Vraag hoe-to geek: het stoppen van automatische updates wil zeggen, aangepaste windows 7 folder achtergronden en aangepaste ubuntu bootloading

Een keer per week dompelen we in onze lezer postzak aan uw dringende technische vragen te beantwoorden. Deze week nemen we een kijkje bij het stoppen van Internet Explorer van een update naar versie 9, het aanpassen van de map achtergronden in Windows 7, en het aanpassen van de Ubuntu bootloader.

Dear How-To Geek

Is er een manier dat ik mijn computer kan stoppen met het bijwerken van mijn Internet Explorer 8 Internet Explorer 9? Momenteel heb ik aan de selectie het elke keer mijn computer wil werken. Ondanks mijn voortdurend de-selecteren van het, het is er nog steeds voor de volgende update. Ik wil niet permanent, zoals in nooit, updaten naar Internet Explorer 9, ik wil gewoon de bugs gevonden en opgelost voordat ik een update. Ik gebruik Windows 7.

oprecht

voorzichtige Upgrader

Dear Voorzichtige

Internet Explorer 9 heeft een aantal mooie nette verbeteringen, maar we kunnen begrijpen u willen fout aan de kant van voorzichtigheid. Gelukkig is Microsoft zelf heeft een tool voor het doen precies wat je vraagt-grotendeels aan bedrijven die willen hun upgradepad vertragen om compatibiliteit te garanderen helpen vrijgegeven. Ze schetsen twee oplossingen die hier een lokale oplossing en een groep beleid / netwerk brede oplossing. U wilt kijken op de single-user-oplossing, de gratis Internet Explorer Blocker Toolkit. De toolkit schakelt wezen Internet Explorer 9 upgrade naar een optionele upgrade in plaats van een verplichte upgrade en duwt hem uit het zicht dus. Als u wilt upgraden kunt u dit doen door de update te selecteren en te installeren.

Dear How-To Geek

Ik heb onlangs een upgrade naar Windows 7 vanaf een tamelijk oude Windows XP-installatie. Ik heb mezelf vond het missen van de domste dingen die … in XP kunt u gemakkelijk de achtergrond van een map kan veranderen op een afbeelding. Er lijkt geen dergelijke functie in Windows 7. Kan ik hetzelfde doen in Windows 7? Aangepaste achtergrond beelden waren een deel van mijn workflow!

oprecht

haarscheuren Customization

Dear Craving

Je bent op zoek tevergeefs Microsoft nixed de background-image functie en het is niet waar te vinden in Windows 7. Gelukkig is er een lichtgewicht applicatie die u toelaat om de mappen te tweaken. Het is niet zo gemakkelijk als het hebben van de juiste functie gebakken in de map menu’s maar het is vrij eenvoudig te gebruiken. Head over de Windows Club en pak een kopie van hun Windows 7 Achtergrond Changer. Zorg ervoor om het uit te voeren als beheerder (als we het getest op een Windows 7 64-bit box de toepassing errored onmiddellijk als het niet werd uitgevoerd als admin).

Dear How-To Geek

Ik ben op een echte maatwerk kick de laatste tijd en hebben allerlei dingen op maat op mijn Windows 7 / Ubuntu dual-boot machine. Een van de weinige unconquered gebieden is de bootloader scherm. De standaard interface is echt lelijk. Ik weet dat het een klein ding, maar als je hebt besteed zoveel tijd als ik dingen heb aanpassen u alle uit te gaan! Is er iets wat ik kan doen?

oprecht

Bootload Moddin ‘

Dear bootload

Het blijkt dat je bent niet alleen in de wens om de bootloader te passen. De standaard bootloader is GRUB en, terwijl een solide bootloader, het is vrij eenvoudig te kijken. Bekijk onze gids voor het vervangen van GRUB met BURG-een zeer flexibele bootloader- hier. Als je klaar bent kun je het lettertype veranderen, de achtergrond voorstellen, en nog veel meer.

Heeft u een vraag die u wilt voordat het personeel How-To Geek te zetten? Stuur ons een e-mail op ask@howtogeek.com en dan houdt een oogje op een oplossing in de kolom Vraag How-To Geek.

GRUB2 kunt u de bootscreen aanpassen. Ik denk dat het bijna klaar is voor release.

