vraagt ​​de lezers: heb je virtuele besturingssystemen ingesteld op uw computer?

Virtualisatie software is een geweldige manier om nieuwe besturingssystemen uit te proberen of twijfelachtige software te testen, zonder nadelige gevolgen voor uw belangrijkste besturingssysteem. Deze week willen we graag weten of u hebt ingesteld elke virtuele besturingssystemen op uw computers.

Foto door tuxmentat.

De mogelijkheid om te installeren en te draaien virtuele besturingssystemen op een computer kan zeer voordelig zijn voor u of het gaat om werk-gerelateerde of voor persoonlijk gebruik. Om te beginnen veronderstel dat je zijn zeer comfortabel met Windows, maar wil echt een Linux-systeem uit te proberen. Je zou een aparte computer te gebruiken, partitioneren van uw harde schijf, volledig veeg uit uw Windows-installatie, of ga naar de moeite van het toevoegen van een extra harde schijf op uw computer. Afhankelijk van uw specifieke situatie al die opties zijn waarschijnlijk een beetje gedoe … je wilt dat de ervaring positief, niet stressvol. Dat is het mooie van virtualisatiesoftware.

Zodra dat glanzende nieuwe besturingssysteem is opgezet in een virtuele omgeving, kunt u beginnen met het hebben van plezier ermee. Als je gewoon een nieuw systeem leren en een fout maakt, is het niet moeilijk om het terug naar een eerder opgeslagen image / restauratie point rollen of om het helemaal opnieuw opgezet. Misschien wil je een aantal nieuwe software te proberen, maar je bent niet zeker hoe goed het echt zal werken (of het kan worden van een twijfelachtige bron). Als alles goed gaat dan gefeliciteerd in orde zijn voor een succesvolle test, maar als er iets mis ging is het niet zo slecht. Virtualisatie-software maakt het een stuk makkelijker om de mogelijke schade tot een minimum te beperken (samen met uw stress!).

Misschien is uw werk vereist het gebruik van meerdere besturingssystemen … een voor algemeen gebruik en communicatie met een andere opstelling als programmeeromgeving of legacy software. Het is wederom erg handig omdat u actief heen en weer tussen systemen op dezelfde computer kan veranderen zonder een multi-boot setup. De kans is groot als je een kans om virtualisatie-software te gebruiken hebt gehad, dan moet je echt op prijs stellen dat er tot uw beschikking.

Deze week willen we graag weten of je virtuele besturingssystemen ingesteld op uw computer. Heeft u slechts één of meerdere systemen opgezet? Zijn die virtuele systemen voor werk of persoonlijk gebruik? Als je wel virtuele besturingssystemen ingesteld, vind je ze vaak of slechts af en toe gebruiken? Is er een bepaalde virtualisatie-software die je zou dit ten zeerste aanraden aan andere mensen? Misschien is er een die je mensen te waarschuwen om weg te blijven uit … Laat het ons weten in de comments!

[PollDaddy poll = “4414197”]

Sweet eerste om te stemmen.

Ik gebruik VMware Player en hebben Ubuntu 10.10, Ubuntu 10.04, en Windows 7 opgezet in het. ^ _ ^ Het is een mix van persoonlijke plezier en werken met mijn virtuele systemen …

Virtualisatie software is letterlijk de perfecte manier voor mij om uit te proberen allerlei nieuwe Linux distro’s in aanvulling op de stabiele systemen die ik behouden. ^ _ ^ Ik herinner me ook hoe eenvoudig het was om opnieuw te beginnen als ik heb gehad Windows-systemen volledig schilferen in het verleden. Lense en reinigen! ~ _ ^

Met behulp van VMWare, en 2-besturingssystemen. Ubuntu 10.10, en Mac OS X Snow Leopard 🙂

Ik oorspronkelijk had net ubunutu geïnstalleerd op mijn computer en gebruikt een VirtualBox om xp op mijn ipod sync lopen, maar uiteindelijk moet ik DAW’s te gebruiken op ramen, zodat ik dual opgestart en hebben nu geen behoefte aan een VirtualBox.

Hier zijn enkele links voor de readers.Go vooruit, geef Virtualisatie een keer te proberen. De veilige, en echt goed als je wilt proberen dingen op een ander OS ..

Install Aero-Enabled Operating Systems in VMware Player

How To Run Ubuntu in Windows 7 with VMware Player

Run XP Mode on Windows 7 Machines Without Hardware Virtualization

Run Windows in Ubuntu with VMware Player

Ik heb Vmware en testen win2003 en Ubuntu 10.4

VirtualBox is mijn keuze voor virtualisatie software. Ik heb meerdere virtuele machines instellen op verschillende fysieke machines mee. FOSS FTW!

