vraagt ​​de lezers: bent u bereid om uw garantie voor geek trots?

Garantie plassen is een bijproduct van de dingen die geeks willen de meeste doen: tinker, tweaken, en te personaliseren. Deze week willen we horen over uw garantie vervallen avonturen en de tijden die u kozen ervoor niet te pellen van de sticker en de leegte die garantie.

Er zijn 1001 manieren om uw garantie inclusief modding uw game console, jailbreaking uw iPhone, beworteling je Android-telefoon, het upgraden van uw router met DD-WRT vervallen, en andere trucs die aanpassen, tweaken, en bevrijden je geek toestel. Of is het omdat het product schepen ontbrekende functionaliteit en je moet het terug te vorderen door hacking of omdat je gewoon niet kan staan ​​om je spullen verblijf voorraad te laten, we willen horen over uw garantie vervallen avonturen (en de tijden die u niet kunt of zal niet snijd de symbolische sticker en vervalt afstand). Wat motiveert je? Wat is je favoriete garantie vervalt tot op heden? Welke instrumenten gebruik je?

Geluid uit in de reacties hieronder en controleer vervolgens terug op vrijdag voor de wat Uw Said roundup.

Ik ben helemaal over het vervallen van garanties, ongeacht het product. Sommige avonturen onder jailbreaking de AppleTV 2, het installeren van XBMC op mijn xbox 1, tuning de ps3 voor CFW, Beworteling mijn N1 en installeren CyanogenMod op, Modding de Wii! Ik moet echt door het overhemd van ThinkGeek dat “ik leegte Garanties”, zegt

Ja absoluut. Natuurlijk, het probleem is, Ik ben momenteel in het bezit van een Symbian-apparaat, en waar is het plezier in “jailbreaking” dat? Ik had een heel slechte ervaring jailbreaking een Wii, maar ik probeerde het weer te veel succes. Helaas, ik heb iets stoms en dichtgemetseld het. Ik zou de garantie, niet te trots, maar vanwege mogelijke nuttige effecten.

Ik nam apart elektronisch speelgoed en zet in “extra” LED’s toen ik een kleine jongen was. Nu wortel ik mijn telefoon met overgave, en gaf mijn Droid Eris nieuw leven. Zijn nu het runnen van een Gingerbread (Android 2.3) ROM (het werd nooit Froyo 2.2) en nu doet dingen het was nooit ontworpen om te doen. The Stock ROM lijkt nu zo onhandig. Android-telefoons worden vrijgegeven op een halsbrekende tempo, en telefoon makers niet wilt besteden middelen actualisering telefoons die overbodig geworden binnen enkele maanden. De geeks bij CyanogenMod opvoeren en de adem nieuw leven in deze apparaten en vaak los roms die beter werken, sneller en stabieler dan het origineel. Als de telefoon makers geen zin gehad (pun intended) zouden zij een aantal van deze CyanogenMod jongens huren en hun telefoons nog beter te maken!

De HP DV5 en dv7 (en waarschijnlijk meer) notebooks hebben een licht op de rug, dat is altijd op. I “modded” door het demonteren van de computer en de stekker uit het licht. Ook geworteld mijn Android voor de draadloze tether gewoon omdat ik kon.

Ik mod daarom ben ik. #dat is alles

Nou, ik zal. Ik heb mijn SE Xperia X10 Mini geworteld. En waarom niet? Ik kan genieten van extra functies, zoals Wi-Fi tether en Screenshot in de goede oude Android 2.1! Dat is mijn telefoon en ik wil gebruiken als ik wil.

Ik ben al over het modden van mijn gadgets! Ik heb mijn jailbroken iPhone en een aantal vrienden, ik ben Ubuntu op al mijn computers nu (met inbegrip van de vrouw) en ik heb mijn broer overtuigd om ook verhuizen naar Ubuntu. Ik heb (nog) niet mijn Wii … modded ..maar zodra mijn vrouw verlaat het huis voor een avond … 🙂

Ik Mod bijna everhthing. Ik heb mijn iPod Touch jailbroken, softmodded mijn Wii, geworteld mijn Cr-48 en zet Ubuntu op het voor wanneer ik moet een desktop-OS, en ik ben van plan te wroeten mijn Droid X als het mogelijk is (Motorola is al vergrendelen telefoons, dus ik weet niet over zijn telefoon). Ik doe het voor de voordelen vooral. My Touch is oneindig veel beter met de jailbreak.

