vraagt ​​de lezers: hoe doe je back-up van uw mobiele data?

In tegenstelling tot uw bureaublad of de server op het werk, het is pretty darn gemakkelijk naar een mobiel apparaat kwijt. Deze week zijn we geïnteresseerd in het horen van uw tips en trucs voor het houden van uw mobiele data back-up en gesynchroniseerd, zodat een ontbrekende smartphone betekent niet ontbrekende gegevens.

Maar u back-up van uw gegevens: via de kabel, via de ether, door handmatig slepen van bestanden of het opzetten van een script om batch kopiëren uw contacten, willen we horen er alles over. Geluid uit in de commentaren met je beste trick voor het houden van uw mobiele data beveiligd dus dat moet je telefoon vermist uw gegevens niet verdwijnen met het.

Kom regelmatig terug op vrijdag voor de wat je zei Roundup om te zien hoe uw collega-lezers zijn de klus te klaren.

Droid rzr. Geworteld met Titanium Backup (tegen betaling). TB maakt wekelijks een back-up van mijn hele systeem en stuurt het naar mijn Dropbox-account. Alles goed.

Back-up wekelijks naar desktop via Blackberry Desktop.

Ik weet niet, nooit privé houden info op mijn mobiele telefoon

Dropbox en teer gaan goed samen.

Ik gebruik FolderSync om bestanden via SFTP te kopiëren naar een machine in het huis, waar ze op een RAID-array en dagelijkse incrementele back-ups worden gedurende 6 maanden bewaard. Ik wil beperken FolderSync tot WiFi, en ik gebruik het op twee manier mode. Op deze manier kan ik dingen laten vallen in de juiste directory thuis, en ze lijken gewoon op mijn telefoon de volgende keer dat ik raakte WiFi, en alles wat ik in de juiste map op de telefoon (evenals al mijn foto’s) wordt automatisch een back-up ten minste eenmaal per dag toen ik raakte het thuisnetwerk.

Ik heb nog nooit iets om een ​​back-up op mijn mobiele telefoon, dus ik hoef geen zorgen over te maken.

Google. Ik heb mijn foto’s, contacten, agenda’s, apps, documenten, alles gesynchroniseerd met mijn Google-account. Speciaal omdat introduceerden ze Google Drive. Dan zet ik op 2 stappen.

Op en Android Ik gebruik aangepaste herstel van een Nandroid backup te maken elke keer in een tijdje

De meeste van de inhoud van de SD zijn muziek, dus alles is gedupliceerd in mijn PC in de eerste plaats. Foto’s worden gekopieerd naar de pc religieus elke keer ik terug naar huis

Mijn Blackberry: Dagelijks Blackberry Bescherm back-ups (alle organizergegevens); wekelijkse volledige apparaat back-ups (. Opgeslagen op Dropbox)

iPhone: iCloud voor de dagelijkse back-ups, iTunes back-up per week.

Het beste deel is dat ik ook nooit heb nodig …

~ Ecm

Aangezien mijn telefoon is geworteld, gebruik ik Titanium Backup om backups van al mijn apps en app-gegevens, dan spiegelen het over het netwerk.

Na dat, ik gebruik ClockworkMod Recovery om een ​​beeld te back-up te maken. Kopieer ik die op mijn computer.

Aangezien ik een Android-telefoon en een Exchange-e-mailaccount gebruikt, worden contacten en datebooks gesynchroniseerd met mijn rekening. Voor SMS, ik een back-up met behulp van SMS Backup & Restore Pro, die alle teksten dumpt into.xml bestand. Dat is het zo’n beetje denk ik ^^

Alles van de rente op mijn Android-telefoon wordt gesynchroniseerd over de wolk op mijn PC,. E-mail, contacten, agenda worden rechtstreeks in te gaan op mijn Google-account (geen lokale opslag voor deze), en de foto’s worden automatisch geüpload naar SugarSync (en Dropbox, maar ik denk dat ik dat één uit te schakelen) .; Er is niets anders op daar dat is belangrijk om een ​​back-up. Als dat zo is, zal het SugarSync’ed krijgen …

Android; rsync. Ik zou liever iets met differentiële back-up sets te gebruiken, maar dat lijkt te zijn vragen te veel,. Ik heb geprobeerd andere oplossingen, maar nooit echt geloofden dat ze werkte eigenlijk tot het punt dat ik zou herstellen;. Ik doe gaan uit mijn manier om belangrijke gegevens uit de Android specifieke mappen te houden.

