voeg uw Gmail-account aan Outlook 2010 met behulp van imap

Als je upgrade van Outlook 2003-2010, wilt u misschien IMAP te gebruiken met je Gmail-account om e-mail te synchroniseren tussen meerdere computers. Met behulp van onze gids, zult u in staat om te gaan gebruiken in een mum van tijd.

Schakel IMAP in Gmail

Log eerst in je Gmail-account en open het paneel Instellingen. Klik op Doorsturen en POP / IMAP tab en controleer of IMAP is ingeschakeld en bewaar de wijzigingen.

Volgende open Outlook 2010, klikt u op het tabblad Bestand om de weergave Backstage. Klik op Accountinstellingen en toevoegen en verwijderen van accounts of bestaande verbinding wijzigen.

In het venster Accountinstellingen klik op de knop Nieuw.

Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord tweemaal klik op Volgende.

Outlook zal de e-mail server instellingen, de hoeveelheid tijd die nodig is zal variëren configureren.

Mits alles goed gaat, zal de configuratie succesvol te zijn en je kunt beginnen met het gebruik van uw account.

Handmatig configureren IMAP-instellingen

Als de bovenstaande instructies niet werken, dan zullen we nodig hebben om de instellingen handmatig configureren. Nogmaals, ga in Auto Account Setup en selecteer handmatig server of extra server configureren en klik op Volgende.

Selecteer Internet E-mail – Sluit POP of IMAP-server om e-mailberichten te versturen en ontvangen.

Nu moeten we handmatig in te voeren in onze instellingen vergelijkbaar met het volgende. Onder de sectie Informatie Server controleren of de volgende.

Opmerking: Als u een Google Apps-account moet u de volledige e-mailadres (user@yourdomain.com) in Uw Naam en gebruikersnaam velden zetten.

Opmerking: als u buiten de VS woont u nodig heeft om imap.googlemail.com en smtp.googlemail.com gebruiken

Vervolgens moeten we om te klikken op de knop Meer instellingen …

In het scherm Internet E-mailinstellingen dat verschijnt, klikt u op het tabblad Server voor uitgaande en vink het vakje aan naast de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist. Selecteer ook de radio knop naast dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail server.

In hetzelfde venster klikt u op het tabblad Geavanceerd en het volgende te controleren.

Let op: U moet de uitgaande server versleutelde verbinding eerst te veranderen, anders zal het terug naar poort 25. Ook in gebreke, als TLS niet werkt, waren we in staat om met succes te gebruiken Auto. Klik op OK als u klaar bent.

Nu willen we de instellingen te testen, alvorens verder … het is gewoon makkelijker op die manier geval dat er iets verkeerd is ingevoerd. Om ervoor te zorgen dat de instellingen worden getest, vinkt u het vakje Accountinstellingen testen door te klikken op de knop Volgende.

Als je alles in de juiste wijze heeft ingevoerd, zullen beide taken met succes worden afgerond en u kunt sluiten uit het raam. en beginnen met het gebruik van uw account via Outlook 2010.

Je zult een laatste gefeliciteerd bericht dat u kunt sluiten uit te geraken …

En beginnen met het gebruik van uw account via Outlook 2010.

Conclusie

Met behulp van IMAP kunt u e-mail te synchroniseren tussen meerdere computers en apparaten. De IMAP-functie in Gmail is gratis te gebruiken, en dit moet je slag te gaan internetten met Outlook 2010. Als je nog steeds met behulp van 2007 of gewoon een upgrade naar het, kijk op onze gids over hoe je Gmail IMAP gebruiken in Outlook 2007.

Ik zou sterk het instellen van de ‘Root Folder Path’ in geavanceerde IMAP instellingen – [Gmail]; deze manier heb je een veel schonere mappenstructuur in Outlook.

Ravi, is dat niet alleen nuttig voor Exchange Server-gebruikers? mis ik iets, of een thuisgebruiker die ik vrij veel geplakt met de standaard?

thanks; james

James, is deze tweak niet beperkt tot Exchange-accounts. Werkt heel goed met IMAP Gmail. In plaats van het krijgen van een folder ‘Inbox’ buiten uitbreidbaar map ‘Gmail’, wordt de ‘Inbox’ verplaatst eronder.

Hoe te verzenden vanuit outlook met verschillende From: adres, het gebruik van Gmail in plaats van Van: gmail account?

Zelfde vraag Maksat … is dit mogelijk? Mijn Gmail is het ophalen van vier verschillende pop-accounts (die, helaas, niet over onafhankelijke imap opties). Uiteraard wil ik mijn reacties op terug door Gmail te gaan, zodat ze synchroniseren met mijn andere computers.

