vraagt ​​de lezers: bent u een early adopter?

Bent u de eerste in de rij om te proberen een nieuw OS of belangrijke upgrade? Heeft u terug te hangen en laat de Fools Rush In uit te werken van de beta-level bugs? Deze week willen we horen over uw vroege adoptie (of het gebrek er van).

De online community is een twitter (letterlijk en figuurlijk) met de release van de preview release van Windows 8-je hier kijk op onze screenshot tour van het. De release verhoogt de oude vragen over de risico’s en voordelen van een snelle goedkeuring, die op zijn beurt maakte ons nieuwsgierig om te horen wat jouw mening over springen om nieuwe systemen en het verrichten van belangrijke upgrades is.

Ben je voor het eerst in de rij om te proberen een nieuwe desktop OS of slam uw smartphone met een upgrade? Heeft u anderen laten lijden onder de bugs, crashes en verlies van gegevens voordat waden in? Hoe lang was de huidige versie van het besturingssysteem voordat u de sprong gemaakt? Als u een early adopter, welke voorzorgsmaatregelen neem je? Geluid uit in de commentaren bij uw upgrade adoptie regelingen.

om wat vreemde reden dat ik heb geen interesse in Windows8, blu-ray, firefox updates, etc …

Yup, als het gratis is, ik ben er mee bezig. Ik ben niet een money maker op welke wijze dan dus als het gaat om de nieuwste hardware moet ik terug te hangen. Maar de nieuwe OS, grote updates, sociale media platformen en wat anders, ik ben helemaal over het.

Geplaatst met behulp van Chrome 15.0.874.12 dev-m

omdat het gratis was, wilde ik te downloaden en te proberen. Ik wilde opstarten duel dus ik probeerde om het te doen in VirtualBox, maar bij het installeren van het, VB crashte. Ach ja.

Voor degenen die wachten op de dwazen te haasten in en uit te werken alle bugs … bent u welkom 🙂

Upgrade adoptie regelingen? Welke programma’s? Ik spring gewoon in met roekeloze overgave en het beste van hopen. Ik zal gewoon een volledige back-up klaar voor het geval er iets misgaat.

Hoewel, de developer preview van Windows 8 ik op een virtuele machine geïnstalleerd. Dat is mijn voorkeurswerkwijze voor nieuwe OS testen.

Ik heb niet veel belangstelling hebben voor Windows 8, maar net als bij de Windows 7 Beta, ik hou van de eerste om het nieuwe OS te gebruiken.

Ik heb al geprobeerd de developer preview en het is een hele hoop verschil dan normaal Windows-besturingssysteem, maar het heeft een aantal mogelijkheden voor de PC zoals gemakkelijke Kinect integratie als gevolg van Metro-interface. Maar lint tab als in Office soort opgeblazen gevoel de ramen en verwarrende ook al vol met nuttige voeders.

Windows 8 is nog steeds in Developement modus NIET Beta dus ik zou het niet aan met een bargepole, wanneer het gaat publieke bèta dan zou ik het een gaan geven [i deed toen Win 7 tot publieke bèta kwam, maar alleen omdat ik haatte Vista]

Hoewel ik heb gebruikt W7 al bijna 2 jaar en was een vroege fan van de os, zie ik niet iets over W8 dat maakt me willen gebruiken. Een snellere boot zou leuk zijn, maar ik kan ermee leven 50-55 seconden. Bovendien, 99% van de tijd dat ik het uitbrengen van de slaap. Op dit moment is mijn grootste probleem is de ui, ik hou niet van de tegels in Windows Phone 7 en ik hou niet van hen in W8. Ik haatte Vista toen het uitkwam en bleef met XP Pro, maar ging naar W7 in 2009, zoooo, een jaar of twee vanaf nu wie weet? Op dit moment, geen dank.

Ik heb het in VirtualBox v4.0.12 geïnstalleerd. Win 8 build v8102. Het is traag en laggy. Je moet minstens 4GB toewijzen van ram in VM. Ik kan niet zeggen dat ik hou van de Metro UI te veel. Iets om te wennen, ook al is er het bureaublad icoon in de Metro UI.

