vraagt ​​de lezers: zult u het repareren van computers voor familie en vrienden tijdens de feestdagen?

De tijden voor de familie bij elkaar te verzamelen tijdens de vakantie is bijna hier. Wat we willen weten deze week is als je een deel zal worden besteding van uw vakantie tijd werken op de computer reparaties voor familie en vrienden.

Gray huiskat foto Eirik Newth & s narling tijgerfoto door bthomso.

Elk jaar tijdens de vakantie de meeste van ons gecalled door familie en / of vrienden op te ruimen malware, reparatie instabiele besturingssystemen, het uitvoeren van upgrades en / of te installeren besturingssystemen. Voor sommigen van ons, dat slechts een kwestie van werken op de computer van onze ouders kunnen zijn of het zou de excentrieke gelegenheid wanneer er iets verknald en wij zijn de enige die weet hoe je een grote computer winkel reparatie bill te voorkomen.

Dan zijn er momenten waarop het voelt alsof iedereen spaart hun computer problemen voor wanneer we bezoeken en het kan een beetje overweldigend … vooral wanneer het zou kunnen nemen het grootste deel van uw off-tijd alleen maar om alles op te lossen. Dan zijn er degenen die van ons allemaal absoluut vrezen … de persoon (of personen) die altijd hebben dezelfde problemen met de computer elke keer dat u bezoekt en het maakt niet uit hoeveel je proberen te helpen of leren ze dingen veranderen nooit. Het is genoeg om u een groot probleem alleen maar te denken over het geven …

Ieder van ons heeft gehad om te beslissen wat een aanvaardbaar bedrag voor de hulp en wat helemaal kruist de lijn. Als je geluk hebt, dan ben je zelden opgeroepen om te helpen of als je hulp nodig de hoeveelheid werk is klein te doen (dus niet het eten van uw kostbare off-time). Misschien heb je hebt besloten dat je alleen zal werken op computers’s bepaalde mensen voor een vast bedrag van de tijd. Of misschien heb je zo gefrustreerd dat je weigert om enig werk te doen bij allen en iedereen vertellen om hun computers te nemen om een ​​reparatiewerkplaats te worden.

Onnodig te zeggen dat we hebben allemaal minstens een horror verhaal met betrekking tot vakantie computer reparatie avonturen delen. Deze week willen we weten of je komt te werken op computers voor uw familie en vrienden. Hebben een goed verhaal dat u wilt delen met je collega-reageerders? Laat het ons weten in de comments!

[PollDaddy poll = “4140891”]

Installeer ik Teamviewer op de computers van vrienden en familie, dus ik kan helpen “op afstand.”

Ik woek in een computer reparatie winkel en dont breken tot op xmas eve

Yup, 1 voor TeamViewer, zeer nuttig instrument

Ik heb familie in het Verenigd Koninkrijk en Australië. Teamviewer hele weg !!

Idem … Ik doe zo veel werk mogelijk op afstand met behulp van LogMeIn.

het hangt af van hoe goed de maaltijden zijn.

Bij sommige van de familie bezoeken, zou ik liever werken op hun computer dan met ze te praten. Geeft me een excuus om niet te worden in de kamer met hen, en als ze beginnen af ​​te vragen wat het probleem is dat ik beginnen te praten over de technische aspecten van het systeem. Ze krijgen die glazige blik van hun ogen en vergeet niet dat ze hun drankje vergaten in de andere kamer, meestal niet terug te keren.

Het beste wat in deze post is de 2 foto’s die beschrijven van de post.

Dat is het nadeel van een familie tech guy … Maar het voelt goed na al 🙂

Ik doe het. Ik denk dat ik soort doen het nu voor een paar vrienden. Ze willen dual boot Windows 7 en Ubuntu, en aangezien ik ben het Linux man, ik ben hen te helpen met het. Ze zijn vrij savvy computer, maar ze doen niets over Linux of dual booting andere vormen van besturingssystemen (niet-Windows) weten.

Ik zal het installeren van Teamviewer op mijn grootvader computer deze kerst, dus ik hoef niet om een ​​reis te nemen naar hun huis aan de domme dingen die hij messes up op te lossen.

Ik zal ook proberen Teamviewer. Het is hetzelfde verhaal elke vakantie, maar ik ben blij dat ik kan helpen.

Hehe – TeamViewer is dat instrument voor de familie en hun terugkerende problemen !!!

Wat hulp”

1. Windows Update; 2. . Filehippo update Checker voor de meeste apps werken; 3. CCleaner vrij te maken schijfruimte; 4. Defraggler om defrag

Dat is alles wat ik doe.

Join.me is een geweldige website gemaakt door LogMeIn voor het op afstand toegang tot computers zonder het installeren van software.

Als ze windows te gebruiken is er altijd iets dat gesorteerd moet worden. Sommige mensen weten niet eens als ze op XP, Vista of win7, maar alles zal kwesties van grote tot kleine.