Ik heb altijd gekregen van mijn e-mail van Gmail via POP. Als ik zou willen kunnen synchroniseren over twee computers, IMAP klinkt geweldig. Echter, ik krijg e-mail van verschillende Gmail-accounts en het dringt aan op het zetten van e-mail voor elk account in zijn own.PST bestand. Ik had eerder het allemaal komen in een PST (Outlook.pst) en vervolgens gebruikt regels om ze gesorteerd krijgen in afzonderlijke mappen en submappen, zou ik graag in staat zijn om dat nog eens te doen. Kunt u dat doen of hebben ze naar hun eigen PST-bestand?

Het andere wat ik heb geen probleem met met IMAP is nog steeds gerelateerd aan de mappen problemen, maar dat wanneer er een nieuw bericht binnenkomt – zelfs wanneer het beweegt in een map op de IMAP-account specifieke PST mappen, is het niet te openen de mappenstructuur om me te laten weten welke folder nieuwe berichten heeft. Is er een instelling voor deze?

Het eerste probleem is niet een deal breaker, kan ik werken op verschillende geopende PST mappen, maar de tweede is. Ik kan niet werken zonder te weten waar en wanneer een nieuw bericht is binnengekomen.

Ik zou sterk het instellen van de ‘Root Folder Path’ in geavanceerde IMAP instellingen – [Gmail]; deze manier heb je een veel schonere mappenstructuur in Outlook.

Hoe doe je dit? Moet ik typ gewoon in ‘Gmail’ in het veld?

Ik heb een proxy-server verbinding, hoe kan ik invoeren proxy voor Outlook 2010;? Het is niet in staat om verbinding te maken met de proxy-instellingen zoals in “Internet-opties”

Ik ontdekte een oplossing voor Outlook 2010 geen verbinding met smtp.gmail.com te sturen mail-hoop dat dit nuttig voor mensen.

Als je krijgt een “Kan het bericht niet verzenden”, Controleer je e-mail adres “of een” een versleutelde verbinding met uw mailserver niet beschikbaar is “fout, het kan zijn als gevolg van een conflict tussen Outlook 2010, Gmail, en Avast antivirus .

Zeer eenvoudige oplossing in Avast, ga in “Mail Shield” configuratie, en verwijder het vinkje “Scan uitgaande berichten”.

Hoop dat dit helpt: dit werd mij dwars weken, en ik heb niet deze suggestie overal op de interwebs gezien.

Hi Cam; Thanks so much. Ik had het zelfde probleem en had geen idee dat was te wijten aan Avast,. Best; JM

hoe is de sync-snelheid van Outlook 2010, zoals momenteel gebruik ik Gmail met Outlook 2007, maar het duurt eeuwen om de IMAP-mappen te synchroniseren;. Als Outlook 2010 heeft een veel betere sync snelheid dan waarschijnlijk zou ik een upgrade naar 2010-versie.

Regards; Shahid

Ik heb deze set-up in vooruitzichten 2010 en het loopt vast op de “aangemelde mappen synchroniseren” even welke ideeën? Alles gesynchroniseerd prima, maar wanneer ik probeer en toegang tot de submappen het bevriest omhoog. Help alstublieft!!

Ik ben momenteel het testen van 2010 en vinden het erg traag om te synchroniseren. Ik ben verbinden met Gmail via IMAP en jongen doet dit ding mee te nemen de tijd om taken te voltooien. Probeer het verwijderen van een e-mail – wacht 5 seconden (op zijn minst), lijkt het om mappen te synchroniseren urenlang – elke dag voor de laatste 3 dagen.

nettoresultaat, voor zover ik denk aan het geven van de duimen naar beneden en terug te gaan naar 2007.

Ik zie niet in 2010 als een stap voorwaarts tot nu toe. MS lijkt basisprocessen op het scherm te herontwerpen, dus het toevoegen van een account vindt nu plaats onder ‘file’ in plaats van in het kader van een drop-down zoals zij heeft gedaan in 2007 kan ik niet zien een duidelijke reden voor de verandering, als er iets, het u laat met een hele scherm (file) zit toegang tot de ruimte die je waarschijnlijk nooit gebruiken een keer geconfigureerd.

Veel van dit riekt naar verandering voor verandering sake. Misschien is de achterkant van 2010 is beter ontworpen. zo ja, niets indrukwekkend te zien beter, hoewel het slechts twee dagen.

Heeft iemand anders problemen met de 2010 voortdurend urenlang bezig bestand synchroniseert met Gmail-accounts hebben?

