verbindingen van wat voedsel bleken te onderdrukken hoesten beter dan codeine?

Antwoord: Chocolade

Het behandelen van hardnekkige hoesten bij patiënten is lastig business. Historisch gezien is de beste manier te onderdrukken hoesten bij patiënten die herstellen van infecties niet-codeïne hoest stroop om de hoestreflex afzwakken via opium inhoud in de stroop. Geven de patiënten langdurige dosering van opiaten afgeleide medicatie is echter problematisch en medische onderzoekers hebben lang gezocht naar een effectieve niet-narcotische hoest onderdrukkende.

Een veelbelovende en niet verslavend alternatief voor codeïne medicijnen wordt gevonden in een verrassende bron: chocolade. De cacao afgeleide verbinding theobromine is aangetoond daalt hoesten veel effectiever dan codeïne en, nog belangrijker, zonder risico op verslaving en verminderde bijwerkingen (theobromine wel geringe bijwerkingen veroorzaken bij sommige patiënten zoals zure reflux veroorzaakt door ontspannen esophageal spieren) .

Als u denkt over het eten van een stelletje donkere chocolade om uw hoest te genezen, dan zou u wilt wachten met dat plan, echter, zoals het onderzoek werd uitgevoerd met behulp van zuivere theobromine gewonnen in hoeveelheden die niet gevonden in een handvol van donkere chocolade.

 Alexander Stein.