2 of 3, de kleur gebeurt onafhankelijk opdagen op alles !! . Niet woord, niet uit te blinken niet vooruitzichten; Ik weet niet zeker Hwat gebeurd – er was toen ik voor het eerst geïnstalleerd, maar nu niet meer. Kan iemand me helpen? De spierwitte on Black is het doden van mijn ogen. Bij voorbaat dank!

JM’s manier van omgaan met het hoge contrast instelling werkt om het actieve venster titelbalk te krijgen om te worden gemarkeerd in de door u gekozen kleur. ik zou aanraden dat als je eenmaal hebt gekregen een hoog contrast thema bewerkt zoals u dat wilt, op te slaan voordat je iets anders te doen. maar er zijn nog 2 problemen die ik tegenkom met deze correctie

1. kleuren in excel te krijgen met een handicap, inclusief fonts, cel kleuren, tab kleuren, en zelfs de rode nummer kleuring optie voor negatieve getallen. de kleuren zijn er nog steeds, en zal verschijnen wanneer ze worden afgedrukt (of geknipt en geplakt in een ander document), maar je kunt ze niet zien, tenzij je wisselen van een hoog contrast.

2. Echter, als je het hoge contrast instelling (ALT-LEFT_SHIFT-PRINT SCREEN) te schakelen, gaat u terug naar de ramen standaardinstelling voor alle vensters en het bureaublad kleur terug. opnieuw makelen in hoog contrast keert u terug naar uw oorspronkelijk geselecteerde hoog contrast instelling, en je zal moeten gaan in uw weergave-instellingen om terug te gaan naar uw gewenste thema (je deed sla het toch?).

helaas, ik gebruik kleuren alot in excel, dus ik zal niet in staat zijn om de hoge contrast fix te gebruiken. Ik vraag me af of iemand zou kunnen kludge wat hoog contrast instelling doet om de actieve titelbalk te onderscheiden, en maken die beschikbaar zijn als zijn eigen kleine toggle-staat nut. ik zou betalen voor dat!

Ik wil een kleurenschema van Office 2010 voor Office 2007

Ik ben op zoek naar een kopbal in Word 2007 op mijn papier en telkens als ik klik eruit blijkt terug naar een lichtgrijs en ik heb het nodig om zwart te zijn kun je me zo snel mogelijk te helpen

Hoewel de Lord of the Rings-trilogie heeft ongeveer 3 miljard dollar in de winst, heeft niets van dat geld gegaan naar de Tolkien landgoed; J.R.R. Tolkien verkocht de filmrechten van zijn literaire opus in 1969 voor £ 10.000 (~ $ 16,578.50 USD).