Outlook 2010 werkte prima synchroniseren met Gmail met pop, die onlangs stopte e-mails te trekken uit mijn gmail-account, maar kan ik e-mails goed te verzenden en te ontvangen in mijn gmail box, maar niet meer in mijn Outlook 2010 inbox. Wanneer ik verzenden / ontvangen, het met succes voltooid, maar toont geen nieuwe berichten. Laatst ontvangen bericht was een week geleden. Kan iemand werpen enig licht op dit ?? Bij voorbaat bedankt.

Pertaing op dit bericht;. Ik zou het instellen van de ‘Root Folder Path’ in geavanceerde IMAP instellingen – [Gmail], door Ravi Gupta; deze manier heb je een veel schonere mappenstructuur in Outlook

maakt u een hoofdmap in Gmail of Outlook 2010; Als outlook hoe doe je dat?

@ Ken

Als u meerdere Gmail-accounts je niet hoeft om bestanden individual.pst maken voor elk één. Tijdens de installatie voor elke account die u kunt kiezen om een ​​new.pst bestand aan te maken of te leveren aan een bestaande. Wanneer u het laatste kiest u bladeren om the.pst bestand dat je wilt gebruiken en je goed om te gaan. Hier is de instelling: http://img839.imageshack.us/img839/8982/outlookp.gif

Ik heb 7 Gmail-accounts routing in de standaard Outlook.pst-bestand. Werkt prima.

Weet iemand hoe om opnieuw te importeren Gmail-berichten in Outlook? Ik heb onlangs gebakken mijn laptop en hebben opgezet mijn Gmail-accounts op mijn nieuwe laptop in Outlook 2010. Alles is prima, maar ik kan alleen in nieuwe berichten van mijn gmail inbox die zijn aangekomen sinds ik het opzetten van de Outlook-account. Alle berichten in mijn gmail dat er voorafgaand aan deze waren niet komen. Ik hoop dat er een manier is om ze allemaal terug in mijn new.pst bestand te krijgen.

Bij voorbaat bedankt.

Ik heb Outlook 2010. En ik setup twee e-mailaccounts een is POP-account en een is gmail. Wanneer ik klik op verzenden / ontvangen van e-mail alle testen alle acounts prima. Zelfs ik kan verzenden / e-mails in gmail-account recive, maar ik kan mijn mails in POP-account. En tijdens verzenden / ontvangen proces duurt een leeftijd om de synchronisatie te voltooien geabonneerde mappen.

Ieder heeft oplossing.

Abrar

Over het instellen van de hoofdmap naar [Gmail]

Na de hierboven beschreven procedure, moet je eindigen met een nieuwe subtree in het linkervenster, dat toont uw Gmail-adres en onder verschillende items, waaronder ‘Inbox’ en ‘[Gmail]’ – zoals afgebeeld op de 7e afbeelding van dit bericht .

Het doel is om de instellingen aan te passen, zodat je niet het ‘[Gmail]’ ingang en een eigen substructuur hebben, maar verplaatsen naar de root van je Gmail-adres subtree, wat resulteert in een schonere uitzicht.

Hier is de procedure om dit te bereiken – let wel dat ik moest de menu labels vertalen naar het Engels, omdat ik een gelokaliseerde versie van Outlook 2010 uitvoert, zodat de werkelijke Engels labels kunnen verschillen. In geval van twijfel, kiezen voor het label dat het dichtst betekenis heeft.

– Zodra u hebt ingesteld je Gmail-account in Outlook 2010, klikt u op Outlook 2010 het tabblad “File”

– Selecteer je Gmail-account in de keuzelijst en vervolgens op “Accountinstellingen …” drop-down-toets

– Klik op het tabblad e-mail (eerste tab), selecteert u uw Gmail-account in de lijst, klik dan op “Wijzigen …” (derde knop net onder het tabblad label)

– Klik op “Extra instelling …” knop (rechtsonder)

– Klik op het tabblad ‘Geavanceerde opties ”

– De laatste tekstvak moet een label vergelijkbaar met “Root Folder Path” hebben – type in “[Gmail]” (zonder de aanhalingstekens)

– Bevestig uw input door te klikken op “OK” en vervolgens op “Next” en vervolgens op “Done” – Outlook moet opruimen je inbox en stuur een test email naar uw Gmail-inbox. Je bent klaar.

Ik vond deze instructies erg handig als ik ben niet erg goed met dit soort dingen. Ik handmatig geconfigureerd met IMAP. Ik ben echter nu om de boodschap: Stuur testen e-mail bericht: Kan het bericht niet verzenden. Controleer het e-mailadres in uw account eigenschappen. Ik heb Kaspersky antivirus. Zou er een conflict zijn? Even welke gewaardeerde hulp over hoe om dit te overwinnen. Ik stel mijn domein e-mailadres via Google Apps en mijn hoofd staat op ontploffen 🙂

Alle hulp gewaardeerd, bedankt.