Ik ben meer van een Linux persoon, en ik vaak graag te springen op de dev vrijlating bandwagon, alleen te vinden mezelf spijt het een paar dagen later …: P

Op de meeste dingen die ik beschouw mezelf niet als een early adopter, dit geldt met name voor wat ik kernsystemen zou overwegen, zoals mijn telefoon hardware / OS en computer hardware / OS. Dat gezegd zijnde ik zal zo nu en geven gratis dingen een gaan in beta fase, meestal betekent dit VM’s voor besturingssystemen of draagbare versies van software. Het resultaat is dat meestal probeer ik software vroeg en vervolgens terug te keren naar de huidige stabiele versie, maar heel af en toe het installeren van een beta na out proberen (ik heb de Win 7 Beta draaien als mijn belangrijkste OS voor een paar maanden voor de release).

Ik ben echt blij met Win7 en zal niet aan Win8 voor een zeer lange tijd vast te stellen.

Ik laat de Fools Rush In. Na alle Windows 7 de Vista van te voren was. We kennen allemaal de problemen met Vista.

Gewoon leren van mijn weg in 7 (a 2 y / o OS) bracht een pakket op nieuwe harde & software, nu 8 is al 64-bit, dus prullenbak meer kit en kopen meer, 4-get bruikbare 32-bit progs / hardware dat werk / compat voor w-7 en opnieuw beginnen en wacht tot 64-bit alleen alles aan de norm worden door dan w-9 zal hype! Eerlijk beu en steken met 7 tot het sterft van ouderdom. 1 op de 6 Amerikaanse burgers leeft onder de armoedegrens, zodat ze krijgen hun nieuws van een tv of krant, Gate $ beweegt zich uit de markt waar alleen mensen die duizend $ elke paar jaar door te brengen om bij te blijven, zelfs om te spelen. Mijn volgende OS zal niet Windows.

RD

Het hangt van de timing. Als ik een vrij veel nieuwe machine die gemaakt is om te profiteren van alles wat een nieuw OS of software biedt te nemen, dan natuurlijk zal ik in ieder geval proberen. Ik heb niet mijn eigen machines te bouwen alleen maar omdat ik een goedkope klootzak, ik wil fatsoenlijke prestaties voor een fatsoenlijke prijs, en het OS is bijna altijd een integraal onderdeel van de machine. Laten we de kosten echter niet vergeten: een gratis besturingssysteem is gratis, maar alleen ten goede komt me als het me geen tijd kost. Dat gezegd hebbende, ik heb geen tijd voor notoir-buggy besturingssystemen, noch degenen hebben met zeer specifieke fouten, bijv. zal niet werken met bepaalde software pakketten, programma’s, compilers, CAD-systemen, wat ik doe op dat moment.

Daarentegen, laten we eens kijken naar de machine die ik nu gebruik: een $ 300 Acer Aspire One netbook vanaf 2009, aangedreven door een Intel Atom CPU, loopt Win7 op een Intel SSD (oorspronkelijk WinXP op een WD Scorpion [Blue?]). Ik denk dat ik deze machine geduwd ‘naar boven’ zoveel rationeel mogelijk. Zijn prestaties zijn uitzonderlijk voor zo’n een goedkoop product, en ik ben er blij mee. Echter, als het blijkt dat Win8 echt kunnen maken van een Atom-netbook sneller vliegen en / of te verlengen levensduur van de batterij, ik * kan * geef het een spin.

Ik ben door een nieuwe pc bouwen in de komende 8-12 maanden, en het zal een Socket R (aka LGA 2011). NIET waarschijnlijk een X79, zoals dat gaat de eerste generatie (lees: te duur en alleen een voorgerecht), plus het is al de vormgeving tot een functie kreupel, glansloos remix zijn. Het meest waarschijnlijk, ik wacht voor Ivy Bridge. Op dat moment zal de enige logische optie (naast Linux, ja, shut up) voor een Windows-pc zijn om Win8 gebruiken, bijna ongeacht hoe “klaar” een product Microsoft heeft op dat moment.

Voor toepassingen, ik probeer altijd te werken op het afgelopen. Maar voor Windows, ik upgraden na SP1 is vrijgegeven. Ik wil niet aan een onbetaalde beta-tester. 🙂

Kan niet beweren dat ik altijd een early adopter. Ik kreeg een kopie van Win7 Ultimate voor het hosten van een launch party. MAAR, heb ik het downloaden van de Developer Preview van Win8 gisteravond en laten draaien op een oude laptop van me.

Ik ben een vroege adapter. Windows 8 sinds gisteren.

Ik heb een Windows 7-lei die eigenlijk nutteloos was, Win 7 is niet zo goed op touch-apparaten. Ik had geen probleem met de installatie van de Win 8 Dev voorbeeld op plaats en ik ben echt genieten van het tot nu toe. Wat heb je te verliezen door zich een vroege adapter in dit geval. Wees verstandig en niet ter vervanging van uw belangrijkste OS, maar draaien dit in VirualBox, een aparte partitie of doen wat ik deed als je een extra stuk van de kit opknoping rond hebt;. Het is leuk om mee te spelen, go for it.

