vraagt ​​de lezers: favoriete lokale file search tips, trucs en apps?

Het verhogen van de snelheid waarmee u de bestanden verstopt in uw lokale mappen, harde schijven, en zelfs netwerkstations vinden, is een enorme productiviteit boost. Deze week willen we horen over uw lokale file search tips en trucs.

Er is niets meer frustrerend dan te weten het bestand ergens op je computer, maar niet in staat om snel te lokaliseren. Voor deze week Vraag de Readers sessie zijn we interessant te horen hoe u uw lokale bestandssysteem zoekopdracht efficiency zijn toegenomen. Heeft u speciale trucs te gebruiken bij het gebruik van de standaard Windows zoeken? Hebt u regelrechte vervangen de standaard zoekmachine met iets anders? Hoe zit het met bestanden zoeken naar bestanden op externe of netwerkstations? Wat het ook is je doen om je breed scala van bestanden te zetten op uw vingertoppen, we willen horen.

Geluid uit in de commentaren en vergeet niet om terug te controleren op vrijdag voor de wat Uw Said roundup.

Google desktop

Mac’s Spotlight is altijd snel als de bliksem!

google snel zoekvak en Voidtools Everything zoekmachine

Ik gebruik nog steeds Locate … Ik vind het alles zoeken heeft lokaliseren harde banden

Alles is mijn favoriet. Licht en snel. (Voidtools.com)

FileLocator Pro (dat is de betaalde versie van Agent Plundering) en Copernic.

Launchy

UltraFile zoeken en alles zijn mijn twee favoriete zoekfuncties.

Herinneren waar ik het (werk georganiseerd & clear); nog steeds het beste werkt voor mij wel.

Op Windows, gebruik ik “Alles” van voidtools.com. Op Linux, gebruik ik “te vinden”.

“Local” Search? Wat is dat? Ik zoek niet mijn eigen systeem. Ik hoef niet tot 99,9 procent van de tijd dat ik weet waar al mijn spullen is veroorzaken. Dus, bijvoorbeeld, als u mij vertellen de naam van een bestand / map kan ik je bijna meteen vertellen waar het is. Op zijn minst, kan ik waarschijnlijk graven om het sneller dan een zoekalgoritme kan. (Ja, ik ben niet uw typische gebruiker ook niet.) Eerlijk gezegd, ik heb nooit echt begrepen waarom mensen nodig hebben om hun eigen systemen te zoeken, tenzij ze ofwel niet / zorg weten over hun eigen spullen of neiging om een ​​beetje slordig te zijn beginnen met.

Maar meestal ik haat lokale vooral zoeken met Windows omdat ik de manier waarop Windows is altijd willen index spul haten – en dat soort dingen foto’s die vrijwel zeker het indexeren ook niet nodig hebben. Windows is niet het enige besturingssysteem dat dit doet, maar het lijkt de ergste waar de prestaties betreft zijn. Met Windows, de vordering met het indexeren is dat het zal maken zoekopdrachten sneller gaan. Maar echt, het indexeren bloats gewoon het register en de neiging om onnodige logbestanden die nooit krijgen geschrapt te slaan. (En niet eens get me begon op die waardeloze verborgen “thumbs” files!) Als u hieraan twijfelt, zomaar een langdurige map die is al op uw Windows-systeem een ​​tijdje verwijderen en gebruik iets als CCleaner om alle ongeldige registry entries vinden en andere rommel. Daarom probeer ik nooit gebruik van lokale zoekfuncties of op zijn minst uit te schakelen bestandsindexeringen. Trouwens, snelkoppelingen lijken beter te werken wanneer hoe dan ook goed gebruikt (hint, hint).