Absoluut, Wat is een garantie … u zelden nodig hebt of ze gebruiken en de benifits die je krijgt van wat ooit mod je doet om wat ooit apparaat dat u hebt. Meestal zijn de Voordelen te wegen de risico’s … dus ja! Mod On, On Hack, Jailbreak wat je kunt. Bevrijd je Hardware van het software.:-D

Als ik kan bedenken een manier om te modden of iets te hacken, doe ik het. Waarom? Want ik wil proberen om te zien of ik het kan doen. Op dit moment probeer ik te achterhalen hoe de oude Xbox 1 mod te doen.

Ik herinner me het nemen van elkaar een transistorradio van mijn vaders aan de volumeregelaar te bevestigen en terwijl ik daar was, voegde een andere spreker en vervolgens vaststelling van de buis hifi-console nadat de plaatselijke winkel niet kon. Ik nam elektronische techniek op school en hebben bijna alle elektronica wat ik bezit op een gegeven moment uit elkaar gehaald. Softmodding lijkt me gewoon verkeerd, omdat je niet je handen te krijgen daar te begrijpen wat er gaande is. Maar ik kan zeker het beroep zien, en het lijkt de toekomst. Ik denk niet dat ik ooit een harde mod voor mijn Apple TV2 vinden 🙂

Ik denk dat ik elke console die ik heb bezeten, Xbox, Xbox 360, PS2, PS3, Wii, enz. Maar als een familie man, ik moet een unmodded versie van sommige van die rond voor de momenten waarop te houden heb modded dingen niet goed gaan.

Garanties werden gemaakt om te worden vernietigd.

Oh ik vergat mijn Nook Color lol, dat ding zoog als een e-reader, nu is het een volle klap tablet met Gingerbread! Mmmmmmmm Gingerbread CyanogenMod!

Ik meestal wachten tot de nieuwe geur is uitgewerkt en de korte garantie voor de meeste elektronica (90 dagen?) Is al voorbij voordat ik het kraken openen van de zaak of het installeren van gehackte firmware en dan is het alleen als de hacks bieden een zekere mate van functionaliteit en functies die mijn tijd en kans op bricking het apparaat waard zijn. Ik heb mijn eerlijk deel van de mod-chips bedraad in oude Xboxes voor vrienden om opnieuw doel hun oude spelconsoles zoals Media Centers voor hun kinderen rec kamers. Ik ben helemaal voor het nemen van oudere apparaten en hacking ze opnieuw gebruiken ze als iets nuttigs en verlengen de levensduur van het apparaat.

Ik geniet van het zien van het lef van elektronica en uitzoeken hoe het allemaal met elkaar in verband en werkt. Ik denk dat dat is gewoon een fundamenteel deel van wie ik ben, ik wil begrijpen hoe de dingen werken. In mijn ogen lijkt het vreemd dat mensen niet de zorg over te begrijpen hoe de apparaten die ze gebruiken het werk.

De enige keer dat ik zal niet hacken is wanneer het apparaat is niet van mij of de voordelen zijn niet de moeite waard, net als jailbreaking een Apple TV aan SSH en het slechte weer.

Garantie? Wat is dat?

Als ik niet iets kopen tweedehands (gebruikte) dan moet ik meestal ontwerpen en te bouwen wat het ook is dat ik wil / nodig uit discrete componenten (weerstanden, condensatoren, spoelen / spoelen, chips, etc.).

Eerlijk gezegd, kan ik de laatste keer dat ik kocht alle nieuwe tech spullen die een garantie had niet herinneren. Zeker niet iets dat meer dan ongeveer vijftig dollar was. Dus ik meestal geen zorgen te maken over het vervallen van wat is meestal een vrij zinloze zielig contract toch.

[Ik heb geen leegte garanties – Ik Sue]

@Robert Ahhh man er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen met de AppleTV nu. Ik gebruik de mijne voor XBMC en Hulu, en al de aweosmeness van XBMC!

De meeste garantie op computers zijn toch de moeite waard nul. Ongeveer net zo veel gebruik als ondersteuning van Microsoft is.

@Seasider BAZINGA!