Ik heb een triple boot met Windows, Ubuntu en Puppy Linux. Ik heb VirtualBox in Windows en Ubuntu geïnstalleerd met verschillende besturingssystemen ik wil spelen, net als WebOS, Android, Arch Linux, * ubuntu 10.10, Chrome OS en nog veel meer. Ik heb de VHD’s gedeeld op de Windows-partitie om schijfruimte te besparen.

Ik ben dol op het testen van besturingssystemen op virtuele machines en ook over Flash Drives.

Alleen de een op het moment, DOSBox. Ik heb anderen gebruikt in tijden van nood wel.

Windows 7 als mijn host-systeem, en het gebruik van Windows XP en Ubuntu als virtuele machines. Ik heb een belasting van nuttige toepassingen in XP is geïnstalleerd, en dan kan ik extra programma’s virus geteisterde bestanden te installeren, of uit te voeren potentieel, en dan gewoon terugkeren naar een oude versie.

Jolicloud 1.1 Ubuntu Mint Julia, Windows 7 en Windows XP op mijn Mac. 🙂

Ik gebruik Windows Virtual PC voor die paar legacy applicaties die niet worden uitgevoerd in Win7 64-bit plus als een manier om IE8 handig te houden aangezien ik mijn Win7 upgrade naar IE9, maar hebben twee belangrijke sites die niet compatibel zijn;. En ik run VMWare met Ubuntu 10.10 voor de lol en om de toegang tot een aantal handige apps alleen beschikbaar voor Linux.

Met behulp van VMware op Windows 7, ik heb Win2k, WinXP, Ubuntu 10.10 en Kurumin NG, een Braziliaanse linux distro;. Ik wil ook een MAC OS, maar kon nog steeds niet.

Voor de mensen die het uitvoeren van Virtual Box – Bent u in de VS of Europa? Ik heb te horen gekregen van de Europese markt heeft een hogere kans op Virtual Box. Ik hou van beide platforms, maar ik denk dat Virtual Box geeft u meer te spelen dan VMware Player.

VirtualBox in Europa hier;. Voor privégebruik Ik heb Win7 (voor Office) en Linux Sabayon (te proberen) als gasten op Kubuntu;. Op het werk, ben ik gedwongen om WinXP te gebruiken, dus ik virtualiseren Kubuntu op VirtualBox. Maar dit zou kunnen veranderen aan VMWare soonish als het bedrijf IT-beleid zal me zo dwingen …

/ G ..

Ik gebruik VMware speler om XP te virtualiseren nu al een tijdje als gevolg van compatibiliteitsproblemen met Windows 7 en XP-modus. Ik heb ook een voor Server 2003 en twee voor Server 2008 voor het programma van het testen, maar ze niet echt tellen. Ik gebruik alleen de ene XP algemeen.

Ik loop VirtualBox op drie fysieke machines, met Win-7, Win-Vista en Linux-Fedora als de gastheren. Win-XP, Win-7 en Linux-Mint als de gasten. Ik gebruik de virtuele machines om nieuwe software te testen en als een geschikt middel om een ​​schone / opgeruimd machine voor het maken van draagbare toepassingen met ThinApps houden. Ik vind de snapshot eigenschap van VirtualBox bijzonder nuttig.

Ik gebruik VMware Workstation en installeer OS zoals snoep. Op dit moment heb ik de nieuwste Ubuntu, MintLinux. OpenSUSE, Debian, Win7, MacOSX, en Mandriva. Ik doe het alleen maar voor de lol. Ik stam, twist en martelen elke installatie tot het verplettert en sterft. dan moet ik lachen en gooi het in de prullenbak en macht een ander. Dit is zeer ontspannend.

Op mijn workcomputer heb ik Win7 als basis OS met een aantal XP en Ubuntu als VM in VMware,. Ik gebruik de VM’s om apps te proberen en om VM’s voor gebruik in PC-klasse te maken (zie hieronder) .; Ik heb ook VMLite voor het uitvoeren van XP apps, die niet goed lopen in Win7 direct in naadloze modus.

Op het werk hebben we ook een computer klasse waar we Win7 gebruiken als basis OS en uitvoeren van de cursussen in VMware. Cursussen behandelen Windows (XP) met apps, Windows Server 2008 en Ubuntu desktop en server.

We maken gebruik van VMware op onze server aan XP Pro als onze “App Server” run.

