vermijd java te vragen werkbalk installaties met deze rare registry hack

Java probeert te installeren de verschrikkelijke Ask Werkbalk en andere onaangename junk – sorry, “gesponsorde software” – als je het installeert. Erger nog, Java bundelt dit junkware met beveiligingsupdates. Dit register hack vertelt Java nooit dat spul te installeren.

Als je moet Java geïnstalleerd (en u waarschijnlijk niet), moet u deze instelling wijzigen. Het zal je beschermen van Java’s junkware – in ieder geval totdat iemand bij Oracle realiseert Ask Werkbalk installaties zijn gedaald.

Deze eerste methode werkt alleen als u al een Java hebt geïnstalleerd. Het is niet nutteloos, maar – het zal u te beschermen tegen per ongeluk de installatie van de Ask Werkbalk en andere rommel wanneer je een van de vele beveiligingsupdates Java nodig, want het is afschuwelijk onveilig te installeren.

Deze instelling is begraven in het Java Control Panel. Om toegang te krijgen, drukt u op uw Windows-toets eenmaal om het Start-menu op te roepen of Startscherm en typt Java. Klik op de “Configure Java” shortcut.

Klik dan naar het tabblad Geavanceerd en scroll naar beneden naar de bodem – ja, verborg ze deze optie aan de onderkant van de Advanced lijst. Controleer de “onderdrukken sponsor heeft bij het installeren of updaten van Java” optie en klik op OK.

De optie zal hier eigenlijk gewoon stellen hetzelfde register waarde kunt u zelf hieronder.

We zijn niet zeker precies wanneer deze optie is toegevoegd, maar het lijkt te zijn ergens in juli of augustus 2014 geweest Als u niet de optie hier, u hebt een verouderde versie van Java – Nu bijwerken! (En zorg ervoor dat de junkware vinkje tijdens de installatie van de update.)

U kunt ook een snelle registry hack gebruiken om deze instelling te wijzigen. We hebben a.reg bestand dat u kunt gebruiken om het mogelijk te maken met een paar klikken. Hiermee wordt voorkomen dat Java uit te proberen het installeren van de Vraag de eerste keer dat je het installeert Toolbar. Je kon this.reg bestand op de computers van uw gezin lopen en zullen ze niet krijgen wat door de Ask Werkbalk als ze ooit proberen om Java te installeren.

Download het Disable_Java_Junkware.zip bestand, dubbelklik erop om het te openen en dubbelklik op het Disable_Java_Junkware.reg bestand om de waarden om uw register toe te voegen. (U kunt met de rechtermuisknop op a.reg bestand en klik op Bewerken om te controleren wat het zal doen, voel je vrij om de downloaded.reg bestand controleren voordat u het.)

Beter nog, kunnen systeembeheerders de uitrol van dit register instelling Groepsbeleid gebruiken om alle computers in hun organisatie, en iedereen die installeert of updates Java zal niet worden gevraagd om eventuele extra junk te installeren.

Als u liever dit zelf zou doen, je kunt. Net geopend Kladblok of een andere tekst editor, kopieer de volgende tekst en plak deze in een nieuw tekstbestand

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ JavaSoft]; “SPONSORS” = “DISABLE”

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ JavaSoft]; “SPONSORS” = “DISABLE”

Sla het bestand op en geef het the.reg bestandsextensie – bijvoorbeeld, Disable_Java_Junkware.reg. Dubbelklik op the.reg bestand en importeer het.

Als deze tip te ver verspreidt, kan Oracle de vereiste registersleutels te veranderen en beginnen te proberen om junkware opnieuw te installeren. Het is nog steeds een goed idee om aandacht te besteden bij de installatie van Java security updates in de toekomst.

Het is raar dat Oracle gaf ons zelfs deze optie in de eerste plaats, maar dit is hoe ze reageren op de kritiek: “Hey, IT-ers – stoppen met klagen over de Ask Werkbalk. Gebruik deze verborgen optie en laat ons houden foisting deze onzin software op de computers van gewone gebruikers ‘, oké?’

Sorry, Oracle – dat is niet goed genoeg. Het installeren van junkware is al erg genoeg, ook al is het helaas gebruikelijk op Windows. Maar het gebruik van essentiële beveiligingsupdates voor de meest kwetsbare stukje software op Windows als een kans om meer junkware duwen op de gebruikers computers? Dat kost het gewoon naar een ander niveau. Het is gewoon sleazy.

“Sleezy”. Dat recht heeft sleazy. Hoewel deze praktijk al een tijdje, Google is de koning van deze onzin. Zeker dat ik weet dat de ene helft van de Chrome-gebruikers in de wereld (techneuten) gebruikt Chrome en leuk vinden, maar de andere helft (consumenten en non-techies in het algemeen), hebben geen idee hoe Chrome aangekomen op hun computers. Ik veronderstel dat je kan de eindgebruikers de schuld geven, maar ik heb niemand de schuld voor het niet zo veel weten over deze technische dingen als de techneuten.