Gekocht nieuwe computer, € 2k, mooie specs. Helaas is de winkel niet een extra HDD (ik meer ruimte nodig), dus ik kocht er zelf een, opende het geval is (dus het verbreken van de verzegeling en het vervallen van mijn garantie) en zet HDD in.

Twee dagen later niet Mijn voedingseenheid waardoor bijna alle bakken van de componenten van de computer. Yay voor geen enkele garantie!

€ 2.134,95 in de afvoer!

Best Buy Kassier: “Wilt u de uitgebreide garantie op deze Apple TV”

Ik: “Nope, omdat ongeveer 5 minuten nadat ik thuis ben ik ga worden het vervallen van de ene heeft het door jailbreaking het en zetten XBMC op het zodat ik kan een echt fatsoenlijk media player gebruiken”

Best Buy Kassier: “…”

Ik draag mijn trots ik leegte Garanties t-shirt. Alles wat ik heb is modded. Drie iPod touches, twee ipod 80gig klassieke’s, wii. xbox, twee psp’s en nog veel meer. Mijn vrouw houdt van het feit dat ik dit kan doen.

Toen ik mijn eerste psp kocht een lange tijd geleden, ze boden me een extra garantie dat het zou dekken, zelfs als ik gooi hem door de kamer. Ik zei ja, ik wist dat ik zou het zodra ik thuis kwam te hacken, en als ik dichtgemetseld kon ik het terug te nemen.

@Weslocke Hahaha!

Ive modded mijn psp, jailbroken ongeveer 15 ipod touch voor mij en vrienden, geworteld android telefoon voor dat internet tether, jailbroke iphone totdat de nieuwste firmware en ik niet achterom stoorde dat te veranderen nog niet terug. Ik zal niet aan mijn GFX Card totdat ik weet wat im doet om Watercool dat bad boy

Ik zal niet ontkennen dat ik de neiging om de garantie op zowat elke technologische apparaat, dat vind ik liggen 🙂

Hell Yeah !!

Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van een garantie en ik heb geen behoefte aan hen. Ik bouw de meeste van mijn eigen spullen anyways. Wat is het nut van het hebben van leuke dingen als je het niet kunt gebruiken zoals u dat wilt? Ik moet de “garantie” te vervallen om de dingen te doen met het systeem dat ik wil.

Ik krijg snel verveeld met de standaard OS zo, ik wil proberen nieuwe voeders ook al vervalt de garantie.

Ik vervalt de garantie vrijwel onmiddellijk. En ik geloof dat als je weet wat je doet (of u weet het niet maar het is niet te duur) u shoud ook.

Een goed voorbeeld: u koopt een laptop met crapware (dit mag niet geldig te zijn voor desktop want die moet je toch op te bouwen uit delen). Dus wat doe je dan? U verwijdert alles van de harde schijf met inbegrip van de partitie met een rescue kopiëren en installeren van een nette en schone besturingssysteem.

Natuurlijk moet je een ander OS licentie te betalen, maar deze dagen ze ofwel gratis (als je veeg 7 of Vista en installeer een mooie schone Ubuntu) of niet zo duur als ze gebruikt worden (XP Pro terug in de dagen was ongeveer 400 dollar, terwijl een licentie voor 7 kan worden gekocht met ongeveer 150 op de korting sites als TigerDirect of egghead)

Dus ja, ik leegte die garantie.

Trouwens, weet je, er zijn mensen die hetzelfde besturingssysteem installatie over de gehele levensduur van de machine te houden. Kan je dat doen? Ik laat ten hoogste 4 maanden tussen twee schone installaties …

Ja, ik hou van mijn spullen te verbeteren.

Zoals mijn T-shirt zegt “I Void warrenties” Nou in ieder geval mijn eigen spullen.

Ja. Maar ik mijn iPod Touch binnen twee dagen dichtgemetseld dan heb ik het terug en kreeg een nieuwe gratis.

Met alle van de hoepels en hindernissen ze maken je door alleen maar om de garantie te krijgen, de garantie is niet het papier waarop het geschreven op de moeite waard. Ik heb zelfs een apparaat dat vermeld moet u de originele verpakking om het terug te sturen voor de service te behouden.