Nokia N800, de N800 heeft een fantastisch ingebouwde back-instrument dat kan worden hersteld voor een volledig beeld van uw apparaat met alle OS, instellingen en gebruikersgegevens opgenomen. Wanneer een beeld nodig is, ik dit gebruik gewoon;. Voor efficiënter incrementele back-ups, rsync is alles wat nodig is. Het trekken van de gegevens van een ssh-server op de N800 met incrementele rsync opties werkt goed. Dit zorgt voor back-up sets. https://rsync.samba.org/examples.html heeft voorbeelden.

Google contacten, agenda en e-mail (Eudora krijgt het ook). Password overal programma. Dropbox teamviewer;. Met andere woorden, met behulp van cloud overdracht van mijn gegevens

Nokia Ovi Suite is vrij goed. Een andere geweldige functie in, die vond ik niet voor Android-gebruikers, texting via PC, terwijl het hebben van de telefoon is aangesloten via USB. Dit is geweldig, terwijl u aan het werk zijn, en sms op de telefoon is tijdrovend.

Titanium back-up: D; Ga dan naar Ext SD-kaart en ook de map kopiëren naar mijn computer> memory stick: D

Kan niet voorzichtig genoeg zijn deze dagen: p

Aangezien ik geen smartphone hebben, alles wat ik doe is gebruik maken van de interne back-up functie die back-up van mijn kalender en contacten als vcf-bestand op mijn geheugenkaart en dan gewoon gebruik maken van massa-opslag modus en een USB-kabel en back-up met een kopie en plakken en het is gewoon makkelijk als ik dit gebruiken om nieuwe muziek en podcasts toch te downloaden op deze

Google – Android met behulp van wifi Ik synchroniseren alles !! Moet worden gedaan voor de gemoedsrust.

Ik een andere simkaart gekocht, dan sparen het grootste deel van mijn contacten zijn, voor mijn muziek en foto’s, ik heb mem dat ik te houden met de inhoud te kopiëren op het werk / thuis-pc

Dropbox voor mijn backup en documenten instellingen. Voor mijn foto’s gebruik ik Sweet Home

GPS is ingeschakeld voor mijn huis rijden; Trek in oprit, Tasker ziet Ik ben thuis, schakelt WiFi; Sweet Home herkent mijn huis WiFi, downloads foto’s naar mijn computer; Picasa organiseert foto’s, labels mensen in hen, Carbonite back-up van de nieuwe foto’s

Ik gebruik MyPhoneExplorer voor mijn Android voor ongeveer een maand of zo, en ik kan zeggen dat het is vrij handig om back-up van gegevens, alsmede contacten, berichten, oproeplogboeken, kalender en alarm instellingen, apps, en zelfs het hele systeem back-up (hoewel het me een fout keert aan het einde van het hele systeem back-up, ik denk dat het komt door een onbewortelde telefoon). Het maakt me ook om alle bestanden te onderzoeken (zoals de naam al doet vermoeden) en controleren mijn android. Ik denk dat je een artikel over Android delen van het scherm gehad en het regelen dat als men root-toegang op het had. Dit programma laat me om hetzelfde te doen zonder wroeten. Het kan een aantal andere functies die ik nog niet ontdekt hebben. Kortom, het is een uitstekende back-up oplossing.

Moborobo werkt prima voor een back-up van mijn Android-telefoon op mijn PC die ik dan terug naar de cloud en / of mijn externe hdd.

Google acct sync, Titanium Backup, SMS back-up Pro. Alles om de cloud.

Ik kreeg een Android (niet geworteld) Ik ben met behulp van een gratis app genaamd backup G Cloud die automatisch een back-up alles naar de cloud. Een zeer eenvoudige maar effectieve app!

A Charlie Brown Christmas, een van de de meest iconische kinderen kerst specials rond, werd oorspronkelijk afgewezen door CBS op grond van het feit dat ze niet willen amatuer kind stemacteurs uiten de personages, de anti-consumentisme bericht, of de muzikale score.