Zeer behulpzaam en goed geschreven gids! Ik had geen idee over POP en IMAP, maar nu een deel van het maakt eigenlijk zin om mij, Thank you very much!

@Johnny – Alle resultaten?!?!? Het hebben van hetzelfde probleem

“Ik heb deze set-up in vooruitzichten 2010 en het loopt vast op de” aangemelde mappen synchroniseren “even welke ideeën? Alles gesynchroniseerd prima, maar wanneer ik probeer en toegang tot de submappen het bevriest omhoog. Help alstublieft!!”

Jenn – Ik krijg het zelfde probleem. Ik heb een nieuwe laptop met Windows & en Outlook 2010. De set-up was eenvoudig en werkte prima op het eerste. Nu blokkeert elke keer.

Dit werkte -dankzij

Zelfde hier op de sync kwestie. Ik gebruik Outlook 2007 al jaren met gmail IMAP zonder problemen, maar na de upgrade lijkt te hangen op synchronisatie. Ik heb verwijderd en opnieuw toegevoegd aan de Gmail-account en controleerde alle instellingen, maar zonder succes.

Ditto op de sync kwestie. Het downloadt een bos van bestanden, en stopt dan bevriest. Geen manier om opnieuw te starten. Ik heb groot aantal e-mails in mijn Gmail-account, maar ik heb geprobeerd om het zo dat het alleen downloadt de laatste week van e-mails. Hetzelfde probleem.

Ik vond dat iemand schreef dit op een andere site over sync problemen met imap

“Als je gebruik maakt van IMAP, moet u kiezen tussen automatisch verzenden uit te schakelen en te ontvangen of zorg ervoor dat de IMAP-account niet is opgenomen in deze. Automatisch verzenden en ontvangen interfereert met de IMAP-update die afzonderlijk gebeurt.

Om de optie uit te leggen; * Als uw IMAP-account is de enige account die u hebt, dan kun je gewoon automatisch verzenden uit te schakelen en te ontvangen, omdat het onnodig is,. * Als u nog andere e-mailaccounts die gebruik maken van POP, zult u waarschijnlijk wilt dat ze regelmatig bijgewerkt, dus achter op de auto s & r voor hen, maar onbruikbaar het voor de IMAP-accounts. U kunt ook gewoon de S & r handmatig te doen. ”

Dit leek te helpen met mijn sync kwestie, en ik ben nog steeds het ontvangen van e-mails,. Echter, toen ik e-mails versturen, ze gaan naar “Outlook-gegevensbestand” “Postvak Uit” en dan moet ik klik op ‘verzenden all “en wacht berichten te sturen. Is er een manier om dit te veranderen?

Om MR: uw instructies waren zeer nuttig, bedankt, ik ben nog steeds een probleem dat wel.. Synchroniseren gaat prima. Mijn probleem is dat elke keer als ik wil verwijderen of te verplaatsen of iets met mijn e-mails van mijn gmail-account doen duurt het een eeuwigheid. Ik denk dat dit komt omdat elke beweging die je maakt het moet voortdurend gesynchroniseerd met Gmail. Heb je nog oplossingen iedereen ??? PLEASE helpen. Bedankt

Hoi !…

Ik ben echt wil weten, hoe Outlook 2010 te configureren met dezelfde gmail in twee verschillende computers;? Hoe kan ik dezelfde informatie in twee verschillende computers uit dezelfde gmail?

Bedankt voor uw steun;! Met vriendelijke groet

Ik heb alles ingesteld hoe de instructies te geven en kan geen e-mail koppelen w / outlook? Dit is niet absoluut necassary, maar ik voel het zal een hoop valulable tijd te besparen;. Elke andere e-mail Ik heb is gekoppeld w / geen problemen, maar ik kan niet gmail te gaan thru krijgen;. Alle hulp die iedereen te bieden zou zijn heeft zeer gewaardeerd,. Dank je wel.

Dit was geweldig! bedankt

Hallo, iedereen weet hoe het adres van mijn Gmail Outlook-gegevensbestand te veranderen, (Ik heb opstelling een IMAP-account) een standaard vooruitzichten zijn pst-bestand in mijn C gemaakt: partitie, en er is geen optie om de map te wijzigen. Voor POP kunt u de map veranderen, maar voor IMAP is deze optie uitgeschakeld. Ik wil om het te veranderen aan mijn D :.

elk commentaar zou worden gewaardeerd.

thanks; E.