Ik geef het grootste deel van mijn elektronica ongeveer een maand van een training voordat ik breek het zegel alleen maar om ervoor te zorgen dat er niet een component of een fabricagefout.

Zoals voor soft modding, het is triest dat zoveel elektronica vroeg met pensioen zijn, omdat het nieuwe model biedt betere mogelijkheden. Inmiddels is de ouder model kan dezelfde functies te bieden, maar de fabrikant zal de firmware die deze kenmerken kunt u niet vrij te geven.

2 eenvoudige woorden … Natuurlijk !!

Plassen garanties is wat ik het beste doen. Ik heb meestal geen baksteen wat ik ben modding.

Ik wil hier iets te verduidelijken. Beworteling je Android mobiele telefoon niet uw garantie ongeldig. Echter, het ontsluiten van uw bootloader (dat is iets heel anders dan wroeten) vervalt de garantie.

Ik had 3 jaar garantie voor mijn PS2, nam ik er gebruik van tal van keren;. Toen het voorbij was ik de hel modded van te maken 🙂

De opwinding als er iets als jailbreak een product doet kan nooit worden ervaren terwijl het leiden van de garantie leven!

Eens, ik vervalt mijn garantie voor een betere videokaart die ik kreeg van een vriend te installeren. Ik installeerde het … geen problemen daar. maar…. na 2 dagen met de nieuwe videokaart ik dacht over het upgraden van mijn BIOS, het was een oude PC. Nou … het werkte niet en ik wist mijn moeder boord nemen van de nieuwe videokaart met zich mee bakken (zie je de ironie hier?)

Maar zelfs na deze, zou ik nog steeds vervalt een garantie als het betekent tweaken dingen aan mijn voordeel

Slechts 2 weken nadat ik mijn SGS had ik geworteld is, gebruikt CWM te knipperen met de nieuwe kernel / rom en ontgrendeld het voor alle netwerken. Dus korte antwoord is F * CK JA! Het is nog steeds een van de snelste telefoons alleen laten LGx2 en Nex1 vooruit.

Tenzij een stap voor stap procedure wordt gekenmerkt op http://www.howtogeek.com, ik ben terughoudend om iets dat de garantie vervalt 🙂 proberen, Als je mensen hebben geprobeerd, moet het veilig zijn om te doen !!

Ik jailbreaken mijn iPod Touch 4G en wortel mijn telefoon. !!!!!!!!!!!!

Ik ben een geek en ik kan tweek !!!!!!!!!!!

Ik speelde met het idee van beworteling mijn Android voor een tijdje. Deed veel onderzoek naar het idee, maar uiteindelijk besloot ik zou wachten tot Cyanogen bracht een Gingerbread ROM – aangezien ik een Nexus 1 de OTA updates waren behoorlijk goed tot 2.3 werd uitgebracht. Ik heb geen probleem met het vervallen van mijn garantie. Ik heb verzekering op mijn telefoon die niet zou vragen of het niet geworteld was of niet. Ik ben zo blij met CM7 dat ik graag het risico van het betalen van £ 100 meer dan voor mijn verzekeraar om het te vervangen zou lopen geweest. Beworteling geeft je meer functionaliteit en ontsluit het volledige potentieel van uw telefoon. Zal het doen zodra ik mijn volgende droid te krijgen. Tenzij Google verandert de manier waarop dingen worden vrijgegeven! Zoals voor andere gadgets – hoe hoger de waarde, hoe meer ik zou bezorgd zijn. Dat is waarom ik kopen pre overclocked PC’s, maar ik ben blij dat ik mijn router tweaken – wat £ 40 voor een snellere D / L van hoge kwaliteit Duitse Pornografie! haha. Power to the Geek!

Ik zal alles hacken. iPhone, Android, Apple TV, Google TV, zelfs programma

Oh mijn god! Ik heb me niet gerealiseerd dat ik gedaan heb alle bovengenoemde, jailbreaking de iPhone, modding me spelcomputer en DD-WRT de Linksys Router. Alle met het doel gebruiken hun volledige potentieel. De iPhone is nu gebruiksvriendelijker, de game console werd in een entertainment center en de router laat me fine tuning van de instellingen aan mijn gezin nodig heeft.