Nu, wat ik nodig heb is een betere manier om te zoeken uit welke app doet wat. Meer in het bijzonder, wat app installer is wat? In mijn geval heb ik waarschijnlijk enkele duizenden installer packages (bestanden) die ik door de jaren heen heb verzameld en gescheiden opslag naar gelang het gebruik (sommige zijn ZIP-bestanden, sommige zijn in mappen van hun eigen, sommige zijn zo outright.exe bestanden etc. – en geen, geen van hen eigenlijk ook geïnstalleerd). Maar soms vergeet ik wat sommigen van hen zijn of welke apps ze te installeren / wijzigen zijn. Dus wanneer dat gebeurt (en ervan uitgaande dat er geen a.txt bestand of zoiets) ik uiteindelijk bijna altijd toevlucht te nemen tot online zoeken met Google om het te achterhalen. Maar wees gerust, ik heb bijna nooit om mijn eigen systeem te zoeken om iets te “vinden”. Ik kan “vinden” het prima – Ik zou wel eens niet weet wat het is is alles.

ik gebruik “Alles”, het is een geweldige lichtgewicht software …

gnome-search-instrument

Google Desktop !!!

U kunt echt niet afhangen van Window’s zoekmachine voor niets. Het is zo verdomd traag. Daarom ben ik begonnen met het nemen veel belangrijke bestanden op het bureaublad, zodat ik snel ze kon krijgen. Maar er waren nog te veel bestanden die in een oogwenk, ik moest vinden. Agent Ransack redde de dag voor mij. Ik gebruik het voor een paar jaar. Het is gemakkelijk en zeer snel. Ik kon gewoon niet gelukkiger zijn met dit kleine programma!

Ik heb alle locaties geïndexeerd. Het wordt aanbevolen om dit niet te doen vanwege van prestatievermindering, maar ik heb geen bijwerkingen gezien. Ik heb ook lopen benchmarks voor en na en er is geen verandering. Zal het werken goed in uw systeem? Ik weet het niet, maar voor mij is het geweldig. Ik kan geen app, film, of zelfs de smallest.dll bestand in zo weinig tijd te vinden als het me te typen in het zoekvak (Windows 7 Pro op de weg en een C2D systeem).

Er gaat niets boven alles. Oud en moe looks-wise, maar ongelooflijk snel en behulpzaam. Installeer ik dit op elke computer werk ik aan en de gebruikers altijd kijken naar me alsof ik heb net een nieuwe levensvorm geschapen. “Waarom is dit deel van de Windows” is vraag # 1. 🙂

Ik heb Locate32 http://www.locate32.net/ gebruikt voor het jaar (net zo groot als XP)

geniet van de app … en de feestdagen vrienden !!!!!

Ik gebruik gewoon Launchy, het is niet zo groot als anderen, maar ik ben goed met het … en het ziet er ook geweldig uit met mijn Rainmeter setup.

Ik gebruik Launchy. Het is zeer snel en configureerbaar.

Ik vind dat het hebben van een goede archiveringssysteem is het allerbelangrijkste. Met behulp van zoeken voor toegang tot bekende bestanden is sneller als je weet waar het bestand is.

Alles zoeken doodt … I love it!

razendsnelle zoek naar elk bestand op uw pc – http://www.voidtools.com/download.php

als ik kijk naar negatieven, misschien als niet werkt op netwerkstations, maar doet wat?

en soms – ik weet niet zeker waarom, lijkt het nodig om een ​​nieuwe scan te doen, dus kan 30 seconden of zo om te resetten.

Anders, mijn instrument van keuze.

Google Desktop – helaas niet meer ondersteund. Hoe zit het met het zoeken netwerkschijven, wat doen jullie gebruiken?

indexering is een goede optie voor dit.

LookDisk http://www.fxsearch.com/ldw_eng/: het is draagbaar, het is gratis, zoekt in binariy bestanden, geeft de context van de resultaten (u kunt aangeven hoeveel trailing / volgende regels om te laten zien).