Augie … als je zeven gmail-accounts routing in one.pst, dan moet je hen opgezet als POP-accounts, in plaats van IMAP. De optie om de route ze naar één map verdwijnt als je IMAP te selecteren. Na veel onderzoek en experimenten, de enige manier waarop ik kan op al uw IMAP-accounts in één map te bekijken, is het zoeken gebruiken.

Robinhuot … .om houden gmail gesynchroniseerd tussen twee verschillende computers, maar gebruik het als een IMAP-account, in plaats van POP, volgens de instructies die aan de bovenkant van deze pagina.

relais werkte, bedankt

Ik heb een vreemd probleem met Outlook 2010 en Gmail dat ik niet kan achterhalen

Ook al heb ik verzenden en ontvangen gepland, maakt Outlook geen berichten plaatsen totdat ik een gmail map te openen. Dus, als ik niet de open “Inbox:” Ik weet niet of ik heb geen nieuwe e-mail. En als ik geen sortering regels toegepast, ik weet niet dat er een nieuw bericht naargelang totdat ik de map werd verstuurd te openen. Uiteraard is dit echt vervelend en ik zou graag willen weten of ik nieuwe e-mail zonder het openen van de inbox. Ik ben met behulp van IMAP en ik heb de set in te schrijven op alle mappen instellingen, download de volledige bericht (die het nooit doet ook niet), en verzenden / ontvangen elke 5 minuten.

Eventuele suggesties? Hartelijk bedankt.

Ik dank Cam hierboven voor het oplossen van mijn probleem – het was de setting in Avast, ontdekte ik een oplossing voor Outlook 2010 geen verbinding met smtp.gmail.com te sturen mail-hoop dat dit is nuttig voor mensen!.

Als je krijgt een “Kan het bericht niet verzenden”, Controleer je e-mail adres “of een” een versleutelde verbinding met uw mailserver niet beschikbaar is “fout, het kan zijn als gevolg van een conflict tussen Outlook 2010, Gmail, en Avast antivirus .

Zeer eenvoudige oplossing in Avast, ga in “Mail Shield” configuratie, en verwijder het vinkje “Scan uitgaande berichten”.

Hoop dat dit helpt: dit werd mij dwars weken, en ik heb niet deze suggestie overal op de interwebs gezien.

Ik krijg een fout zeggend uw IMAP-server gesloten verbinding? enig idee;? Bedankt.

Richard

Hetzelfde als jij, zal niet te zien of er nieuwe berichten zijn, totdat ik klik op de inbox. Twee manieren die ik heb gevonden om dit “1 Keep outlook te krijgen de hele tijd open, terwijl u op uw computer werkt, als het nieuwe e-mail krijgt u een pop-up te krijgen.

Of 2: Download google desktop, voeg de google e-mail notifer of e-mail kant gadget. Deze zal u verschijnt wanneer er nieuwe g-mail binnenkomt, zelfs als Outlook gesloten is. Ik vind het leuk om de Gmail-gadget op mijn bureaublad, omdat ik de e-mail en wie het is uit kunt bekijken. De Ik weet dat als ik nodig om vooruitzichten te openen of kan alleen de e-mail te verwijderen uit de gadget.

Als ik nodig om vooruitzichten te openen, en zijn nog niet is geopend, open dan ik vooruitzichten, gaan hebben een rook, nog wat eten, televisie kijken kom dan terug en zijn bijna klaar synching 🙂

Met betrekking tot de inbox zijn in g-mail en niet de normale inbox voor Outlook, heb ik niet de making van the.pst bestand te verplaatsen. Ik verwijderde enkel de oude “inbox” van mijn faviortes en de inbox voor G-mail toegevoegd aan mijn favorieten. Als u meer dan een e-mail komen (ik gewoon route alles door g-mail) kunt u in staat om opnieuw de naam van de inboxs als weeel vervolgens toevoegen aan favorieten

Roli krijg ik dat ook wel eens, gewoon wachten een tweede, opnieuw proberen en gaat weg. Ook getht hij “deze plaatsen cetficate is iets ‘wil je toch CONECT?

Dit alles is de moeite waard delaing voor mij want ik hou niet van Googles e-mail setup, crappy taak managemnt, lelijk calnder, dus ik omgaan met glitchs te gebruiken outlook houd mijn mails in snych

Hoi

Ik heb alle instellingen zoals hierboven weergegeven ingevoerd en krijg ik de volgende fouten

* Log in op inkomende e-mail server (IMAP). De verbinding met de server is mislukt; * Verzend-test e-mail bericht: Kan de e-mailserver niet vinden. Controleer of de server gegevens in uw account eigenschappen.