Maar ik heb de schuld van de schoften van het internet voor het gebruik van dit soort tactieken om in principe slachtoffer eindgebruikers. Oracle en Google zijn tot daar. In mijn omgeving moet men Java om twee redenen. MineCraft, en toegang tot de griffie van Deeds. Dus; Makelaars, en de kinderen in principe krijgen genageld links en rechts met de Ask.com werkbalken, vooral vanwege hun eigen onwetendheid. De beste manier om te profiteren van de eindgebruikers is om hun vertrouwen te winnen, niet hun onwetendheid te exploiteren.

Het werd geïnstalleerd in 7u67. Niet zeker of het in de 8uXX releases, maar ze zijn voor ontwikkelaars en testen, Oracle op zoek bent om de overgang naar de H1 ’15 – Win XP wordt niet meer ondersteund.

Zeker dat ik weet dat de ene helft van de Chrome-gebruikers in de wereld (techneuten) gebruikt Chrome en leuk vinden, maar de andere helft (consumenten en non-techies in het algemeen), hebben geen idee hoe Chrome aangekomen op hun computers.

Google is eigenlijk bundelen Chrome met iets in een sleazy manier? Ik heb nog nooit gezien dat ze dat doen.

Google is eigenlijk bundelen Chrome met iets in een sleazy manier?

Goede vraag, als ik vind dat degene die ik zal u laten weten. Denk aan de oude dagen van pop-up advertenties over het hele internet? Advertenties voor Symantec en veel van de andere “gerenommeerde” bedrijven. Ik vroeg me altijd af hoe en wie betaald dat plaatsing op deze pop-ups. Nooit de moeite genomen om de tijd te nemen om het te achterhalen.

Sommigen kunnen niet zien het controleren boxes “voor” de gebruiker als sleazy. Ik doe. En ja, ik denk dat dat betekent dat Google, Oracle, Microsoft, en vele anderen, gebruik deze sleazy tactiek. Hey, het is alleen het bedrijfsleven, en een big business is.

Dus … Google is niet het bundelen van Chrome in een sleazy manier. Waarschijnlijk het beste niet te krijgen zijn ze dan.

Mensen downloaden en gebruiken Chrome, want het is veel beter dan de andere browsers. 50% van onze lezers gebruik van Chrome.

De beste manier is Java in de eerste plaats te installeren. Ik gebruikte om het te installeren standaard in al mijn bouwt voor klanten, maar stopte ongeveer 18 maanden geleden. Ik nu niet meer te krijgen roept me vragen “Moet ik updaten Java ding?”

Moeite waard voor dat alleen.

Ik wed dat 90% van de mensen met een geïnstalleerd eigenlijk niet nodig hebben. We moeten een grote campagne om zo veel mogelijk mensen om gewoon te verwijderen hebben. Zou een enorme impuls voor pc-beveiliging als er niets anders.

Het is vermoeiend om te zien hoe veel gebruikt het woord “hack” is dezer dagen. Nu slechts een instelling in het register is een “hack” veranderen? En buiten dat, als het een hack, wat is het dat maakt het “raar”?

Ik hoop HTG niet dezelfde zielige pad volgen dat veel websites gaan deze dagen, door het creëren van “sucker” titels voor berichten die net zijn ontworpen om mensen te misleiden tot het klikken op iets meer uitzicht te krijgen.

Coming up: “10 dingen over Windows 10 die u haten – en # 6 zal u wegblazen” of “Deze man probeerde te posten op Facebook – en u zult niet geloven wat er gebeurd is!

Sleazy mag geen goed woord voor, maar Chrome is zeker verschijnen ongewenste op een aantal machines dat ik mensen helpen met. Deze mensen zijn allemaal oldies (60+ jaar) en zeker niet tech. Ik blijf om hen te onderwijzen niet om de gemakkelijke weg te nemen bij het installeren van nieuwe software, maar het is natuurlijk te moeilijk voor sommigen van hen te herkennen de crapware opties te installeren. Ja, ik ook Chrome als crapware als het gebeurt zonder mensen speciaal daarom verzoekt. Dit is niet een maatstaf voor de kwaliteit, maar de methodologie van de installatie.

Een manier die ik heb gevonden dat gebeurt is met Adobe Flash installeert en updates. Je nodig hebt om een ​​doos anders krijg je Chrome evenals de Flash te installeren of bij te werken uitvinken. Schande over Adobe voor dat en schande over Google om samen te werken met Adobe om het te doen. Er kunnen ook nog andere manieren, maar ik heb ze nog niet gevonden.

Dus wat is het probleem met Chrome te zien zijn op deze machines? Het is anders en de mensen (ouderen, niet techies) hoeven niet onverwacht anders. De meesten van hen weten niet eens dat er een nieuw programma is geïnstalleerd. Ze krijgen gewoon in de war.

Deze Hetzelfde gebeurt met veel van de spullen die ze probeert te installeren. Ik krijg vaak een oproep wanneer de machine is zo geladen met crapware dat het verstikt tot stilstand en Chrome is altijd daar.