Als sommige anderen hier, ik nooit meer te zoeken naar bestanden in mijn computer. Ik sneed Windows Indexing naar mijn start menu. Al het andere is niet geïndexeerd. Dat komt omdat ik gewend ben om programma’s te starten met de “Win + Keyword + Enter”, bijvoorbeeld, “Win + woord + Enter” voor Microsoft Word 2010.; Voor mijn bestanden die ik heb ze gewoon goed georganiseerd. Dit is een van mijn favoriete How-To-Geek artikelen: http://www.howtogeek.com/howto/15677/zen-and-the-art-of-file-and-folder-organization/

Alles Zoeken op voidtools !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik heb altijd geweten waar ik zet alles en nooit echt nodig een programma om me te helpen om het even wat te vinden. het lijkt net als veel meer moeite om te openen en te zoeken in een ander programma dan het is om een ​​paar klikken met de muis.

Enterprise X1

Niets, ik weet waar mijn bestanden zijn. Als er iets, het gebruik run en locatie van het bestand, bijvoorbeeld C: / Windows / System32 / driver / etc

Geachte HTG discussie; Persoonlijk vind ik de makkelijkste en snelste manier om bestanden, mappen en programma’s in Windows 7 is gewoon gebruik maken van de menu Start zoekvak! Windows Search 4.0 werkt prima voor mij!

Agent Plundering is een oldy, maar nog steeds is betrouwbaar. Het zal zelfs geopende bestanden en doorzoeken van het document naar woorden die je wilt. Mighty Handig: D

ingebed Windows Search 4. geen resultaat op 1-2

Voidtools Alles search engine – Ik kan nu niet meer zonder

Ik gebruik “Alles” voor de meeste hardcore zoekopdrachten. Maar zal de standaard Windows zoeken gebruiken voor lichtere spullen.

Ik kon niet meer met de weinigen die zeggen om een ​​goed klassement te beginnen hebben eens. Waarom tijd verspillen proberen om iets te vinden als je moet gewoon weten waar te gaan? Als je het ingediend goed de eerste keer, zou je niet in het verspillen van tijd en wordt onproductief in de eerste plaats.

Echter, toen ik moet andermans bestanden (ja, mensen echt noemen het en vragen ons om hun ontbrekende bestanden te vinden) te vinden, ik vind alles. Ik heb niet lopen in een situatie waarin het bestand bestond en kon het niet vinden. Als ik geloof dat ze het bestand verwijderd, maar weten waar het kan zijn geweest, ik probeer Recuva.

Alles; Een kleine maar krachtige software;!. In feite, dir | ze zijn nog wat gebruikt het vermijden van de trage systeem zoeken.

Ik heb meer dan 250.000 Outlook e-mails. Zij zijn mijn belangrijkste gegevens te zoeken. Ik heb 32 TB aan andere gegevensbestanden (16 2TB drives). Echt goed zoeken is cruciaal voor mij. Bijvoorbeeld criteria als: “binnen x woorden van woord y ‘,’ in (niet) dezelfde paragraaf als x, ‘fuzzy, phonic, wildcard, die voortvloeien en thesaurus zoeken.

Isys doet dat allemaal en nog veel meer. Er is geen serieuze concurrentie voor Isys als de beste zoeksoftware – bureaublad of op uw netwerk. Maar op ongeveer $ 2000 / jaar per pc, het is niet voor de zwakkeren van portemonnee. Ik ben bereid om andere dingen af ​​te zien in mijn leven om te sparen dat de jaarlijkse licentievergoeding – het is dat goed en waardevol voor mij.

Mijn stem voor de tweede – en veruit de meest kosteneffectieve – plaats gaat naar dtSearch, veel minder duur dan Isys op $ 199, maar met veel meer functies dan de andere programma’s mensen zijn aan te bevelen, zoals fuzzy, phonic, wildcard, als gevolg en thesaurus zoeken opties (beschikbaar voor Linux en uw website, ook).

Ik hou ook van X1 Pro voor mijn resource-arme netbook.

Ava zoeken

Voor Windows – kun je niet verslaan X1

Copernic

Reguliere expressies in XYplorer.

Total Commander’s interne zoekfunctie.

Launchy !!!

Launchy Every Time! genoeg gezegd!

Ik gebruik een gratis utility genaamd FileSearchEX van goffconcepts.com. Intuïtief, makkelijk te gebruiken, bliksem snel en gratis voor niet-commercieel gebruik. Wat wil je nog meer?