Ik ben dol op garantie vervallen. Ik hoef je niet eens over nadenken wanneer ik doe het,. Ik heb mod chips in Wii geïnstalleerd en ook softmodded Wii;. Mijn Droid X is geworteld en actief Vrijheid Rom. Hebben tevens geworteld en geïnstalleerd Cyanogen op een HTC Incredible;. Het eerste wat ik deed toen ik mijn nieuwe HP Laptop was Ubuntu installeren over het. Windows is altijd de eerste om te gaan;! Mijn routers en zelfs de routers op mijn werk, zijn running DD-WRT al jaren! Nooit meer crashen routers met downloads.

Ik geworteld, flash een rom, tethered, overclocked mijn g1

Ja! Ik heb betaald voor het, heb ik het recht om het te schroeven! (Beworteling een Android samsung galaxy 3)

JA

Doet het houden van een kleine tool tas in je auto te tellen? Soms nooit krijg ik uit de parkeerplaats.

Kreeg een Pandigital Novel E-reader geschenk. Maar zijn het hacken van het met de hulp van enkele online forums, en nu is het een tablet-pc met geweldige graphics, surfen op het web, e-mail, games, etc …. een fractie van de kosten van een I-Pad. Ondanks enkele problemen en een aantal zaken – zijn leuk om de uitdaging aan te gaan, en ik ben van plan om door te gaan – Bazzinga!

Ik vervalt de garantie op iets wat bijna elke dag.

Ik heb de garantie op bijna alles wat ik ooit heb in handen vervalt,., Waaronder een gloednieuwe chevy blazer terug in ’86. dat ik gestript tot op het frame, in mijn voortuin gewoon om te zien of ik het kon samen terug te zetten.

Ongeveer de enige garantie ik vermijden, vervallen, is harde schijven.

Het eerste wat ik me herinner ongeldig was mijn ouders nieuwe telefoon toen; ik was ongeveer 7 jaar oud. Ik wilde zien wat er zou gebeuren als ik stopte het in, om een ​​110V stopcontact.

Ik laat de garantie sterven voordat ik mod. Mijn huidige laptop (a Latitude E6410) heeft drie jaar van onopzettelijke schade dekking inbegrepen gratis met de garantie. Als ik vergeet het op de top van mijn auto, wegrijden, en laat de PC in twintig stukken, zolang ik schep de stukken later heb ik niet betalen voor de vervanging. Tiny, just-for-fun veranderingen zijn niet de moeite waard ongeldig te verklaren dat. Ik dacht echt hard over beworteling mijn telefoon. Ik niet, en toen was ik blij dat ik niet bij de luidspreker van mijn telefoon overleden en werd het vervangen gratis. Ik heb genoeg van de oude hardware voorbij de garantie waarmee ik kan spelen.

Noy per se voor geek trots, maar ten behoeve van de mod, ja.

“Als het niet gebroken, niet repareren” mijn vader zei altijd (en nog steeds doet). Ik zeg “Als het niet gebroken, maar als je er meer van kan krijgen, repareren, mod het, hacken”. Ik heb een Linksys WRT54G2 / GS2 router die oorspronkelijk prima (de eerste 2 dagen) werkte, maar daarna begon te verband met de modem te laten vallen. We gingen voor suppor voor linksys, en wat denk je? Geen antwoorden! Upgraded firmware, en niets. Gereset (zoals 100 keer), en niets. Dus ging ik voor dd-wrt.com, modded de router (was zo gemakkelijk), en meer dan 2 jaar dat het feilloos werkt. Garantie? who cares over het wanneer u niet uw problemen kan hebben opgelost? Dus ja, als u denkt over modding met de dd-wrt jongens, probeer het eens.

En geek trots? Ik ben met behulp van iPhones sinds het 2g (bah!). Zoals u zich wellicht herinnert, geen video, geen achtergronden voor die eerste versie (en natuurlijk, geen dragers voor Mexico op dat moment), dus meteen jailbroken en unlocked voor al die (en andere) goodies. Vandaag, met de iPhone4, we hebben deze goodies beschikbaar als basis. Dus nu de jailbreaking (geen ontsluiting nodig, want we hebben nu 3 dragers in Mexico dat de iPhone te verkopen) is op de “enkel omdat” rechtvaardiging. Garantie? u kunt altijd herstellen naar uw werk FW, waardoor er geen spoor van de manipulatie =) (natuurlijk, als de gadget is nog steeds beheersbaar).