@John: Als VirtualBox crashte tijdens het installeren van Windows 8, het is VirtualBox schuld, toch? Bovendien wordt elk OS pas echt op echte hardware getest, niet gevirtualiseerd. U kunt nog steeds proberen een dual-boot.

Normaal gesproken ben ik de eerste om een ​​nieuw speelgoed te krijgen. Echter, er zijn sommige technologieën die gewoon een upgrade of verandering geen garantie en ik pas op hen. Men zal waarschijnlijk Windows 8. Ik heb al Android op mijn draagbare apparaten en ben er blij mee. Ik heb Windows 7 op mijn bureaublad en ben er blij mee. Ik zie alleen maar deze upgrade als een manier voor Microsoft om te proberen terug te komen in de mobiele game te krijgen. Ze hebben getoond voor 20 jaar ze gewoon niet hebben wat er nodig is om een ​​speler in die markt. Zij moeten vasthouden aan wat ze het beste doen.

De andere upgrade ik heb gemaakt en gedumpt de technologie is Blu-Ray. Ik deed alles wat ze wilden me te doen … juiste kabels, geverifieerd videokaarten, in licentie projector, een upgrade software. Maar met alle kopieerbeveiliging in dat moeras van video ontmoediging, het is gewoon niet goed werken. En, met alle onderdelen die betrokken zijn bij de beslissing om me te laten de video die ik voor had betaald te kijken, het was alsof het leven met 8 vrouwen … geen eens konden worden, kon niemand samen te werken en het eindproduct was een woelig, crappy beeld zonder geluid. Dus kocht ik een programma dat hun domme kopieerbeveiliging en voila verwijdert! Al mijn problemen werden opgelost. Mooie foto, mooi geluid en geen gedoe meer met hun domme kopieerbeveiliging die alleen verbreekt om legaal gekochte exemplaren belemmeren. Plus, ik ben nog steeds boos weg Blu-Ray vernietigde de concurrentie en hoe de Amerikaanse regering gewoon laten gebeuren. Ze rolden net iets meer dan voor Sony dus Sony Betamax ander zou hebben. De kwaliteit voor Blu-Ray is gewoon niet zo veel beter dan een opgeconverteerd DVD. En nu dat Netflix is ​​begonnen met het opladen meer voor zowel Blu-Ray en DVD’s gemaild, zou ik liever streamen van content die hun opgeblazen, inefficiënt systeem te gebruiken.

Ik ben niet een early adopter. Ik zou liever wachten een beetje en laat anderen de bugs. De enige uitzondering is wanneer ik een upgrade van mijn OS vroeg om Win7. Mijn ervaring met VISTA was een absolute nachtmerrie en ik kon niet wachten om zich te ontdoen van krijgen!

Met virtuele machines, hoe kon niet willen springen op de bandwagon ?! Ik hou ervan! Je krijgt om iets nieuws te proberen, iets nieuws te leren, en als het allemaal wordt gezegd en gedaan, jij bent de expert dat de mensen zullen gaan voor hulp. Ik hou van mijn diensten freelance door te weten wat sommige mensen beschouwen als de onkenbare zijn 🙂

Laat de Fools Rush In ik zeg, Als ik kon zou ik nog steeds met behulp van winnen 2.000 ik zou doen. Het werkte het stabiel was, je nauwelijks moest het even wat bevestigen. Een groot deel van de programma’s en updates etc eigenlijk gewoon verpest uw machine eenvoudig is beter, ik kan niet omgaan met deze gebruikers die willens nillens onzin dat ik achteraf vast te laden.

Ja, ik ben een van de 500.000 die de Win8 pre-beta gisteren gedownload. Heeft het niet up and running, dat wel.

Ik zal vooraf bestellen van 3 kopieën op het moment dat de Microsoft Store biedt het!

Ik ben niet haasten om tryout dat Win8 vooral tijdens haar nog in de beta-vorm …; Maar ik ben zeker van plan om het mijn nieuwe computers OS te maken.