Alles is een must-have. Ik laad het op elke Windows-machine werk ik aan.

Mijn belangrijke bestanden (workout tekstbestanden, systeem hulpmiddel software iconen, nieuwe gedownloade dvd-hoesjes af te drukken en te verwijderen) ga op mijn bureaublad

Alle gedateerd stuff … in mijn documenten met een titel te vertellen me precies wat het is

Waarom zou ik moeten zoeken?

Alles !!!

Nou, ik kan jong zijn, maar ik kan me voorstellen dat mijn manier om mijn bestanden in toom te houden is door een bestand dat werd gemaakt als een index bijvoorbeeld schroomt: bestand met colledge werk in volgorde genummerd zijn in de index met c1-C741 en ik heb een bestand genaamd C # lijst en open ik dat voor iets dat ik kan op zoek naar met de titels al in keurige secties in het document opgenomen. Het lijkt lang n pijnlijk, maar misschien dat alleen ik en het lijkt mijn werk up to date en de georganiseerde prima te houden.

Ik gebruik SearchMyFiles van Piriform.

Het is gratis, en doet alles wat Windows Search gebruikt om te doen in XP, en meer gebruikend een verbeterde versie van de XP-bestand zoekinterface

De standaard zoekmachine faciliteiten in W7 zijn een enorme stap achteruit. Als u wilt zoeken op combinaties van datum range, bestandsgrootte, bestandstype, etc etc, W7 maakt je teruggaan dertig jaar naar een Bolean algebra interface.

Ik gebruik mijn gedachten aan mijn bestanden te vinden. De meeste gevallen Ik weet wat station en de map van al mijn bestanden. Ik heb 4T (4EA 1T drives). Elk station heeft eigen gebruik, zoals muziek, films, programma’s, ebooks en data. Films en muziek heeft zijn eigen drive. Maar e-boeken, gegevens en e-mails hebben een drive. De meeste van de tijd dat ik weet niet hoe de vraag te stellen aan mijn dossier of programma’s te vinden.

Ik was prima toen ik Windows XP had en kon niets vinden mezelf, maar Windows 7 is verschrikkelijk, daarom zal een kijkje nemen op Locate nemen.

“Alles.” Small, snel en licht. En het vindt alles, overal, zelfs op externe USB-drives. En had ik al gezegd SNEL!?!?

Ik combineerde Launchy en alles bij elkaar, dus ik gebruik maken van de ALT-TAB opdracht vervolgens zoeken naar bestanden! Het is zeer praktisch en snel.

Ik bevestig: Alles is mijn favoriet. Licht en zeer snel. (Voidtools.com)

Ik gebruik alles

Sterker nog, je kunt echt niet afhangen van Window’s zoekmachine.

Ik gebruik Rocket Retriever voor onmiddellijke resultaten. Marvelous !!

Alles oorzaak Google Desktop is dood!

Ik gebruik “file finder”, dat is een onderdeel van de vervanging van nut Windows Verkenner, Bureau Macht 8,0

Werkt prima voor mij.

Mijn enige favoriet die ik stel voor elk van mijn vriend: “Everything”.

Het is de beste en perfecte search tool voor mijn 5.5TB storage, moest gewoon de bestanden op te slaan met de juiste namen.

Indexering door bestandsnaam; Locate32 voor het snel zoeken naar dat bestand waarvan de locatie kan ik niet helemaal Herinner me of voor het vinden van vreemde bestanden die zijn gemaakt in de oneven plaatsen van installaties – bijv. dat gedownloade msi .. en het is beter dan Everything ‘cos voegt het bestand inhoud zoeken (niet-geïndexeerd). Echter, omdat het niet automatisch bijgewerkt, een snelle re-index is nodig om recent toegevoegde bestanden te vinden.

Indexering door inhoud; Google Desktop heeft opgehouden wordt ondersteund – zoals de steun was. En het is een beperkte indexer in vergelijking met Copernic, die ik dan ook gebruiken.