Nee. Als een alleenstaande ouder met de economie de manier waarop het is, het geld groeit niet aan de bomen in mijn huis. Ik kan me niet veroorloven om een ​​nieuwe (cel, game console etc) te kopen, dus ik zorg om degene die ik heb volgens de garantie te gebruiken. Als ik rijk was en niet de zorg over geld, dan zou ik niet schelen en zou gemakkelijk te riskeren.

Ja, natuurlijk heb ik,. Voordat ik een garantie komen te vervallen, ik beginnen met het lezen veel over wat ik over te doen, en wat anderen hebben experinced. En ik heb nooit in geslaagd om iets te vernietigen, want ik lees altijd zo veel over het 🙂

Ik weet dat er altijd een risico van iets te vernietigen, maar dat is slechts een van de leuke kanten van het vervallen van garanties

Ik denk dat dit moet een groep mensen die volledig begrijpen hoe toen mijn vrouw zegt: “Kun je niet gewoon gebruik maken van dingen voor wat ze voor? Worden gekocht ‘, antwoord ik,” Omdat ik kan! “Ik heb gehackt telefoons, jailbroken iPods, installeerde een paar smaken van Linux op elke computer die ik ooit heb in handen, en draaide GPS-eenheden in PDA’s. Ik heb nooit meer moeten wachten dan een paar dagen de tijd om mod iets, en ik denk dat ik heb geluk gehad, want ik heb nog nooit een storing die een garantie hoe dan ook zou hebben gedekt gehad. (En de vrouw echt niet mijn geeky wegen erg als er een probleem is met haar laptop … 🙂

Yeahhh jailbroken iPod, iPhone, en softmod wii. En ubuntu overal. Vergeet niet een dwaas niet hoewel, zorg ervoor dat je weet wat je aan het doen bent, en altijd denken aan de worst case scenario. Dingen krijgen dichtgemetseld omdat de jailbreaker is onzorgvuldig.

Hell Yeah !!! niemand ooit gebruikt hun garanties op hun producten anyways.

Ik nam uit elkaar elke hand gehouden spel dat ik had toen ik een kind was. Ik had blikkerig sprekers in hen vervangen door echte speakers, LED’s toegevoegd, vond diagnostica modes, enz. Toen ik mijn eerste huis router “Linksys” was er niet veel dat je kon doen omdat het niet was het runnen van een geopend OS. Maar toen vond ik “goedkoop” buffalo routers in de winkel opende een nieuwe wereld voor mij met draadloze, QOS, regels, plannen enz. Ik ben begonnen met DD-WRT en de verschillende vorken’s van de orignal linksys code en nu hebben gestandaardiseerd op tomaat.

Hetzelfde geldt voor telefoons. Mijn eerste echte smart phone was een HTC typhon SMT5600. Ik compleet vervangen het startscherm en widgets, scheurde het register en geïnstalleerde vele toepassingen tweeks. Mijn HTC presteerde beter dan de meeste van de slimme telefoons op de markt op het moment.

Bij AT & T de Android-gebaseerde backflip toegevoegd aan hun line-up kreeg ik die telefoon voor “gratis”, maar was erg teleurgesteld hoe vergrendeld was. Dus scowering over het hele internet landde ik op een site die in staat zijn om een ​​aantal vreemde manieren “side loading” apps bieden en dan eindelijk geworteld, en vervolgens roms 3rd party was. Ik denk dat ik één van de beste “bedrogen uit” goedkope Android-telefoons nu.

Een ding dat ik altijd in mijn achterzak houden is hoe je terug naar een fabriek ROM of configuratie te krijgen. Dit is pas komen in de router ruimte aangezien ik heb gehad radio gewoon slecht gaan binnen enkele weken na aankoop. Snelle flits terug naar de fabriek, een reis naar fry en geen vragen gesteld. Ik heb gehad om dit twee keer doen, maar nooit om een ​​apparaat terug te sturen naar de vervaardiging voor reparatie.