Kan iemand me helpen

Hi Privesh, ik heb precies hetzelfde probleem heb je een antwoord op dit probleem nog niet gevonden hadden? Ik moet echt mijn accounts te koppelen in OL. Als een student ik mijn tijd goed te beheren, en om dit te doen zal ontzettend handig zijn als ik ooit kan krijgen om te werken dat is.

Privesh / Rebbecca, ik ben actief in de exact dezelfde problemen. Ik heb geprobeerd om de configuratie-methode mogelijk te maken. Wat doodt mij is dat ik met succes ingesteld gmail imap op mijn iphone dagen geleden, nu kan ik het niet in OL !!

Iemand help please !!!

Bedankt voor de moeite. ik eindelijk in staat om mijn gmail account in te stellen met behulp van bovenstaande instructies zijn geweest. Ik heb geprobeerd vele andere verschillende aanwijzingen, maar geen van hen werkte een of andere manier. het punt was dat ik ben buiten de VS en ik moet googlemail gebruiken in plaats van gmail. bedankt voor uw inspanning.

Richard

Het verwijderen van de geplande verzenden en ontvangen voor IMAP accts is de sleutel;. Ze hebben het niet nodig;. Het kan nodig zijn om te draaien verzenden en ontvangen met de hand als je aan het doen bent offline werken en sluit later.

POP accts hoeven gepland verzenden en ontvangen, echter.

Veel dank. Het is erg handig.

Dank je wel een miljoen MR het werkte perfect. Ik was ziek van submappen in submappen in vooruitzichten.

Heel erg bedankt!!!! uiteindelijk heb ik het gehaald! Ik heb geprobeerd op te zetten vooruitzichten voor weken, maar het werkte niet uit … je gewoon niet weten hoe blij ik ben op dit moment! dank u God zegene u!

Ik stel de Root van de map [Gmail], maar ik heb nog steeds een Inbox en al mijn originele mappen onder dat (die ik verondersteld had moeten blijven na het wijzigen van POP naar IMAP), maar nu heb ik ook een suite van Gmail mappen en dat Inbox is het actieve. Moet ik al mijn oude mappen in Gmail / Inbox bewegen gewoon?

Bedankt voor alle hulp iedereen kan werpen op deze. Ik kon geen gids voor de gevolgen van de mappen niet zien in het veranderen van pop tot iMap

Ik gebruik Outlook 2010 met Windows 7 OS;. Mijn internet provider is Mediacom (mchsi.com) .; In het Mediacom voorkeuren, ik heb gekozen “forward inkomende e-mail aan mijn Gmail-account.”; Ik ontvang geen e-mail ( doorgestuurd) in mijn Gmail-account toen naar mijn mchsi rekening;. ik krijg de e-mail in mijn mchsi rekening;. Als e-mail direct naar mijn gmail account is verzonden iK DOE het ontvangen;. Alle hulp zou worden gewaardeerd.

Ik had dingen werken prima in mijn OL 2010 onder WinXP met mijn gewone POP-account en een bijbehorende IMAP-account van Gmail. Toen ik had een mislukking en in een nieuwe driv, e veranderde ik ook OS Win7 dan herladen Office 2010 & OL. Nu zal het niet brengen in mijn IMAP-e-mailaccount. Ik volgde zoals hierboven meerdere malen met inbegrip van de Meer eisen instellen, en aan het eind deze test zelfs OK. Maar wanneer ik op Next krijg ik een Outlook fout verklarend “de gewenste bewerking is mislukt” en ik kan dit niet achterhalen. Waarom was het werken voordat ik herladen, en waarom zal het niet opzetten van nu? Ik heb Norton en zet zowel de firewall en A / V en nog steeds niets.

waardeer alle hulp bij deze !!

Dank u het werkte, in feite is mislukt wanneer ik gebruikte imap.googlemail.com maar dan terug naar gmail.com het werkte ..

Ik heb een intersting probleem met mijn setup in 2010; Het werkte geweldig voor een paar weken en nu alles geleverd in de afgelopen 2 dagen van de Gmail-server worden verwijderd zodra vooruitzichten controleert de e-mail. Ik heb het ingesteld om een ​​kopie op de server te laten, maar het werkt niet.