Maar met de Omnipage GDS Indexer plugin, Google Desktop zoeken regeert nog steeds voor gescande tekstdocumenten (of iets dergelijks).

gebruikte X1 sinds jaar dot, slaat alles

DANK U Anonieme !!!

Eindelijk iemand die denkt zoals ik. Ditto om alles wat je schreef.

Ik gebruik een DATA map op mijn D: schijf (1TB), die al mijn gegevens bestanden bevat, en geïdentificeerd door de sub-mappen: Client Data, Downloads (absoluut alles ooit gedownload), ePub Boeken, Excel, uitvoerbare bestanden, Fatal1ty, JPG’s, Misc, MP3’s (mijn muziek), films (uit de PVR), Nokia Backups (oude telefoon gegevens), PDF-bestanden, PICAXE Source code (microproc code), Picture-bestanden (niet JPG’s), Powerpoint, Projecten, Protek 506 Datalog, Uitgeverij , beveiliging Footage (surveillance camera-bestanden), Geluidsbestanden (non muziek), tekstbestanden, Utilities, videobestanden (non-security), Word-documenten, en ZIP. De titels spreken voor zich, iedereen die dit kon mijn Excel modellen te vinden – of zou moeten. Ook onder deze subdirectory zijn logische groepen van mappen van toepassing zijn op het soort werk gedaan onder D: \ DATA \ Excel zijn 14 mappen met de naam van de klant of het type spreadsheet. Makkelijk, en zeker gemakkelijker dan te proberen te vinden waar Microsoft wil hen.

De aanvragen moeten allemaal tweaken om te wijzen op deze plaatsen, en uiteraard als een Microsoft Office-gebruiker, deze zijn ingesteld in Word, Excel, enz. Het hoeft maar eenmaal te doen en omzeilt Microsofts afschuwelijk bibliotheeksysteem.

De schoonheid is het gemak van het dossier van de locatie en ook een back-up. Alles is onder D: \ DATA, dus ik kan een back-up deze op een externe schijf die voor 60 $ per jaar, woont in de lokale CBA kluis. Omdat het een 2TB drive ($ 13 duurder dan de 1TB-model … kijk voor dat) zorgt voor een hele schijf back-up, die ongeveer een keer per jaar en een D wordt gedaan: \ Data back-up wordt ongeveer maandelijks gedaan (met tussentijdse back-ups naar memory stick). Het gemak van het vinden van gegevens ligt binnen de logiical layout. Terwijl mijn directory namen al dan niet omvatten iedereen elses behoeften, het is een goed begin, en ik oonly hebben een zeer klein gebied om te kijken in om iets te vinden.

Ten slotte, daar ik gebruik een SSD voor mijn C: schijf, heeft de kosten niet toe dat ik de gegevens daar te houden – ik heb 130ish Gb, en de SSD is kleiner dan dit alleen. Het is uiteraard voorbehouden voor systeembestanden en enkele uitvoerbare bestanden. De veronderstelling dat de gegevens woont op een C: schijf is oude koek in deze dagen van (soms noodzakelijkerwijs) kleiner C: aandrijving. Natuurlijk, als je geen gebruik maakt van een SSD of een kleine C: schijf, is dit niet van toepassing is.

Dus, dankzij Anonymous – goed gezegd, ik ben met u.

Ik gebruik een file Ik gebruik al jaren. Het heet Ava zoeken. Andere zoeken apps gewoon niet te vergelijken met de snelheid van dit programma voor mij.

Locate32: – snel, kleine footprint – database updater is net zo licht. Ik ben moe van al-singing, all-dancing software.

