voeg automatische website encryptie om firefox

Wilt u websites automatisch openen versleuteld en veilig? Zorgen voor een vaste lijst van websites en de mogelijkheid om encryptie regel sets van je eigen te maken met de HTTPS Everywhere extensie voor Firefox.

Voor

Voor ons voorbeeld hebben we gekozen voor Twitter en de Duck Duck Go zoekpagina. Opening zowel in onze browser toonde de ‘http’ prefix normaal onversleutelde … maar dat ze automatisch open gecodeerd zou al een stuk mooier.

Na

Om de uitbreiding aan Firefox toe te voegen moet je (link hieronder) een bezoek aan de EFF deeplinks Blog. Eenmaal daar kunt u de extensie met behulp van de grote blauwe knop of de link gemarkeerd in de screenshot te installeren. U vindt er ook een lijst met websites die momenteel worden ondersteund door de extensie.

Gewoon om te testen hoe snel de uitbreiding zou werken (pagina te vernieuwen versus geen) we vertrokken beide websites geopend tijdens de installatie van de extensie. Bij browser herstart beide werden automatisch versleuteld. Erg fijn.

Voorkeuren & Schrijven uw eigen regels

de voorkeuren Controle na de installatie zal blijken dat alle websites die momenteel worden ondersteund zijn standaard ingeschakeld. Schakel eventuele die je niet nodig hebt zoals gewenst. Een bezienswaardigheid in de voorkeuren is de link om te leren hoe je je eigen regelsets maken om toe te voegen aan het vermogen van het toestel.

Opmerking: Link voor de regel creatie website hieronder voor uw gemak.

Door te klikken op de bovenstaande link brengt u naar de webpagina waar regelset creatie wordt uitgelegd en voorbeelden worden gegeven. Zodra u een regelset hebt gemaakt, opslaan als een XML-bestand en plaats het in de submap HTTPSEverywhereUserRules in Firefox’s profiel map. De EFF heeft ook een e-mailadres beschikbaar waar je regel sets die je het gevoel nuttig voor anderen kan zijn kunnen indienen.

Conclusie

De HTTPS Everywhere extensie is zeker een stap in de goede richting voor het beveiligen van uw surfen op het web. Hopelijk deze uitbreiding zal de toevoeging van ingebouwde automatische versleutelen in toekomstige versies van Firefox en andere browsers te inspireren.

Links

Download de HTTPS Everywhere extensie (EFF deeplinks Blog)

Leer hoe u uw eigen HTTPS Everywhere schrijven regelsets

Hetzelfde extensie voor Google Chrome: https://chrome.google.com/extensions/detail/flcpelgcagfhfoegekianiofphddckof?hl=en

U kunt ook instellen NoScript te dwingen HTTPS-verbindingen naar sites die u opgeeft.

Thanks David. Dat was de eerste vraag die ik wilde stellen bij het lezen van het artikel.

Het enige probleem hier is dat door het te gebruiken, als je naar Google, u geen toegang tot het zoeken, omdat zij de link te verwijderen om het te zijn. Ik veronderstel dat een gemakkelijke oplossing is om bookmark google images …

@Jeremy; Of voeg de naam van de dienst bij het typen de url: http: //*.google.com; Vervang * met het zoeken u wilt uitvoeren, service namen zijn, afbeeldingen, video, Mail, Maps, Nieuws, enz .; Merk op dat deze zoekopdrachten zijn nog niet beschikbaar voor de ssl search beta.

Dit is geweldig spul, want dit zal vervangen met behulp van (langzaam) proxies voor sites zoals Facebook, die beperkt zijn in bepaalde landen … Ik heb het getest en het werkt geweldig !!;. Dank u voor de tip en de groot artikel 🙂

Hoewel de iconische pop bijna uitsluitend door haar voornaam wordt genoemd, de volledige naam van Barbie is Barbara Millicent Roberts.