Ik blijf een virtuele van alle Microsoft-besturingssystemen (met uitzondering van de Bob en Me) en één voor elke Ubuntu-versie, een desktop en één server. Ik gebruik ook klonen voor elk van mijn systemen, zodat ik updates kan testen om te zien of ze mijn huidige implementaties te breken. Ik wil op de oude spullen te houden, omdat als een tech, ik uiteindelijk tegenkomen die kerel die opgestart Windows 95 en nooit uitschakelen. Plus er zijn zeldzame momenten dat ik over een pre-Office-bestand zal komen en moet worden geopend en ik kan niet denken aan iets beter dan het gebruik van een virtuele voor. Ik gebruik VirtualBox 4.0 en ik hou ervan.

Ik geef de voorkeur aan laars te verdubbelen voor mijn Windows nodig heeft.

Ik heb Mac OS X 10.6 als mijn gastheer met Ubuntu 10.10 en Windows XP draait in VirtualBox, zowel voor de ontwikkeling doeleinden.

Ik gebruik VirtualBox voor alles. Een Windows 7 host met Ubuntu 10.10, XP en Ubuntu 11.04 van als gasten. Mijn netbook is een Ubuntu gastheer met XP als gast.

Ik gebruik VMware Workstation voor het hosten van de gasten op de ramen n, terwijl in linux in mijn dual boot setup gebruik ik vmware speler voor het hosten van de virtuele os..use het voornamelijk voor het testen van nieuwe os die niet komen met een live-cd ..

Ik weet niet hoe ik zonder op zijn minst 4 virtuele machines zou wonen … inclusief mijn nieuwste Hackintosh één

Ik loop veel virtuele os op mijn Ubuntu 10.10 gastheer. Ik hou VMPlayer de beste als het aero ondersteunt in Windows, terwijl je vastzit met elementaire visualisatie in VirtualBox. Beide kunnen 64 bit gasten lopen. Ik heb momenteel een aantal linux distributies, waaronder remastersys back-ups, Windows 7 en een Hackintosh dat ik niet eens te gebruiken, om te zien of het meestal zou werken. Ik zal geen ramen op een partitie dus dit is ideaal voor mij, met goede specs helpt ook, ik geef Windows 7 (Ik vertrouw op iTunes zijn een iPhone-gebruiker atm) 3GB RAM verlaten van 5GB voor de host-besturingssysteem en het loopt prima en aangezien ik gebruiken voor alleen iTunes, het Windows-besturingssysteem blijft altijd ongerept lol !!

Ik heb twee virtuele machines geïnstalleerd. Ubuntu 10.10 en Windows XP Professional. Mijn stabiel systeem is Windows 7 Ultimate.

VirtualBox met ladingen in het!

Ik heb 2 OS op mijn laptop Windows XP en Ubuntu, maar ik gebruik ook VirtualBox met deze besturingssystemen: Windows Server 2003 (vraag niet: P) Windows XP – voor het controleren van dubieuze instellingen / software en een voor React OS – je moet google dit is het een interessante os. Op mijn server heb ik ook XP geïnstalleerd en gebruik VirtualBox voor XP -file server en ReactOS weer voor het testen pourposes. Ik denk dat virtuele os zijn het beste wat me ooit is overkomen. En als er iets misgaat ik heb snapshots ik kan terug te gaan naar.

Ik hou van Virtual Box. Ik controleer altijd de nieuwe besturingssystemen door het installeren in VB eerste.

Iedereen kreeg hier veertig systemen als ik?

In Duitsland, waar ik woon, diverse overheidsinstanties bieden gratis closed source Windows downloads, bijvoorbeeld in uw belastingen in te vullen. Ik heb dus een regering alleen virtuele machine pc die ik alleen maar gebruiken om te installeren en te gebruiken software van dergelijke dubieuze bronnen :).

Ik stel VMware Player op mijn Ubuntu 10.10 notebook met VM’s van Fedora 14 en Windows XP3. Op het werk run ik Linux Mint 10 met VirtualBox met Windows XP VM aan de klant te ondersteunen.

Win7 64-bit met de nieuwste VMware Workstation. VM: Win7 (beide 32 en 64), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2003, WinXP, Ubuntu64, Ubuntu Server, openSUSE, Astaro gateway, Smoothwall. Kan niet leven zonder dat 🙂

Ik loop veel verschillende smaken van Linux en dingen die op mijn VirtualBox;. De lijst omvat

Puppy Linux; Arch Linux; OpenSuse

En XP als ik de schijf te vinden …

Ik Windows (alle versies), Linux, en ja zelfs ESX in VM werkstation. Ik heb ook getest in een virtuele virtuele.

