vraagt ​​de lezers: wat instant messenger-client gebruik je?

Als u online de kans groot dat je een instant messenger draaiende te houden tijdens het werk of browsen. Deze week willen we weten welke instant messenger-client die u gebruikt.

Instant messengers komen in een grote verscheidenheid op basis van hetzij open source werken of van een tie-in met een bepaald bedrijf als Microsoft en Google. Uw online activiteiten zal zeker een invloed op die instant messenger u kiest. Sommige mensen alleen maar een boodschapper om te chatten met collega’s of vrienden, terwijl anderen willen ingebouwde sociale integratie van hun messenger. Locatie kan ook een impact hebben op die instant messenger u gebruiken op basis van de online diensten die populair zijn in dat gebied zijn. Het leuke is dat het gemakkelijk is om een ​​instant messenger die werkt voor u te vinden.

Welke instant messenger gebruikt u? Maakt u gebruik van slechts één of meerdere instant messengers, afhankelijk van de vraag of u op het werk of thuis? Laat het ons weten in de comments!

Update: Adium is toegevoegd aan de poll.

[PollDaddy poll = “3535845”]

Ik gebruik Meebo.com. Het is zo geweldig! Ik kan met AL mijn rekeningen op één plek – met inbegrip van Facebook! Nu in plaats van het runnen van een aantal verschillende programma’s en webpagina’s, ga ik naar een webpagina en hebben ze er allemaal.

Alle chatprogramma wordt geblokkeerd op het werk

Ik heb geen enkele vorm van instant messaging worden gebruikt in ongeveer 3 jaar. Al mijn communicatie is door middel van face-to-face, telefoon, e-mail, Twitter en Facebook.

Adium … zoals, denk ik, veel Mac-gebruikers …

Jammer dat het niet was opgenomen in de lijst

Plus.im 🙂

Ik gebruik gTalk door middel van Trillian.

Pidgin, Adium en Kopete.

Ik gebruik emesene op mijn PC en IM + op mijn iPod Touch.

Digsby @ work ondersteunen MSN (werk), AIM (persoonlijke) en Gchat (persoonlijke)

Trillian @ home voor AIM

Skype. Maar alleen omdat iedereen op het werk gebruikt het ook. Anders dan werk ik niet helemaal IM. Face-to-face, telefoon, e-mail, sms, Facebook is genoeg voor mijn communicatiebehoeften.

Hoe zit het met het toevoegen van “none” om de poll?

Wat een Windows-centrische lijst! ICQ, echt waar?!? Heeft iemand gebruikt ICQ sinds de jaren 90? Waar is Empathie, Kopete, Adium … zelfs Facebook?

Ik gebruik meestal Pidgin, maar eigenlijk zijn met behulp van de nieuwe Windows Live Messenger Wave 4 meer de laatste tijd. Als het Gtalk ondersteuning toegevoegd, zou ik overstappen … de Facebook-integratie is al geweldig.

@David Levine – Gewoon nieuwsgierig, maar gebruik je Facebook-chat in Facebook? Dat heeft zeker genomen over het grootste deel van mijn persoonlijke online communicatie in het afgelopen jaar ..

Ik gebruik aMSN op Linux en fring op Movil

Ik ben met Mike, “Geen” had moeten worden opgenomen in de poll. Ik weet IM niet gebruiken. Ik hekel de inbraak. Als ik bezig ben met iets, ik ga niet te onderbreken wat ik doe op een antwoord. Om dezelfde reden zal ik niet iemand door het sturen van een IM onderbreken. Als iemand wil om mij te contacteren, is er e-mail en, als het dringend is, telefoon.

Ik heb altijd gebruik van Windows Live Messenger, maar met het ding zijn ze het verwijderen van de werkelijke stabiele versie, ik betwijfel of ik ga om te veranderen naar de nieuwe. Ook omdat ik graag de meest actuele versie, maar anyways, Microsoft’s decission.

Pidgin op de PC, Adium op de Mac.

Yahoo Messenger op alle iPhone, iPad, MacBook Pro, en PC Laptop.

Hoe zit het met iChat? Is dat vallen onder AIM?

AIM via Meebo.

Adium, wot? Pidgin op mijn linuxboxes, maar het voelt een arme-man Adium.

Wat dacht je van Skype?

JUST Yahoo Messenger

Windows Live uitzenden!

De Windows Live Messenger beta client, maar vooral chatten op de Facebook-IM-netwerk;. Misschien moet er onderscheid te maken tussen opdrachtgever en welk netwerk van vrienden die je chatten.

Je vergelijkt appels met peren … ..

Het spijt me mutli dienst appz zoals Digsby & Trillian kan niet worden vergeleken met gtalk of richten ze kunnen alleen worden vergeleken met elkaar … Multi Service vs. Multi Service …. enkele dienst vs. enkele dienst.

Dus gelieve repareren van je poll om het te maken in 2 aparte polls!

Digsby voor desktop; Trillian.im voor web

Miranda IM!

