vraagt ​​de lezers: sociale websites – browser-gebaseerde interface versus desktop clients

De meeste mensen hebben een favoriete sociale website dat ze actief zijn op elke dag, maar hebben verschillende methoden voor interactie met hun vrienden daar. Deze week willen we graag weten of u liever met behulp van een browser-gebaseerde interface of een desktop-client om te communiceren met uw gekozen sociale diensten.

Foto door Aziatische Angel.

Sociale diensten kan een heel leuk worden, tenzij uw manier van toegang wordt geleverd met meer frustraties dan perks. Misschien is uw favoriete sociale dienst heeft de lay-out veranderd of de website zelf is gewoon te druk of vol met “junk” voor uw smaak. Dan zijn er de momenten waarop de website problemen kunnen ondervinden en niet om soepel te werken.

Je zou kunnen blijven de website versie te gebruiken en tweak wat je ziet en hoe het functioneert zo veel mogelijk. Of je kan een extensie in uw favoriete browser die een zijbalk of een pop-up venster geopend voor toegang tot de dienst op die manier te installeren. Misschien heb je de voorkeur aan de web app aanpak geïntroduceerd door Google voor hun Chrome-browser. Tenminste heb je mogelijkheden bij de toegang tot de sociale diensten via een browser.

Dan zijn er desktopclients … gericht op één of een klein combinatie van populaire sociale diensten. Desktop clients kan heel mooi zijn … geen noodzaak om een ​​browser te openen hebben, de UI blijft vrij consistent, kun je meestal minimaliseren ze naar de System Tray, en de desktop meldingen zijn geweldig.

Wat we willen weten is deze week als u liever een browser-gebaseerde aanpak of met behulp van een desktop client te communiceren met je favoriete sociale websites. Heeft u een combinatie van beide gebruiken? Zijn browsers de beste aanpak, omdat je ze gebruiken voor letterlijk alles de hele dag? Als een browser is uw favoriete methode hoeft u de website voor de sociale dienst zelf of een uitbreiding / web app om te communiceren met het te gebruiken? Misschien een desktop client werkt het beste … er wanneer je het nodig hebt, maar uit de weg als je dat niet doet. Laat ons weten wat uw gedachten en ervaringen in de comments! Weet van een grote uitbreiding, web app of desktop client? Zorg ervoor om het te delen met uw collega-lezers hier.

[PollDaddy poll = “4604785”]

Afgezien van de browser-gebaseerde interface, ik gebruik maken van Facebook Desktop (onlangs te zien op HTG, dankzij HTG :)) en Tweetdeck

Waar is de optie ‘I dont gebruik geen sociale website “;? Naar mijn mening Facebook, Twitter en de spullen zijn nutteloos en tijdverlies, dus ik dont gebruik niets van.

TweetDeck op mijn PC’s en Google Android! Afhankelijk van mijn stemming ik de browser voor Facebook te gebruiken, soms Twitter 😛

De enige keer dat ik een klant gebruik is als ik op mijn ‘droid. Als ik online ben op een desktop is het gewoon veel makkelijker om over te gaan naar de website en doen wat ik moet doen. Aan de andere kant, ik ben niet verslaafd als de meeste mensen.

Zelfde als Anon, ook niet met behulp van een social networking website.

Op mijn PC, gebruik ik meestal de webinterface in speldde tabbladen in Chrome. Op iOS, hoewel, ik meestal gewoon gebruik maken van de apps. Voor mij is de belangrijkste reden dat ik gebruik maken van de web interface van wordt afgeleid te houden. De meeste desktop applicaties geven u meldingen van nieuwe berichten of tweets, maar dat eindigt in teveel lawaai en afleiding. Ja, je kan meldingen uit te schakelen, maar voor mij, de web-interfaces meestal de voorkeur. Plus, het nieuwe Twitter-interface is heel mooi. Dat gezegd hebbende, het is een beetje vervelend de laatste tijd …

Agree @ Anon

Ik gebruik maken van de websites. Twitter for Android als op de weg en Twitter web als ik op mijn pc.

eens met Anon

GEEN! Facebook en al die tijd opeet. Plus het is zinloos.

Mijn tijd is te waardevol voor die onzin!

Nou ik zou noemen sociale netwerken een complete verspilling van tijd. Toch ben ik niet genoeg verslaafd aan hen om zelfs browser plugins veel minder desktop apps te krijgen. Web interfaces werken prima. Op telefoons zijn een ander ding. Apps werk veel er beter dan de mobiele websites die kan een beetje onhandig

Het is grappig op alle opmerkingen over de manier waarop ze zijn een complete verspilling van tijd, maar nog diezelfde mensen nam de tijd om niet alleen lezen van dit artikel, maar ook commentaar op het !! LOL Weird! Je zou denken dat na het zien van de titel van dit bericht ze zouden overslaan en niet lezen !!

browsergebaseerde. je hoeft niet op iets anders dan de browser opnieuw te installeren. oh nee plugins natuurlijk.

Populaire glijmiddel Astroglide was, zoals de naam al aangeeft, uitgevonden in relatie tot de ruimte-programma, het werd ontdekt door een chemicus op zoek naar een stof die olie zou zuiveren van het ammoniakgas gebruikt in het koelsysteem van de space shuttle’s.