Ren VMWare onder Win7 – hebben een paar van de Linux distributies. Terwijl ik denk dat Linux loopt soepeler en heeft minder problemen bij het lopen als een dual-boot met Window $, een virtuele machine biedt een belangrijk voordeel voor mij: Het is makkelijker om een ​​map te verwijderen dan een volledige harde schijf !! 🙂

Ik momenteel geleid oude hardware (kosten uitgifte) en deze hardware niet gemakkelijk ondersteuning voor een volledig open source virtualisatie (althans onder ubuntu als een ‘standaard app’ soort van een ding).

Heeft Sandboxie tellen als virtualisatie-software?

Ik heb ‘Overige’, want het is altijd willekeurig. Ik heb een Windows XP VM voor het testen van bepaalde apps uit, maar zullen verschillende Linux-distributies in VM draaien als ook om ze te testen en te zien waar Linux is gevorderd.

Ik heb allerlei VM’s ze zijn geweldig, Ik gebruik VirtualBox is het mijn keuze

Ik ben met Paultx Ik denk dat Sandboxie is iets anders dan een echte virtuele, ik ben een van de 15 mensen die in de enquête andere geklikt. I dont gebruik het voor OS, net zoals het principe webbrowser voor mijn persoonlijke surfs.I zowat leven in struikelen op, gaming is niet mijn ding, techy ben ik niet, alleen een browsing voyer, (hoe doe je voyer spellen?) hier is een gedachte, een goedkope whiteboard met behulp van een laser pointer en een deel van een oude gaming systeem werd twee jaar geleden op het web, heeft iemand herinneren? Ik wilde een in elkaar gezet, maar ik herinner me de “recept”. Vroeger was het niets meer dan een laptop, een laser pointer, en een blad, en een soort van lichtsensor uit een game console, maar dat is het deel ik kan me niet herinneren.

Ik gebruik laatste VirtualBox (Win7 in VM en Ubuntu als Home)

Ik heb Virtualbox opstelling met Windows Server 2008, samen met ubuntu 10.10, Vista, XP en Windows 7. 🙂 gebruiken ze allemaal voor mijn MCTS trainingen

Ik gebruik VMWare-speler, en Sun’s Java box. Ik heb Win XP, Android 2.2, Slax, Unbuntu 10.04

Ik gebruik Vbox en ik heb win xp en ubuntu. Ik gebruik xp om te testen of de programma’s die ik maak kan werken op andere OS’en

Bij mij thuis lab heb ik een ESXi-server met de volgende VM’s

1. Server 2008 R2 x64 (PDC / AD); 2. Linux Mint 9 (Seedbox); 3. Ubuntu Server 10.04 (Rsync / SSH); 4. Server 2003 R2 x64 (phasing out voor een 2e 08 doos in cluster-modus); 5. Windows XP (Testing)

Mijn desktop heeft ook VirtualBox en VMWare Workstation met verschillende Ubuntu VM’s voor web ontwikkeling en het testen. Hetzelfde geldt voor mijn werk in.

Ik heb Parallels en VMware voor Mac. Ik heb ook VM Workstation voor mijn Windows gaming rig.

Parallels, 3 Windows 7 VM (elk authentiek); 1 Chrome OS VM; 1 Ubuntu VM

VM Ware (Mac); 1 Windows 7 VM

VM Ware Workstation; 1 Windows 7 VM

Ik gebruikte om een ​​aantal meer hebben (en test zoveel distro’s als ik kon pakken te krijgen), maar nu alleen worden uitgevoerd OpenSuSE en Ubuntu gevirtualiseerd met VirtualBox onder Windows 7. Ik ben van plan over het omschakelen binnenkort Arch Linux draaien als mijn belangrijkste OS (die ik heb geprobeerd op een andere rig) en voer daar Windows virtulized.

We hebben een 3-PC-thuisnetwerk allemaal draaien op Windows 7, maar mijn moeder houdt van de KDE-kaartspellen en Blockout (sommige 3d tetris … was een beetje koel in de oude dos leeftijden ^^), zodat ze het draaien van Fedora op vbox. Ik heb XP op vbox. Het is alleen voor besmette materiaal en het testen, ik wilde om het te gebruiken meer als een noodsituatie OS, dus ik heb een volledig geconfigureerde (niet geïnfecteerd) kopiëren op mijn USB-schijf die ik in de volgende werkdag PC kan zetten om te surfen op het web te creëren van een pdf of iets … en ga zo maar door, een soort van een cdbootable linux alternatief schrijven ^^ ‘… nou ja, het werkt voor mij.

Ondanks de wijdverbreide opvatting dat het Engels is de officiële taal van de Verenigde Staten, is er geen officieel taal.