Ik heb een Windows Live-account en ik oorspronkelijk gebruik windows live vervolgens verplaatst naar maar ik gebruik een service die niemand heeft gezegd zijn geroepen Raptr is verbindt met elk van hen + alle gaming services zoals Xbox Live en PSN

eBuddy

Ik gebruikte Digsby, maar daarna overgestapt naar pidgin omdat Digsby mist individuele maatje aanmeldingen, dat is een van de belangrijkste dingen voor mij, ik gebruik maken van een praatje voor het werk problemen en ik moet weten wanneer de andere persoon online is, in plaats van het controleren van het op alle de tijd. Anders zijn zeer storend.

Ik gebruik Skype, Google Talk, Windows Live en AIM.

Wat is instant messaging? Is dat, als, sms’en voor de computer? 😉

Ik heb alleen maar deze reis naar NONE stemmen.

JEP. Niets voor mij ook. Mijn gmail is vrijwel direct en ik kan zo snel reageren – niet-ly of – als ik wil.

ICQ, maar gewoon omdat mijn vriendin heeft het, ik heb gedacht van de omschakeling naar Miranda of Pidgin.

pidgin voor mij 🙂

QQ;! Het is bijna een cultuur in China. 10000000Active gebruikers.

Whut da neuken? Ik kan niet geloven dat NIEMAND genoemd QIP tot nu toe;! Gebruikt ICQ voor een week toen ik voor het eerst erover struikelde, en onmiddellijk veranderd in QIP.

Guys !!!, Waar heb je het over? Yahoo messenger is als de beste en enige IM je ooit nodig hebt om te gebruiken. ooit. stip. Waarom jullie iets anders gebruiken? Probeer maar eens yahoo messenger één keer en je zal verliefd worden. om een ​​bericht te sturen alles wat je hoeft te doen is dubbelklikken op de naam en het type wat en druk op enter van een persoon. Dat is alles.! Hoe kan het makkelijker zijn?

Ik zal stemmen voor een NONE.

Digsby is spyware, wees gewaarschuwd

Waarom weglaten Skype? Er zijn 17 miljoen keer met het nu, volgens mijn Skype-symbool.

geschokt dat Nimbuzz isnt there !!!

+ 1 voor yaho messenger. De beste en enige één moet worden gebruikt. theoldfarter zegt skype. maar dat; s als soooooooooooooo complex. In yahoo typt een smiley in skype zal komen ik zag geen knop smiley !!!!!!! alles is heel erg complex. Iemand die er zijn, en beslissen, luister naar me. Ik heb meer dan 10 jaar in de software. Ik ben een admininstrator. Ik zeg yahoo is het beste. Luister niet naar andere jongens.

Iedereen die nog steeds carrier Pigoen gebruiken? Ben ik de enige overgebleven? Antwoord me please! Ik nooit antwoorden! Whaaaaaa!

Gmail is de beste, cuz als het heeft videobellen functie, chat ooit andere sutff.

Ik gebruikte om Pidgin graag bits, maar hoe dan ook 2,7 stopte met werken met ons kantoor proxy, maakt niet uit wat ik deed het. Ik overgestapt naar Digsby en zetten met zijn bloat tot Trillian 5 beta kwam. Gelukkig loopt Trillian 5 en loving it.

In eerste instantie is Yahoo Messenger (2 jaar geleden), later is Windows Live Messenger (op het werk), is nu Skype (op het werk) en Meebo (thuis)

Trillian Astra – doet precies wat ik nodig heb, niet in mijn gezicht te veel krijgen :).

Jongens, geen Digsby is niet opgeblazen, en het is niet spyware. Het is gewoon niet vrij en maakt gebruik van iets andere manieren om geld te verdienen. Als Digsby is spyware, dan kunt u stoppen met het gebruik van Google, omdat Google doet veel meer dan Digsby. Digsby zelfs vertelt je voordat updates, doet google dat doen?

waarom zou google vertel mijn wat ze bijgewerkt op de zoekmachine?

Ik gebruik pidgin

20 miljoen op Skype nu – had moeten zijn op de lijst!

Primaire yahoo, back-up windows messenger

Trillian en Digsby zijn SPYWARE! niet gebruiken. GEBRUIK ALLEEN YAHOO. U hoeft niet iets anders.

Ik heb nog nooit gebruikt om IM’s te gebruiken op alle, maar nu dat de nieuwe Live Messenger integreert sociale netwerken, heb ik met behulp van het een beetje. Maar om eerlijk te zijn, ik hou niet van mensen die weten dat ik ben online. Het is altijd de mensen die ik niet wil dat praten lijken te willen praten! lol

qutim het beste voor linux

bbm.

Windows Live en Facebook-chat

Gewoon gebruik maken van Yahoo. Al het andere is spyware en zal proberen om uw ongebruikte snelheid van de processor te gebruiken voor hun benifit. En dat uw systeem SLOW DOWN. Ik weet dit omdat MIJN BROER is een genie in computers en hij vertelde me ..

Andere = Geen

Millard Fillmore, 13e president van de Verenigde Staten, nooit afgestudeerd aan de universiteit, maar mede-oprichter van de Universiteit van Buffalo (door de inschrijving, nu de grootste school in de New York State University-systeem).