Ik ben nog steeds zo ver in het verleden (en in het donker!) Dat ik ben op zoek naar DOS op mijn Trash 80 te installeren …

Ik probeer altijd de nieuwste spullen. Als het beta, alfa of dev. Het merendeel van de tijd dat ik probeer het op een oude laptop, maar ik ben meer en meer op een virtuele omgeving te testen eerste. Ook Windows 8, heb ik geprobeerd op VirtualBox (VMWare zal niet werken). Als het is gewoon om te willen om de laatste dingen te proberen of pronken met collega’s en vrienden, ik weet het niet.

Als het een gratis te downloaden zal ik het uit te proberen, maar als ik moet betalen of mijn belangrijkste OS Ik wacht totdat de bugs zijn uitgewerkt upgraden.

Ik gebruikte enthousiast over de nieuwe Linux-updates te zijn, maar omdat Ubuntu 7.10 Ik ben net af te vragen wat ze brak deze tijd, of wat aspect dat ik werd afgekeurd om stom het neer wat meer, dus ik ben niet zo enthousiast te upgraden meer.

en alles wat ik te zeggen heb is, hebben ze om het te maken dat moeilijk alleen maar om te zetten van de computer …, ik bedoel echt! Ik heb ongeveer 10 minuten gewoon op zoek naar een manier om het uit te zetten en merkte op Ctrl + Alt + Del had een knop.

Als het blijft zoals het is in beta-versie of op te slaan Ik weet dat ik anit gona kopen;. Ze moeten hebben gehouden het menu “start”.

* MS .. het maken van dingen voor dumbies, dus we kunnen iedereen elses het leven moeilijker te maken. *

Ik ben een officiële release adopter vroeg. Ik installeerde Vista en 7, zodra ze waren. (Ik had bijna nul problemen met Vista. In feite was het zo veel beter op mijn ‘computers dan XP Ik deed cartwheels van vreugde!)

Maar ik ben niet een alfa- of beta-tester / gebruiker. Ik kan Windows 8 proberen eerder sinds ik uit ben op zoek naar het meer dan elke nieuwe OS ik ben tegengekomen in het verleden.

Gebruikt Windows 7, omdat de publieke beta. Windows 8 is nu in dual boot.

Als het gaat om software, als ik zowel oude als nieuwe kunt gebruiken, doe ik, als dat geen optie is, houd ik uit voor een tijdje. Ik zal waarschijnlijk springen schip naar Windows 8 volledig rond de RC.

Zeker een early adopter. Ik hou van nieuwe glimmende dingen.

Ik vind het altijd leuk om een ​​tijdje wachten voordat het krijgen van de nieuwste Microsoft-besturingssysteem in ieder geval tot SP1 komt. Ik hou van anderen om de beta-testen te doen voor Microsoft en niet mij.

Ik zal niet upgraden naar Windows 8 tot mijn favoriete Geek zegt dat het stabiel en veilig. Ik vind reliablility meer spannend dat de laatste techy tool. Wanneer Howtogeek zegt dat alle bugs zijn, zal ik gewoon kopen van een nieuwe computer met Windows 8 op.

Voor altijd.

Het hangt van de software. Als het een besturingssysteem, dan wacht ik voor ongeveer een paar maanden tot een jaar of iets dergelijks. Ik gebruik ook definitief en stabiele versies van webbrowsers, het grootste deel van de media converters en over het algemeen dingen die zijn voor risico van crashen of tonen verschillende onverenigbaarheden.

Ik kan beta of eerdere versies van games, de rest van multimediatoepassingen (grafisch, video, audio) en de rest van de soorten te gebruiken.

Win 7 werkt geweldig en het is niet eens oud dus waarom veranderen. Ik heb geprobeerd om te winnen 8 op VirtualBox, en VM Ware installeren en het crashte en anderen hebben hetzelfde probleem ervaren. Sure Win 8 is nog niet klaar, maar dit maakt me niet te enthousiast over te maken.

Ik ben zeker een wait and see – ik denk dat Vista leerde veel van ons voorzichtiger te zijn. Net als vele anderen al vind ik Win7 is geweldig – eerste grote OS Ik heb van microsoft gezien om eerlijk te zijn … en het is omdat ze nam de tijd in de ontwikkeling van … Win8 Ik ben niet zo enthousiast over.

Ik ben altijd een van de eerste mensen te springen op een nieuwe technologische trein en zie hoe het rijdt (vooral als het is gratis).