Hallo kan iemand alstublieft helpen bij het configureren van VOORUITZICHTEN via een proxy? Het werkt prima als ik verbinding via een 3G-service provider. Maar in het kantoor, ik moet proxy te zetten als “abcdc: 8080” in de IE-instellingen, Gmail.com werkt, maar outlook doesnot verbinden met IMAP en smtp servers. Help alstublieft. bedankt

Great work guys! Geniet van de problemen oplossen als ik buiten de VS en het veranderen van de gebruikersnaam om een ​​volledige e-mailadres eindelijk mijn fouten overwon

Ik gebruik een domeinnaam e-mailadres via Gmail. Ik ben overgestapt naar Outlook2010 en Ik ontvang al mijn e-mail. Ik mail alleen uit wanneer ik online niets ontvangen als ik offline is niet ontvangen en ik moet doen toekomen aan mijn inbox van mijn iphone te actioned. Ik heb syncd met gmail en dit heeft ernaar alle voorgaande mail. Ik heb gecontroleerd dat mijn telefoon en e-mail zijn ingesteld op ‘berichten achter te laten op de server’ Momenteel ben ik met behulp van POP3 en IMAP lijkt alsof het zou kunnen helpen, maar ik heb de instructies gevolgd, dubbel gecontroleerd de info, maar ik krijg de volgende foutmelding “de gevraagde bewerking is mislukt ‘na vooruitzichten met succes heeft verzonden en ontvangen een testbericht en de pers naast de procedure te beëindigen – het even welke ideeën of suggesties met dank ontvangen

Hallo daar

Ik heb een vraag hier.

Ik heb opstelling gmail acct in vooruitzichten, IMAP-account.

Echter, gmail niet gesynchroniseerd met de Outlook-gegevensbestand, en alle mappen in de Outlook-gegevensbestand leeg blijven. Enig idee hierover?

Erg bedankt!

Thanks ~ het werk voor me ~

Wow, na het worstelen voor meerdere dagen aan mijn gmail in Outlook 2010 te krijgen (met inbegrip van het opnieuw installeren van Outlook nadat het zou me niet laten krijgen in de configuratiemenu’s) de truc was om de inkomende en uitgaande server poortnummers goed ingesteld te krijgen. Nergens maar in deze posting heb ik de stappen om dit gedaan te krijgen. DANK JE.

Hoi

Ik kan mijn imap gmail account toe te voegen aan OL 2010. Ik heb gedaan de geavanceerde instellingen te wijzigen en verzenden en ontvangen verandering en alles wat ik kan bedenken. Ik krijg steeds de volgende foutmelding bij het testen van mijn instellingen

“Log in op inkomende e-mail server (IMAP): De host ‘imap.gmail.com’ kan niet worden gevonden. Controleer of de naam van de server juist is getypt “en” Send-test e-mail bericht. Kan de e-mailserver niet vinden. Controleer of de server gegevens in uw account eigenschappen. ”

Please please help. Frustratie !!!

Ik heb 2 dagen nu proberen om mezelf te bewijzen dat ik nnot hulp nodig geweest en ik kan Outlook 2010 naar mijn e-mail te ontvangen. Hebben gekregen om de rekening te stellen, maar niet de e-mail te krijgen: Stuur testen e-mail bericht: Kan het bericht niet verzenden. Controleer het e-mailadres in uw account eigenschappen. De server antwoordde: 530 5.7.0 Moet eerst een STARTTLS commando. f14sm2686475ani.15; Kan iemand mij helpen aub? Ik kom van de vijand kant van Apple, en dit is niet het helpen van mijn zaak!

goede tutorial! werkte perfect met de optie “Manual Setup”;. Thanks

Hallo, Ik gebruik vooruitzichten met Gmail voor soms echter met behulp van de tip op deze pagina om de hoofdmap op “Gmail” Ik los toegang tot al mijn mooie Gmail-mappen, maar het gebruik ervan het ziet er mooi wegwerken van de Gmail-tabs.

Is er een manier om mijn cake hebben en eten? Betekenis aan de hoofdmap ingesteld op Gmail, maar de map informatie achter te houden? Of moet ik het instellen van regels in Outlook ook?

Hoe kan ik Syn kalender en contacten tussen Gmail en Outlook. Ik heb de e-mail syning maar niet de kalender en contacten

Forum vrij koel, ik kom hier elke dag.

Is er een geheim instelling om IMAP Gmail op alle mappen in OL 2010 te synchroniseren op een Win 7 64bit machine? Gebruikt de automatische instelling van IMAP Gmail, maar de mappen worden niet gesynchroniseerd, tenzij ik op “Update Folder” klikken en dit geldt ook voor de “Inbox” Bij het gebruik van OL 2007 op een machine XP werkt het boete. Gmail duwt mijn iPhone, maar niet lijkt te duwen om OL. Ik ben niet popping welk e-mail accounts, zodat ik met een handicap “Scheduled verzenden / ontvangen”, maar dat leek niet te helpen ook. Een map selecteren en te klikken op “Update Folder” is de enige manier waarop ik kan krijgen dingen werken. Ik kan verzenden en ontvangen IMAP Gmail prima, maar kan niet krijgen geduwd om OL 2010. Eventuele tips zou worden gewaardeerd.