Dear Voorzichtige Upgrader

U kunt ook een kijkje nemen op dit artikel op de IE-blog, dat gaat over de stappen die we hebben genomen om de betrouwbaarheid verder te verhogen in IE9 te nemen; http: //blogs.msdn.com/b/ie/archive/2011/ 21/04 / how-you-help-us-verbeteren-ie-s-reliability.aspx

In het bijzonder door de IE9 platform preview, beta en RC mijlpalen, we geïdentificeerd en gecorrigeerd de meest voorkomende crash scenario’s zowel in het product zelf en in veel gebruikte add-ons. We lopen extreme workloads op elke build van het product tijdens de ontwikkeling (onze “stresstests”). De resultaten van deze stress en lange afstand testen continu draaien op de laatste versie IE9 run 6-7 keer langer dan IE8.

Terwijl u van harte welkom om de upgrade van IE8 uit te stellen tot IE9 bent – het is uw recht om te kiezen wanneer u een upgrade, na alles – je zou aangenaam verrast om te ontdekken dat IE9 is nog robuuster dan de versie die je hebt met een beroep op zijn. Succes!

Warme wensen

Tim Sneath, Microsoft

@Tim

We moeten erop wijzen dat we aanbevelen per e-mail dat de lezer overstap naar IE9 – het is mijlen beter!

Kun je niet gewoon met de rechtermuisknop op de update en sloeg verberg alsof je in staat om voor de meeste updates bent? Dan wanneer je klaar bent, klik je op de “verborgen updates tonen” aan de linkerkant bar om het te zien?

Dear Voorzichtige Upgrader

Verwijderen IE en anders te gebruiken om het even wat, zul je veel gelukkiger zijn.

Ik heb niet eens een upgrade naar IE8 nog, dat zijn de negatieve recensies die ik heb gezien. Was niet eens bewust was er een IE9. Wat is veilig en wat niet? Ik weet echt niet willen om mee te doen met het proberen om de tekortkomingen op te lossen. T

Honest to God, Jason, de uitdrukking echt, echt, eerlijk gezegd “het zekere voor het onzekere.”

Eerlijk.

Bob C; IE8 is niet leuk, maar het is beter dan 7. Het kreeg negatieve beoordelingen omdat het korte daarvan de verwachtingen viel. IE8 heeft meer functies en is (iets) sneller. IE9 ondersteunt HTML5 onder andere dingen. Ik gebruikte de beta en RC en gedetecteerd slechts 3 bugs. Het eindproduct is het dichtst bij volmaaktheden toch … Ik heb nog steeds een hekel aan IE in het algemeen wel, Chrome en FF4 zijn beter (vooral chroom!)

Jeez dit is de 2e keer dat ik zie deze spelfout: “om het zekere voor het onzekere ..”>

@Tim Sneath

Hey Tim, de zorg om het geheugengebruik van de Windows Gadget sidebar steekt na het upgraden naar IE9 verklaren?

Met IE9 = Sidebar @ bijna 150-160MB.

Zonder IE9 = Sidebar @ 60MB-70MB.

Ik blijf tabbladen op mijn systeem, tabs = alert blijven n bewust. Geïnstalleerd IE9, bleef opmerken Sidebar aan het eten was door middel van ram als een konijn in een gebied van de sla. Ik google’d het probleem, gezien een paar mensen waarin ze verwijderd IE9, dat het verwijderen van IE9 het probleem opgelost. Dus ik probeerde het, mijn sidebar terug naar 60MB – 70MB.

Thanks How-To Geek voor een ander groot artikel. Zal het gebruik van Windows 7 Achtergrond Changer.

@dood

Ik heb gezien je reactie & i lol’d.

Echt. Verwijderen IE en anders te gebruiken om het even wat, zul je veel gelukkiger zijn.

@ Tim Sneath

Ook ik ben benieuwd naar de trend MS lijkt de laatste tijd van het geheugen intensieve software releases te hebben;. True, producten zoals Windows 7 en IE 9 niet beter dan hun voorgangers uit te voeren, maar ze gebruiken verbazingwekkend grote hoeveelheden harde schijf ruimte en RAM. Ik weet dat schijfruimte en geheugen sterk is toegenomen door de jaren heen, maar betekent dat dat de software-ontwikkelaars moeten al die extra gebruiken? Je zou denken dat het ontwerpen van software heeft genoeg zijn om de kwaliteit die we willen bieden geavanceerde (en verdienen met de kosten van MS producten) zonder verbruiken 100x meer middelen dan de eerste oprichting.