NEE! Heb je al dat het kwadraat omhoog. Betaling = Turkije: D

Ik zou liever steek mijn ogen uit met een lepel. Eerlijk gezegd denk ik dat het is vreemd hoe lang mensen zullen gaan voordat iemand betalen om hun computer te repareren. Ze zullen online bankieren, facebook en alles doen zonder honderden spyware / malware / virussen op hun computers.

http://theoatmeal.com/comics/computers

Ben het eens met Hatryst. Het is soms een beetje frustrerend, maar voelt goed om vrienden te helpen immers.

+1 Voor LogMeIn. De meeste keren rond de feestdagen dat het verwijderen crapware van nieuwe computers. Familie is gratis, waar als vrienden Ik bezweer om het te doen. Iets ingewikkelder dan dat ik in rekening brengen, ongeacht. Makkelijke kant van geld om upgrades te kopen voor mijn computer;. + 1 voor MS Security Essentials en MalwareBytes ook. Ik gebruikte om Avira te gebruiken, maar werd te ergeren aan de advertentie opduiken elke keer dat het zou werken (ik was te goedkoop om de volledige versie te kopen).

Voor mij zijn er in principe twee soorten van vrienden en familie die het nodig hebben of zelfs willen mijn hulp. Good gebruikers (die back-up en aandacht voor detail) en slechte gebruikers. Dus voor die goede gebruikers ik meestal gewoon een update of twee te doen, een instelling of twee te configureren en ik ben klaar. Dit zijn meestal de gebruikers die ook me te laten in het gebruik van Teamgenoot, LogMeIn of iets dergelijks ook.

Maar voor die slechte gebruikers, ik meestal uiteindelijk gaan nucleaire op hun systeem en doe een volledige partitie af te vegen en OS herinstallatie. Geloof het of niet, het uitroeien van de OS en volledig opnieuw te installeren is bijna altijd een stuk minder tijdrovend dan te proberen om te scannen op virussen / malware of het uitzoeken hoe weinig Johnny geïnstalleerd die root-kit of iets dergelijks. Het is meestal het beste u dit doet in persoon ook. Oorzaak na een jaar het installeren en verwijderen allerlei dingen van games tot werkbalken naar wie weet wat, en meestal op een niet-bijgewerkte / niet-permanente systeem nog, ik vind dat ik waarschijnlijk zal hebben om de OS toch opnieuw te installeren! En als ik echt slim en voorbereid, zal ik zelfs een afbeelding uit de laatste keer dat ik het deed, die dit geheel maakt af te vegen en opnieuw te installeren nóg sneller. Alles wat ik moet onthouden is om een ​​mooie dikke sappige externe harde schijf met alle gegevens, tools en potentieel ruimte voor back-ups te brengen. Maar nog beter kan zijn dat als ik ze vertel dat ik zal moeten om dit te doen ze soms leidt dit mijn hulp, die vervolgens stelt me ​​in staat om de vakantie te genieten en andere dingen te doen (ik heb net klaar om zijn als ze bellen mijn bluf is alles ).

BTW, ik ben een grote fan van de gratis software en als ik kan overtuigen iemand om iets gratis, zoals Open Office in plaats van gebruik maken van geld te betalen voor bijna hetzelfde, zoals Microsoft Office (of gewoon over iets van Microsoft) bijvoorbeeld, alleen maakt mijn job van re-installatie die veel gemakkelijker. Oorzaak met gratis software zijn er geen activering verrassingen of nachtmerries en een stuk minder juridische mumbo-jumbo te overwegen (met uitzondering misschien van de “problemen” we allemaal door te gaan met Windows, dat is).

Dit is de makkelijkste manier

http://24.media.tumblr.com/tumblr_kovv52px6f1qzpwi0o1_500.png

Ya weet … je echt wilt aansluiten ur familie en knoppen. En je doet … een paar keer. Dan blijkt. Ze weet niets over computers, stak geen moeite om iets te leren over computers en hebben geen bezwaren over opvijzelen van hun computers op en sturen ze aan u voor reparatie. En wat krijg je eruit? Gewoon niet klopt.

Ik weet zeker dat ik de meeste van mijn vakantie door te brengen vaststelling van een PC of het opzetten van een ander. Het is mijn eigen schuld echt, ik ben een perfectionist en erg kieskeurig geekery computer. Konden de mensen over mij hebben.

Heb veel vrienden krijgen van nieuwe rigs deze kerstmis, dus het zal druk worden, maar het zal me weg te houden van de kalkoen diners! (Ik hoop)

Ah, ja, hoe wist je dat?

Kom op! De vaststelling van computers helpt pronken en op te bouwen sommige geek charisma

Kudos voor Teamviewer … 1 meer tevreden klant.

Bijna elke week … niet alleen op Thanksgiving.

Het karma van het helpen van familie en friends..always komt rond … en ze uiteindelijk helpen u op een andere manier.

Fijne feestdagen voor iedereen.

