vragen hoe-to geek: de diagnose van een oververhitte laptop, een upgrade naar een grotere hdd, en het rippen van youtube ringtones

Een keer per week ronden we een deel van de e-mails die we hebben beantwoord en delen van de oplossingen met de rest van jullie, deze week zijn we op zoek naar oververhitting laptops, een upgrade naar een grotere harde schijf, en grijpen ringtones van YouTube-video’s.

Dear How-To Geek

Mijn jaar oude HP laptop heeft verzengende heet aanvoelen. Ik heb niet had geen warmte-gerelateerde shut downs nog niet, maar gezien hoe veel heter het voelt dan het deed zelfs een half jaar geleden het lijkt erop dat men moet zijn om de hoek. Wat kan ik doen? Hulp!

oprecht

Hot Pants in Hannover

Dear Hot Pants

Hoewel er kunnen allerlei minder-dan-de hand liggende bronnen van laptop oververhitting, veruit de meest voorkomende is gewoon stof en puin in de inlaat / outtake / de ventilator. We hebben een stap-voor-stap handleiding voor het openen van en het schoonmaken van een laptop hier -de gids bevat ook tips over het koelen van uw laptop met toebehoren zoals fan pads. Maak je geen zorgen als de schema’s in de gids er niet uitzien als uw specifieke laptop model, op zoek naar foto’s van uw laptop met behulp van het modelnummer als een trefwoord in en “take down” of “service” moet foto’s opleveren of zelfs gidsen gericht op uit elkaar halen en het onderhoud van het specifieke model dat u hebt. Niet verwaarlozing te controleren berichten op de computer forums als ze opduiken in de zoekresultaten, vaak vind je gespecialiseerde instructies en photosets op de computer forums gewijd aan bepaalde laptop modellen / merken.

Dear How-To Geek

Ik ben blij met mijn computer … Ik moet gewoon een grotere harde schijf. Hoe kan ik wisselen van de huidige harde schijf voor een groter model zonder onderbreking van mijn digitale leven te streng? Ik gebruik Windows voor wat het waard is.

oprecht

Big Disk dromen in Detroit

Dear Big Disk

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt gaan over het klonen van uw oude harde schijf op uw nieuwe. De makkelijkste manier is om op te starten van uw computer, installeert u de nieuwe schijf in de computer geval recht samen met de oude. U kunt dan benaderen op twee manieren. U kunt een open-source Clonezilla LiveCD gebruiken (kijk op onze gids hier) of u kunt de gratis applicatie EASEUS Partition Master Home Edition-we gebruiken in onze SSD klonen gids hier te gebruiken. Hoewel Clonezilla is vrij eenvoudig te gebruiken en onze gids is echt grondig, als je een eenvoudige Windows-gebaseerde oplossing waarmee wilt u een app in Windows, reboot uitvoeren, en geniet van een nieuwe schijf, zou EASEUS Partition Master Home Edition uw eerste keuze .

Dear How-To Geek

Ik vind zoveel keurige videoclips op YouTube met audio ik zou graag om te zetten in een ringtone … alles, van oude Sci-Fi geluidseffect loops aan nieuwe nummers. Is er een gemakkelijke manier om ze te haken en ze te gebruiken als beltonen op mijn Android-telefoon?

oprecht

Tone Stealin ‘in Texas

Beste Tone Stealin ‘

Je bent niet de eerste die willen de miljarden van YouTube-video’s te gebruiken als bron voor ringtones, slaan boven onze gids voor het rippen van YouTube audio naar Android / iPhone ringtones hier. Terwijl je in een ringtone maken mood misschien ook willen controleren WolframTones -een netjes wiskundig gebaseerd ringtone generator van de makers van Wolfram Alpha. Ook, als je gaat worden het laden van je Android-telefoon met ringtones je zou willen controleren Ring Commander te helpen organiseren / beheren.

Met het klonen van een laptop harde schijf, kunt u de nieuwe schijf te verbinden met een eSATA-kabel en voer een van de apps. dat u hierboven gesuggereerd?

Niet alle computers van een bepaalde vintage * kunnen * worden opgewaardeerd naar een grotere schijf. Ik was helemaal opgewonden toen mijn schijf ging buik omhoog, zoals ik in mijn backups vrij ijverig was geweest. Het zou gaan om een ​​gemakkelijke klus. 500GB. Ja, ik ging echt gelukkig te zijn, totdat ik erachter dat het BIOS alleen iets als 136GB zal steunen. Misschien is er een BIOS-upgrade heb ik nog niet gevonden, maar check out de maximale adres-vermogen van uw BIOS * * voordat je uit en in het voorjaar gaan voor uw nieuwe 3TB SuperDisk!

Hoe zit het met degenen voor andere telefoons ook. Ik heb net een upgrade naar een 3gs en hoewel het nog steeds oude Ik vind het leuk en wil graag wat voor te hebben.

Bedankt

Dan

Heeft u guys hebben alle trucs of tips over IPad 1s?

Ik wil graag een ringtone die ik op mijn computer hebben opgeslagen aan mijn trac-fone downloaden, Is er een manier?

Ik ga denk dat er niemand die weet hoe ze te rippen voor Apple-apparaten / telefoons.

Wow … Ik dacht zeker dat hier zou zijn geweest.

Hallo, iedereen iPhone?

Het is nog gemakkelijker om een ​​externe harde schijf toe te voegen. Of meerdere, indien gewenst.

Maak zine heeft artikelen over “rollend uw eigen beltonen” gehad. Hun ogen heeft ook een vrij actief blog. Specifieke vragen kunnen daar worden beantwoord. Je zou ook kijken naar hun zuster zucht indestructibles.com. Stap voor stap instructies kan er al bestaan.

De nummer vier is het enige nummer waarvan Engels naam is hetzelfde aantal letters als het aantal het vertegenwoordigt.