Gewoon nieuwsgierig

In Win Vista, gebruik ik Logon Studio aan mijn laars-log scherm te wijzigen. Het is snel en makkelijk, en ik heb nog nooit een probleem gehad met het. U moet de dame die mij elke ochtend begroet te zien. En je kunt zoveel foto’s in te doen als je wilt. Voor een tijdje, ik hield het in Quick-Launch, maar ik doe het niet zo vaak meer te veranderen, dus ik nam het terug off van Q-L.

Alles wat je mensen zijn LAME. Iedereen wil slecht over Microsofts IE9 te zeggen, want in het verleden problemen die zij hadden met andere browsers. Heeft iemand de zorg om zelfs het eens te proberen voordat badmouthing het? Ernstig? Ik gebruik het sinds de beta fase en nooit echt ondervonden geen problemen mee. Probeer het gebruik van het voor een maand en zie het verschil, het is heads to head met chroom. Firefox 4 is een RAM varken, en zeg me niet dat is het niet, want zelfs met behulp van 1 tab in Firefox, ik heb het gezien verbruiken ongeveer 512-1.5Gb van het geheugen. Het is snel, maar ze moeten met de oude code, nu, chroom, die browser is strak, maakt geen gebruik van veel systeembronnen. Safari, zou het in hetzelfde schuitje met firefox op geheugengebruik, maar het is snel als chroom, dus ze zijn beide gebaseerd op WebKit.

Ik zeg niet dat deze browsers zijn slecht, ik zeg Mozilla nodig heeft om aan boord te komen met betere programmering, en dat doet Apple.

Vooral veel IT-afdelingen moeten de mensen ofwel vijf vinger sloeg of verwijderd uit hun werk, houden ze terug de upgrades op vele programma’s zoals Internet Explorer 9 en Windows 7. Ik vind deze producten zeer stabiel ten opzichte van Microsoft te zijn. Ik wil geen excuses over waarom je oudere programma’s werken niet op een nieuwer besturingssysteem hoort, het is jouw taak om alternatieven te vinden en te leren mensen deze alternatieven.

Ook de man met de zijbalk probleem, heb je ook controleren wat gadgets consumeren dat veel geheugen, want het is niet echt een fout in het programma, meer als de eindgebruiker die de update geïnstalleerd. Ik heb IE9 op veel computers geïnstalleerd en het is echt niet de moeite met iets. Controleer of er bijgewerkte gadgets, misschien is dat zal je probleem op te lossen, of als je een probleem hebt met het, exit of te doden het proces voor het, het is eigenlijk nutteloos anyways.

Stoppen met klagen over geheugengebruik, als je een 64-bits besturingssysteem kregen en 2 + GB RAM het moet geen probleem zijn. Als u minder dan dat hebben of een ouder systeem, stoppen met het maken van excuses of een upgrade van uw geheugen of een upgrade van die vermoeide oude computer. Mensen willen altijd iets om over te klagen, en ik klaag niet ik ben eigenlijk met vermelding van de voor de hand liggende hier. Ik ben een chromen gebruiker, en ik ben multiplatform, wat betekent dat ik andere besturingssystemen dan Windows.

@Silver Dragon Sys, Krijg met het programma, upgraden en stoppen met klagen. Naarmate de technologie evolueert hoe meer geheugen je gaat om te consumeren. Dat is hoe de technologie werkt. Vandaar dat Windows Vista geduwd voor nieuwere technologie. Als het niet voor Vista zouden we met behulp van monitors op 1024 x 768, DirectX 9 en de meeste van alle grafische kaarten die niet decoderen of video’s converteren voor ons. Mensen niet willen de premie voor Vista te brengen en het is hardware-eisen, haat het om het te breken voor u, maar Windows 7 maakt gebruik van dezelfde.

Ook iedereen heeft iets geheugen intensieve, niet al te veel mensen niet willen dat hun programma wordt uitgevoerd in de pagefile zaak ‘zijn trager op die manier. Kijk naar Adobe met photoshop.

@J; Het is ver van Chrome,. Chrome, Opera, FF4; IE9

Mijn FF4 met 21 Extensions ingeschakeld & 30 userStyles ingeschakeld met 8 tabs geopend wordt met behulp van 260MB ram.

Want het te consumeren 512-1.5Gb van het geheugen met een tab, het probleem ligt bij jou.