Soms heb je gewoon niet wilt dat de Ginsu messen …

‘Alles’

Id willen zeggen dat ik het eens met Anonymous ‘HUGE post, ik weet precies waar alles is wat ik nodig heb of dat ik op mijn harde schijf hebben gezet, kan ik nooit denken aan een tijd toen ik iets hebt gedownload en niet weet waar het ging, maak ik specifieke mappen voor het downloaden van bepaalde bestandstypen, bijvoorbeeld een gewone oude map met de naam “DL” voor enkel willekeurige dingen, of een map met de naam “MP3’s” voor muziek, en ga zo maar door, ik heb net als de organisatie, het maakt als veel minder lastig en frustrerend, Computer gebruikt, is veel meer dan alleen een hulpmiddel, het is een hobby van mij, alle aspecten van gaming aan het proberen elk type besturingssysteem dat een pc kunt gebruiken, ive nooit gebruikt Mac omdat ik niet een Mac computer in staat is, ive probeerde in principe Windows en Linux en om verschillende redenen houden allebei, en beide zijn vrij eenvoudig te configureren voor de opslag van bestanden. Ik meestal laat Linux downloaden van alle bestanden naar de “download” map en verplaats ze waar ik wil ze op mijn eigen, ik doe dit soms in Windows ook, het maakt het veel gemakkelijker niet te hoeven kijken naar meerdere mappen af ​​waar iets is, op die manier kun je zet wat je zojuist hebt gedownload / overgebracht naar uw computer in de mappen die u wilt op uw gemak.

Ik gebruik gewoon de ingebouwde in een op Windows 7, werkt voor wat ik moet doen. Op Ubuntu Ik gebruik meestal vinden of degene die in Nautilus.

Ik ben het eens met Pat. Een goed archiefsysteem verbetert het krijgen van een bestand gemakkelijker. Ik gooi alle bestanden niet gecategoriseerd, maar geschikt om later te bekijken in een ‘trivia’ folder die is de laatste plaats waar ik op zoek naar een bestand als al het andere faalt.

Ik gebruik “Everything”. Het zoekt alle aangesloten drives en geeft onmiddellijke resultaten.

Alles supersnel en supereasy

Copernic Desktop Search Professional. Voor ernstige indexering en lokaliseren van duizenden bestanden op bestandsnaam en inhoud, kan deze niet worden geslagen. Kost een beetje, maar een echte aanwinst als je een onderzoeker of student. Zorg ervoor dat u af Windows indexering zetten – vertraagt ​​de computer veel meer dan Copernic, en is enorm inferieur.

alles-en al

Ik gebruik de volgende vier mapnamen

ADMIN, cliënten; VENDORS; FINANCIAL

Alles wordt georganiseerd in een van die plaatsen (met inbegrip van sub-mappen). Als ik een bestand moet ongeveer een klant, het pad is gemakkelijker te volgen dan het gebruik van een zoekmachine. Ook mijn Outlook-mappen maken gebruik van dezelfde hiërarchie als mijn bestandssysteem, en ja, je zult dezelfde structuur in mijn papieren dossiers. Houdt het simpel, makkelijk te vinden, en ik heb geen behoefte aan een zoekprogramma vertragen mijn systeem.

Ik gebruik Krusader op Linux, want je kunt vertellen waar NIET te zoeken.

“Alles” is zeer snel en licht te gebruiken .. geen installatie niets .. scans / indexen 500 GB harde schijf in minder dan een minuut

Eerder Copernic in Windows, vooral met netwerkstations. Momenteel Windows 7 zoeken;. Op dit moment de zoektocht Gnome Desktop in Ubuntu, af en toe aangevuld met de zoekfuncties in Konqueror of Dolphin;. Adobe Acrobat reader heeft een goede zoekfunctie voor PDF-bestanden voor zowel Linux als Windows,. Beproefde vondst -exec grep \ {\} \, heeft het gebruik van de bash shell in Linux en Cygwin.

Zoeken en Run Robot. Het is net als Launchy, maar beter.

Alles van Void Tools is veruit de beste en snelste file vinder;. Ik gebruik het programma voor het jaar.

WinGREP of GREP

FileSearchEX … het nut voidtooles is cool, maar werkt niet in LUA omgevingen … breekt beveiliging.

In 2008 werd de HD-DVD effectief gedood toen Warner Brothers, de laatste grote studio om zowel Blu-Ray en HD-DVD titels vrijgeven, trokken hun steun voor het formaat.