Lmao, hell yeah, ik ga werken op computers dit weekend! Nou, eigenlijk zal ik vandaag beginnen! wooohooooooooo! lol Happy Thanksgiving iedereen !!

Ik zou meer dan blij om een ​​vriend of familielid te helpen alleen maar om te laten zien hoe goed ik ben met computers !!!

Ik wil alleen maar zeggen dat deze site is geweldig, er zijn veel dingen te leren en te delen !!

dank aan allen die dit mogelijk te maken !!!!

Happy Thanksgiving Day voor alle !!!

Natuurlijk zal ik help mijn familie en vrienden, ik ben alleen maar goed met computers, dus ik kan laten zien ‘.

Waar ik woon mensen niet Thanksgiving te vieren en we krijgen niet een vakantie dus geen familiebijeenkomst of repareren.

Zoals voor het repareren ik repareren, want ik was 16. Fore me repareren is meer dan welkom. Ik repareer voor familie, vrienden, vrienden van vrienden en mensen die ik niet know.I doe het niet voor hen, maar voor mij. Hoe meer ik te repareren, hoe meer ervaring en kennis die ik krijg.

De mensen hier zijn niet zo veel in de computer en geekery. Ze weten niet wat cmd wordt, weet niet wat cpu ze hebben en waarschijnlijk wat internet browser ze gebruiken en het woord Linux is van een andere planeet. Als ze een reparatie moet ik weet wat het probleem is, zelfs voordat ze zeggen dat, Windows wordt vernietigd, cmd automagisch verdwenen, verf werkt niet en de harde schijf is een woud van malware en virussen. dus repareren als zinloos. Dus wat ik doe is het opstellen van een extern gevuld met gereedschap en en een ruimte voor back-up en een beeld van een Win XP, dat al zijn drivers verwijderd heeft. Ik back-up van hun gegevens en een schermopname van het apparaat manager herstel vervolgens de afbeelding om hun pc, installeer stuurprogramma’s en programma’s hun gegevens te herstellen dan.

Nou, ik ben gewoon ziek van doen .. dus ik kocht het T-shirt

http://www.thinkgeek.com/tshirts-apparel/unisex/frustrations/388b/

Kan niet duidelijker zijn …: ^)

Dit jaar gaan we de luddites van de familie te bezoeken. De hoogste tech is er de TV dus niets op te lossen. Nou ja, misschien het knipperende licht op de videorecorder. Er zijn zelfs geen buren dichtbij genoeg om een ​​kopje te lenen van wifi uit.

Nou ik vertel ze dat als ze willen me om het te doen tijdens mijn vakantie, zullen ze betalen voor het grote moment.

[OFF TOPIC!]

Ik wil Disquis logins!

Het is de enige keer dat mijn zus heeft haar pc fixed.when ik kom dan op te ruimen alle troep op, maar ze kookt een hellva meal.happy dankzegging voor iedereen.

Ik werk meestal aan vrienden en familie computers hele jaar lang. Ik gebruik Mikogo voor toegang op afstand. Ik vind het niet erg helpen.

Ik heb gelukkig geleerd, dat het makkelijker dan 10 jaar geleden – omdat iedereen het krijgen van hun kinderen netbooks. Tegen de volgende jaarlijkse bijeenkomst, zijn de kinderen de ondersteuning van machines van hun ouders. Het eerste jaar misschien nog een beetje ruw te zijn, dat wel.

Anders dan evangeliseren Dropbox en praten over de computer spullen met een paar geeky vrienden donderdagavond, ik bleef uit de Thanksgiving technische ondersteuning.

Ik eindigen altijd te helpen met computer problemen, maar ik geniet ervan … en het is makkelijker dan opknoping rond en proberen om tv te kijken (die ik verafschuw). Ik hou van het excuus om te spelen met een computer en rechtzetten van de enorme rotzooi ze de neiging om te maken.

Faalt nooit zag dit onderwerp een paar dagen geleden en in stemming misschien. Nu heb ik een systeem voor een goede vrienden zoon wordt versnipperd en een nieuwe mobo, proc en ram gaan in en 2 laptops die back-up nodig hebben en os opnieuw installeren. Ach ja tis het seizoen om techneut te zijn …….

NEE NEE NEE … welk deel van NO dont u begrijpen. Ik keek naar hun systeem en schreef wat hun probleem is en wat te doen. Verrassing verrassing het volgend jaar ze hebben hetzelfde probleem en geen ze niet doen wat ik vertelde hen te doen. Natuurlijk is ze niet over een back-up of het originele besturingssysteem te hebben. Ik heb mijn lesje geleerd jaar geleden en huiselijke niet spelen DAT spel geen mo.

Intel gebruikt een Futurist (Brian David Johnson), een theoreticus wiens enige taak is na te denken over hoe het leven zal zijn als voor de consument 10-15 jaar in de toekomst te begeleiden Intel’s voor onderzoek en ontwikkeling focus.