Ik verwees de sleazy “praktijk” van pre controle dozen. Ik kon meer duidelijk over geweest. Blij dat ik ben niet een columnist of ik nooit voorbij deze editor.

Het is vermoeiend om te zien hoe veel gebruikt het woord “hack” is dezer dagen. Nu slechts een instelling in het register is een “hack” veranderen? En buiten dat, als het een hack, wat is het dat maakt het “raar”?

Een “hacken” kan worden gedefinieerd als een onconventionele of “quick and dirty” manier van het oplossen van een probleem, vooral indien deze methode is niet iets wat door de gebruiker toegankelijke besturing van een hardware of software systeem.

Hier is een definitie die het normale taalgebruik weerspiegelt

Windows-register ‘hacks’ zijn commando’s opgenomen in het register van Windows met als doel het verbeteren van de efficiëntie van het systeem, de veiligheid of communicatieprotocollen. Weten hoe je ‘tweaken’ van het register kan helpen zorgen voor de veiligheid en efficiëntie van een computersysteem. Wat volgt is een korte uitleg van het systeem register en sommigen gesuggereerd ‘hacks’ om een ​​computer systeem veiliger te maken.

Windows Registry Hacks

Dus je kan vrijelijk lenen de titel voor mijn reactie: “Ik heb gepost op de HTG forums, en je zult nooit geloven wat hij zegt!”

http://unchecky.com/: of u kunt gewoon Unchecky installeren. Het zal stil run op de achtergrond en automatisch Schakel het vakje naast vervelende werkbalk installaties. Dit programma heeft me gered van voortdurend te moeten dezelfde werkbalken te verwijderen van PC’s van mijn klant.

Een manier die ik heb gevonden dat gebeurt is met Adobe Flash installeert en updates. Je nodig hebt om een ​​doos anders krijg je Chrome evenals de Flash te installeren of bij te werken uitvinken. Schande over Adobe voor dat en schande over Google om samen te werken met Adobe om het te doen. Er kunnen ook nog andere manieren, maar ik heb ze nog niet gevonden.

Dit gebeurt alleen bij het downloaden van Flash van Adobe’s website dus in tegenstelling tot Java, zal automatische updates Flash niets extra te installeren.

Ik heb ontdekt dat de Google Toolbar voor IE en / of Google Chrome met zijn voorgeladen op een aantal nieuwe computers.That zou zijn waar je te zien sommige installaties van het.

Edit: Het lijkt Adobe is overgestapt op het aanbieden van “McAfee Security Scan Plus” met Flash nu.

Ik wed dat een heleboel mensen gedownload Chrome wanneer de doos verscheen op Google met de vraag of ze wilden versnellen hun browsers (… door het downloaden van een ander).

Ik wed dat een heleboel mensen gedownload Chrome wanneer de doos verscheen op Google met de vraag of ze wilden versnellen hun browsers (… door het downloaden van een ander).

Yep. Ga naar Google.com in een oude IE, en de site suggereert Chrome.

Yep. Ga naar Google.com in een oude IE, en de site suggereert Chrome.

Eigenlijk is elke IE version.I Windows 8.1 met Internet Explorer 11 en gaan naar Google.com toont dit bericht in de rechter bovenhoek: Grappig genoeg, ik moest IE te openen om te controleren dat, want ik ben met behulp van Google Chrome op deze plaatsen bericht

In mijn ervaring die boodschap is correct en Google Chrome sneller dan Internet Explorer in veel cases.Firefox is aanpasbaar al dus gebruik ik het meestal in plaats daarvan.

Enkele maanden geleden een ander forum adviseerde een programma genaamd Unchecky, vermoedelijk unticks de vakken van ASK, CONDUIT en andere “Ik heb nooit gevraagd voor die onzin” werkbalken, et al. Ik probeerde het met een aantal klanten en alles OK is om deze datum ……. al mijn klanten hebben een regel te houden aan, ‘Als je twijfelt, klik dan niet op iets anders dan mijn’ telefoonnummer ‘.

Hoe zit het alsjeblieft geven we Linux-gebruikers een hack ook? Bedankt.

Heeft de Java updater in Linux eigenlijk probeert te installeren de Ask Toolbar? Ik dacht dat het een alleen voor Windows-ding.

Het lijkt Adobe is overgestapt op het aanbieden van “McAfee Security Scan Plus” met Flash nu.

Dat kan een geografische ding. Ik heb net gecontroleerd en in Australië (waar ik ben) Flash te downloaden is nog steeds te duwen Chrome en de Google Toolbar.

Ik vond ook nog een freeware app die wordt het bundelen Google Drive, dus het is zeker iets wat Google doet.

FYI – ik net een upgrade 7-8 en overschreef de instellingen (Java control panel – Advanced) om de werkbalk te vragen om volgende update worden geïnstalleerd. Controleer na elke update.

Lucy, de meest complete Australopithecus afarensis skelet ooit gevonden en in de populaire pers als de “missing link” genoemd, is vernoemd naar de Beatles ‘lied “Lucy in de Hemel met Diamanten”.