Als dingen gewoon niet werken met beta / alpha-programma’s en OS dat is wat dual booting en verwijderen is. 🙂

Ik heb Windows 8 draait op mijn laptop met behulp van 64x versie. Ik zie de tegels die nuttig zijn voor mijn niet-computergebruikers. Ze klikt u op de tegel om het softwarepakket te openen. Eén ding ontbreekt is uitgeschakeld of knoppen opnieuw op te starten. Dankzij jou Ik heb mijn eigen. U kunt luisteren naar de desktop te krijgen als je wilt en doet dingen een beetje zoals Windows 7. Ik heb liepen ongeveer zeer versie van Windows vanaf 1 tot en met 8, maar Windows 8 is snel te laden en te installeren als stand-alone is eenvoudig. Ik ben het type geweest om nieuwe software met inbegrip van bèta-versie te proberen. Ik gebruik gemaakt van 7 sinds de eerste beta release meer dan 2 jaar geleden.

Hell Yeah! Ik heb al helemaal afgebouwd-out van Windows 7 op elke unit Ik ben eigenaar. Ik ben ziek van iedereen klagen over de kracht knoppen, Windows-toets + I, en klik op de macht, het is niet zo moeilijk. mensen!

Deze keer ja. Het is een echte verandering, de eerste familie pakket is wat ik zal wachten. Als de stroom gebruik en snelheid aan de verwachtingen zal dit de moeite waard zijn.

Nee, ik ben niet een vroege adapter. Windows XP is waarschijnlijk de beste en dat zal zo blijven. Windows Vista was verschrikkelijk en Windows 7 is vrij veel een service pack van Vista. Ik zou Windows 8 verwachten om een ​​hybride Windows Phone / Xbox360 Hybrid systeem.

Gewoon omdat er iets is te veronderstellen om te komen met heel veel mogelijkheden, betekent niet dat je gaat om ze te gebruiken en rechtvaardige zaak iets is populair en nieuw betekent niet dat het is de beste.

NA VISTA ?????; Geen schijn van kans in de hel van me ooit vertrouwen hen jongens again !!; Als het beproefde dan zal ik het te installeren.

Windows XP en Linux doen het het werk voor mij en ik ben tevreden met hen beiden.

Wanneer er een beta iets, ik ben op de top van het. Ik ben het downloaden release van Windows 8 dev’s op dit moment en ik ga uit te voeren op VirtualBox nu. Dankzij de gids die u heeft opgegeven, ga ik om het te draaien op mijn mac. Anyways, ik gebruik beta chroom, ik was een early adopter van Mac OS X Lion in de mist van de ontwikkelaar. Toen dat gebeurde ik gedumpt Snow Leopard en ik heb niet de zorg over de bugs. Dus, tot slot ben ik een van de early adopters van vrijwel alles wat ik kan mijn hand te krijgen op.

Hell, ik heb nog niet eens getemd Windows 7 nog niet. Ik heb niet het voor een jaar nog had zo het al opnieuw te veranderen me nauseates. Ik denk MS moet een nieuwe OS niet vrijgeven voor ten minste 5 jaar, zodat we tijd hebben om te sparen het geld om te betalen voor dat ding. Wat een geld te pakken! Hoe dan ook, ik hou niet van het uiterlijk van het nieuwe OS. Ik overgestapt naar OpenOffice en LibreOffice later na MS geïntroduceerd die belachelijke lint systeem. Wat een nachtmerrie! Ik hoorde dat je kunt de nieuwe interface gooien in Windows 8 voor de oudere, gezonder één. Elke keer als ik een upgrade naar een nieuwe versie van Windows ik moet gaan door een leercurve. Het duurt een tijdje omdat ik niet mijn hele leven te wijden aan het. Tenminste Windows 7 lijkt op XP. Alles wat ik nodig heb is een geheel andere interface om me gek. Dus, ik zal springen op wanneer deze wordt vrijgegeven? Geen op je leven.

Ik ben steken met WXP. Haat de gedachte dat uiteindelijk zal het verouderd zijn. Ik heb nog een aantal van Office 97 op mijn machine.

Met betrekking tot computers en software die ik graag alles heel vroeg (Win8, SSD, Sandy brug ..) proberen, maar op smartphones ik ben niet zo enthousiast – plakken met de iPhone 3G voor het moment!

Im al in de programmering apps voor win 8 dus met een test machine loopt is het van belang.

Als het gebeurt, ben ik commentaar in Internet Explorer 10 voor Windows 8.

Microsoft probeert te halen met Linux destros ik denk dat met de snelle releases …………. maar ze vergat het prijskaartje …: P, wat is het nut van vroege aanpassing voor het doen hetzelfde werk ………..

De eerste sportvoorziening in de Verenigde Staten te worden genoemd een stadion was niemand minder dan de iconische Yankee Stadium in New York City.