Windows 7 is prima, het beste besturingssysteem ooit. Het ondersteunt alle mijn nieuwste hardware bijvoorbeeld trim voor mijn SSD & DX 11 voor mijn gfx kaart.

Tuurlijk IE9 kan stabiel zijn, maar het verhoogt het geheugengebruik op andere Microsoft-gebaseerde programma’s.

@J; Geciteerd van je. “Ook de man met de zijbalk probleem, heb je ook controleren wat gadgets consumeren dat veel geheugen, want het is niet echt een fout in het programma, meer als de eindgebruiker die de update geïnstalleerd.”

Hebt u eigenlijk lees mijn volledige commentaar, de manier waarop je gereageerd zou ik niet zeggen. Ga terug naar boven en herlas het langzaam voor jezelf om veel beter te begrijpen. Vooral het deel over voor en na installatie IE9.

@J, “Het is eigenlijk nutteloos anyways”; En hoe is het nutteloos? Ik gebruik het voor CPU, geheugen, Netwerk, OS Drive-gebruik, GPU waarnemer, kalender en weather.The sidebar is een zeer nuttig instrument. Met zich mee die ik gebruik Aida46, Task Manager met het werken mem set aan de bovenkant, in de gaten houden wat er met behulp van de meeste geheugen etc en de monitor bron om te kijken naar de leest en schrijft op mijn SSD te houden.

@J; Niet zoals mezelf, maar er zijn nog steeds mensen zijn die zich niet kunnen veroorloven een mooi systeem en het gebruik van een hand-me-down pentium3 met 256-512 mb ram.

@J: “Als het niet voor Vista we zouden worden met behulp van monitors op 1024 x 768, DirectX 9”; o.o Are you kidding me? Dood, ik was weg te stralen met CoD2 met DX9 1280 × 1024 in XP voordat vista was nog in beta. Bijvoorbeeld, mijn kaart is DX11, Win7 OS is DX10, maar ik kan nog steeds DX11 spelen in DX11 mode met een DX 11 kaart; http:. //en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_2; Release datum 25 oktober 2005. ; http: //en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista; Retail release datum: 30 januari 2007

Na deze opmerking die ik ga niet het antwoord terug naar je onzin. U moet uw feiten recht over alles wat u hier vermeld “open deur” te krijgen. Nee!

@Anon, Om je meer van een idioot kijk, ik heb geen tijd besteden aan het kijken welk programma het geheugen, dat maakt je ziet eruit als een obsessief-compulsieve persoon verbruikt. Het mag niet anyways uit want hoeveel geheugen deze computers nu-een-dag. Ook Windows7 verwijderd van de zijbalk en gecodeerd de basis in de verkenner, terwijl in Windows Vista had je laat dit naar rechts of links van het scherm, die de hel heeft al die gadgets anyways, concept voor geeky mensen die behoefte hebben aan iedere monitor aspect van hun systeem dat niet een groot probleem zou moeten zijn [zoals ik al vele malen gezegd] we hebben genoeg van het geheugen, waarom zou het zelfs uit hoeveel een programma verbruikt.

Ook de Pentium III-systemen, kunnen ze Windows Vista en Windows 7 niet lopen natively. Er is gebrek aan ondersteuning voor deze processor, ik weet dat er video’s over YouTube, maar het kan echt niet vol gas op die machines draaien. Als dat ze waarschijnlijk met Windows XP op die machines, zo niet, dan Windows 2000 of gelijkwaardig.

Maar voor de Windows Vista argument op gaming is niet de manier waarop gamers code veranderen hun games om ze meer levensecht te maken. Ook was ik niet met vermelding van gaming, was ik meer met vermelding van HD en wat al niet, en je kan claimen Windows XP ondersteunt native, maar niet echt en ook niet weet hoe de middelen correct te gebruiken op DDR2 en nieuwere soorten geheugen of over quad core en dual-core processors. Kun je dat spel op die computer spelen op 2560 × 1600 resoluties? Ik zou niet denken. Maar wat ik met vermelding van was dat Windows Vista / 7 heeft aandringen op nieuwere en snellere technologie.

Voor de laatste, de reden waarom je bashing IE, in theorie is het omdat het geen add-ons hebben, zoals die webbrowsers te doen.

Tijdens de lancering Space Shuttles verbruikt 11.000 pond brandstof per seconde.