Ik mod ook een heleboel dingen. Mijn skillset is zodanig dat ik meestal vasthouden aan Software mods, zoals beworteling mijn Android-telefoon en tablet. Ik heb ook een computer met geen enkele garantie, maar zoals ik al gebouwd is uit delen. 🙂

Ik vervalt de garantie op alles! Meestal binnen een dag of twee na de aankoop. Ik doe mijn best om elk stuk elektronica Ik ben eigenaar van het unieke van mij te maken hacken. De meeste van mijn vrienden lachen me voor. Maar laten we eerlijk zijn. Garanties zijn voor mensen die niet weten hoe ze hun eigen spullen te repareren. Ik heb zelfs dichtgemetseld een paar dingen, maar nog niet een item kon ik niet unbrick gevonden. LEVE de hack!

PS Ik ben het eens met Bob. Ik heb het al zo vaak gehoord. Waarom kan je niet tevreden bent met het als het zijn? Omdat ik niet wil! Want als het is van mij en schreeuwt mijn naam maar het is waaayyy koeler dan de som der delen!

Aangezien de meeste garanties lijken toch waardeloos (customer support ???), heb ik nooit aarzelen om een ​​garantie.

En een nota aan Rose Tyler … .start vinden van een manier om je spullen te krijgen voor gratis … Weet jij hoeveel ik heb dat mensen verlost van, omdat een of andere heel klein ding verkeerd was ze niet wisten hoe op te lossen? Ik ben arm, arme, arme. Maar dat maakt me niet tegenhouden. Ik leer hoe u het probleem op te lossen en te hacken het dan. En de meeste spul is makkelijker dan het lijkt. Dont laat de computer of hacking dingen schrikken je denken dat je een cool uitziende presse-papier bezit … neem de tijd … lees op alle info kunt u eerst vinden en maak een weloverwogen beslissing van de beste manier om te krijgen wat je wilt … lees verschillende tutorials als kunt u omdat de eerste is niet altijd het beste (een PSP Phat met een geschroefde batterij leerde me dat) en de ermee gepaard gaan, want de beloning is de moeite waard. Soms zelfs gebruik maken van verschillende stukken van verschillende tutorials, want soms niemand tutorial is de beste. Neem minstens een week soms als dat nodig is. Ik verzeker u dat de beloning is het onderzoek moeite waard. Het merendeel van de tijd dat de gehackte item zal werken en uit te voeren WAAAYY beter dan het item dat deed toen je het hebt.

Ik heb de gevangenis gebroken mijn 2e generatie iPod touch, en mijn iPhone 4, en hoewel het niet een garantie ongeldig (denk ik) ik heb 3rd party thema’s op mijn Windows 7 desktop geïnstalleerd ….

Absoluut wat kan je verliezen echt NIETS !!!!

Anything gemaakt door Apple is de moeite waard vervallen, omdat de beperking van de shyt van te maken: D; Jailbreaking FTW

Ik zou graag bemoeien met gadgets, maar mijn economische status gegeven, ik beter niet!

Ik heb het modden als je het op die manier geef ik de voorkeur om te tweaken zeggen zetten. Mijn eerste Comodore, IBM, en etc aangezien ze kwam. Al meer dan kloksnelheid sinds de late jaren ’70. Geweest in deze arena een lange tijd.

Het belangrijkste hier is dat de gebruikers / mensen erkennen dat ze een keuze hebben, de angst voor vergelding veroorzaakt door eigen geld zuigende bedrijven is niet het einde van de lijn. het is duurzaam en ontwikkelingsgebied geluid om te proberen om iets te repareren, of het nu is “gebroken” of eenvoudigweg niet functioneert hoe we het willen-WE Voorstellen tot verbetering en we hoeven niet te betalen Apple 100 dollar per jaar voor de ontwikkeling van hun platform. gratis uw ideeën van een van uw informatie!

-Als je de een geek zoals ik ben, het is allemaal over wijzigingen! Garanties zijn voor beginners

Een van de dingen die ik kijken bij het kopen van iets is de mogelijkheid om het te wijzigen.

Bent u bereid om uw trots geek vervallen voor de garantie?

@mastermind, ik hoop dat je, maakt een grapje!

Dat wil zeggen, ik hoop dat je een grapje!

Ondanks hoe licht ontvlambaar stro, balen stro zijn eigenlijk brandwerend dankzij hun dicht opeengepakte constructie, het is moeilijk voor de brandweer om de balen in de afwezigheid van grote openingen tussen de afzonderlijke stelen verbruikt.