Ik heb opstelling Outlook 2010 met gmail gebruik IMAP en het is echter synching, toen ik een bestand naar een andere map te verplaatsen in mijn outlook programma, een deel van de bestanden verdwijnen en eindigen meestal in de prullenbak. Ook de hele individuele PST ding is Awfull !!!! Ik heb meer foders met hetzelfde e-mails dan ik weet wat te doen met. Het is ontzettend verwarrend !!! Ik was eerder met behulp van Windows Mail en had al mijn Gmail-accounts te downloaden met behulp van POP, maar moest veranderen om IMAP vanwege een glitch die Outlook 2010 heeft die ervoor zorgt dat POP te downloaden over en weer opnieuw.

Kan iemand helpen met dit?

Dit is een update van mijn post van 26 september. Als u al gebruik van IMAP Gmail voor een lange tijd, als ik, en overschakelen naar een nieuwe machine, nieuwe besturingssysteem en de nieuwe versie van Outlook, het duurt enkele dagen voor alle mappen te synchroniseren en te duwen nieuwe e-mail naar het Postvak IN . Ik ging van Windows XP Professional met behulp van Outlook 2007 naar een nieuwe machine met Windows 7 Professional met behulp van Outlook 2010. Zoals ik in mijn vorige post genoemd werd niet geduwd naar Postvak IN 2010’s OL. Ik heb allerlei zoekopdrachten proberen uit te vinden waarom. Sommigen zeiden uitschakelen van de Windows Firewall, anderen gaven andere ideeën, maar de echte reden was de tijd betrokken te synchroniseren meer dan 86K items. In het configuratiescherm van Win 7 is er een Sync icoon en dat is waar ik de gevonden informatie. Ik besteed veel tijd aan het uitzoeken wat er mis was, maar het simpele antwoord is om dingen een paar dagen om te synchroniseren op te geven. Ga cijfer ……

Dankje vriend…

Ik heb deze kwestie door een paar mensen in deze thread genoemd, maar geen oplossing gezien nog -, ik ben beginnen met een vanille vooruitzichten te installeren, het opzetten van Google Apps als de enige profiel. Dit creëert 2 pst-bestanden, 1 voor @ domain.com en 1 voor “Outlook-gegevensbestand”; Outlook-gegevensbestand is ingesteld als de standaard data bestand. Ik moet @ domain.com de standaard gegevensbestand, echter, de mogelijkheid om deze (Outlook -> Account Settings -> Data Files -> hoogtepunt en ingesteld als standaard) doen, is grijs en niet toegankelijk. Weet iemand waarom ik ben niet in staat om deze verandering te maken?

Als gevolg van de huidige opstelling, kan ik e-mail prima ontvangen, bij het testen van de rekening, het verzenden werkt prima, maar wanneer u een nieuwe e-mail, stuur werkt niet, omdat vooruitzichten zendt uit de verkeerde account.

Alle hulp wordt zeer gewaardeerd.

Ok, lichte updaten. Geheel verwijderd de vooruitzichten profiel en alle pst-bestanden en begon vanaf nul. Stuur is “werkt” nu. Stuur nog doorloopt Outlook-gegevensbestand echter het dossier, en ik kan de juiste standaard databestand (nog steeds grijs) niet ingesteld. Probleem is nu dat ik krijg twee kopieën van elk verzonden artikelen in mijn map Verzonden items. Denk dat het is terug naar google te zoeken. Als iemand over dit heeft gelopen, laat het me weten.

@Jason; Ik heb hetzelfde / een soortgelijk probleem – aangezien ik doorgegeven van mijn Godaddy pop3 om imap app google; 1. verdubbeling van de verzonden e-mail; 2. kunnen oude Outlook-gegevensbestand niet verwijderen, en kan de nieuwe niet te maken (het Google Apps-one) in gebreke

er blijkbaar geen oplossing # 2 vanwege de contacten en agenda in Outlook; http: //superuser.com/questions/261109/remove-outlook-data-file, zeer vervelend, maar in alle details is geen hindernis voor het verzenden en ontvangen van e-mail

als je een oplossing voor # 1 kunt vinden, kunt u reageren

Hallo, Ik heb geprobeerd deze instructies, en ik kan nog steeds niet mijn Outlook 2010 aansluiten op mijn gmail. Toen ik mijn rekening te testen, het mislukt;. Gelieve te helpen, Dank u.

Meer dan 14.000 mijl van 88.633 mijl van de Verenigde Staten ter waarde van getijden kustlijn is versterkt met beton.